Touch love?!

Dagen idag.
Fylld av: tankar, glädje, skratt, tårar & kärlek.

Jag gick till skolan idag, kändes som väldigt längesen. Mår jag okej nu, eller är det bara en yttligare tillfällighet? Människorna jag spenderar skoldagarna är iallafall fortfarande lika underbara. Verkligen! Det gjorde dagen lättare. Tårarna var på väg ibland, men jag lyckades hålla dem tillbaka. Jag har målat idag, mycket mer än vad jag brukar. För jag har kommit fram till att jag mår bra av att måla. :)
När jag kom hem skolan blev det lite pepparkakor och sedan lite motion.
Sen blev det msn, alldeles för länge. Jag erkänner!

Kvällen har jag spenderat med min mamma & min hund mest faktikst. Det hela började med att mamma poppade massa popcorn, och lukten spred sig in till mitt rum. Jag gick ut och sa att jag med ville ha. nanana, för popcorn är ju gott & nyttigt! Hon gick in på mitt rum och satte sig på soffan och efter sig hade hon en liten svans. En tiggande liten woff woff vid namn Tindra :) Min woff-woff. Jag och mamma åt, och huvudet på tindra gick fram och tillbaka, då jag och mamma skickade skålen med de alldeles nygjorda popcornen mellan oss. Vi åt och tillslut åt lilla Tindra med. För fullt. Vi proppade i oss alla tre. Jag och mamma blev ganska mätta och slutade, men Tindra hon  ville ha mer, mer, mer och mer. ;D Jag bestämde mig för att göra en liten popcorn-bana till henne. Så jag sprang och la ut massa popcorn i hela huset. Hmmz, pappa & mamma blev inte jätte glada. Men jag tyckte det var rätt skoj, men min dåliga humor. ;D Så när popcornen var slut, satt hon där i mitten av alla popcorn som fanns runt henne och överallt. Jag sa varsågod och shiiiiet, det gick snabbt i banan. Kan tänka mig att det blev snygga "slick-märken" efter henne på golvet. Ahhh! :) Men nu ligger hon här alldeles utslagen i min, eller numera hennes soffa. Hon snarkar. haha, så sött.


Imorgon blir det trip till malmoe med klassen, ska bli trevligt:) Studie besök på syd svenskan blir det.
Men innan det lär det bli en såndär supergod glass på donkan. En sån med EXTRA choklad sås på. MUMS! Det blir nog en fin dag, jag älskar malmoe.<3



jag ska ha röda naglar imorgon, för jag tycker inte det är så fint. - angie.



Åh, glömde nästan att berätta! Jag fick ett kusin-barn idag klockan 16.15. :) I'm happy. Äntligen lite baby-lycka i släkten. Jipppi.


Nu ska jag försöka sova, har en snarkande hund bara några meter ifrån sängen. Så...får se hur det går med den saken.

Gnajt everyone.


angelina

Every smile I fake.

Jag behöver en egen måne, där jag kan glömma att ni lämnat mig. Jag vill sitta där till allting ordnat sig!
Men man rår ej för att tårar rinner när man har mist en vän.

Vill någon ge mig en måne?

Jag trodde jag behövde en ny dag, blunda & vakna på nytt. Men idag känns det annorlunda, jag tror jag behöver något större. Jag passar inte in någonstans idag heller. Jag är vilsen...jag vill härifrån. Så fort så möjligt. Ni undrar, kommer inte problemen hänga med mig om jag flyr? Jag tror de flesta av mina problem finns här, jag tror också de stannar här om jag flyr. Jag tror jag kan fly mina problem denna gången! Men jag kanske skulle bli beskviken? Jag vet inte, jag vet ingenting. Det är jobbigt när man inte får huvudet att sluta snurra, när hela världen snurrar, när hela framtiden snurrar. Och tillslut tänker du inte mer, det ända som känns är att allt snurrar.

Idag har allt snurrat igen, tårarna och värken kom igen. Det gör så ont, man vill bara försvinna ett tag. Krypa ut ur sin egen kropp, så man slipper känna smärtan i bröstet och klumpen i halsen. För jag vill inte bli som innan, jag vill inte ha det som för sex månader sen. Jag vill inte, jag vill inte! Jag är rädd, åh jag är så rädd. Jag vet hur de flesta dagarna såg ut innan, somnade med tårar i ögonen, knade md tårar i ögonen. Idag vardet en sådan dag, snälla ta de inte tillbaka, jag vill inte ha dem, jag beöver dem inte. Är jag värd dem en gång till? Är jag verkligen?

Jag undrar har du/ni det bra nu?
Skrattar ni lika hjärtligt nu, som innan?
Känner ni aldrig som jag?
Jag undrar.

Men frågan är vad är det jag saknar?
Jag kan inte sätta fingret på vad!
vad är det jag hade då som jag inte har nu?
Vad, vad, vad?

Jag vill skratta, jag vill skratta hjärligt med någon igen.
jag vill känna värmen under täcket med någon igen.
Jag vill känna känslan inombords, som jag kände då.

Jag tänker för mycket igen.

cuz every smile I fake. Kills me tonight!


angelina.


Throw some love at me.

Dagen började illa, syndade! Började med en oootroligt god nybakad kanelbulle ifrån pressbyrån som snabbt slank ner i min redan bulliga kropp. ajajaj. Singlade sedan slant med daisy om det skulle bli en till sån där ootroligt supergod stor kanelbulle ifrån pressbyrån. Kronan visade JA! Oh nej, då var jag ju tvungen att köpa en till. Och visp hade jag yttligare ökat med en si så där 4 points. Illa.
Det blev iallafall sedan lite pingis på hässleholmsgården. Som avslutades med en lång, super rolig avslappning. Hur kan avslappning vara så skoj? Haha. Daisy låg jämte och fnissade som en liten mus. Det lät skoj, och allt var plötsligt skoj där vi låg alldeles stilla nere på golvet i en mörk hall. Isch vad töntig man är. :)
Sen kommer vi till lunchen, ehm vilket låter mest lockande : en äcklig fiskrätt med mojs på skolan, eller en varm god pasta "tallrik" i stan? hm, ännu en synd denna dag. Det blev inte en liten potion utan en stor god varmrykande pasta med kyckling&curry till mig på torget. Fuck med. Redan gått över mina points idag, och detta var bara andra dagen? Fixar jag detta i fortsättningen?

Hm nu sitter jag iallafall här med min tomma mage, som inte fått mat på flera timmar. Jag tror jag hör den skrika: MAT! Jag vill ha massor med mat, godis, kakor, glass, tacos. Åh, ska jag lyssna på skriken?
HA NEJ! För jag räknar faktikst points nu. haha^^ Du får nöja dig med ett äpple och lite vatten. lala.
Ibland är jag verkligen töntig. ;D

åh.


Sebastian fick mig att minnas idag. Igår var det tydligen 100 dagar sedan han och emmy träffades för första gången. :)
Jag vill också vara kär!
För åh, jag kom så väl ihåg, hur jag räknade dagar,veckor,månader när jag också var kär och förälskad.
Jag var till 100% lycklig då, känns det som nu i efterhand iallafall.
Nu är jag bara? Tjock&lycklig?
nEJ, men jag vill ha någon, någon som älskar mig, någon som tycker om mig sådär lite extra. Denna gången behöver jag någon som blir kär i mig på riktigt! Någon som inte sviker, går bakom ryggen och sårar mig.

KOM!
Du är välkommen nu!





Nu var det slut på mina ord för idag.


angelina.

One thousand kisses.

Och jag går bara ner mig, tårar kommer lätt nu.
Jag vet att det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid, ibland är det så.
Men jag behöver något. Jag tror jag behöver mer kärlek! Lite kärlek från fel håll.

allt det här förflutna det bara vänder sig IN i mig. hårt, ont.



Live in my house, I'll be your shelter. Just pay me back with one thousand kisses. Be my love, and I'll cover you.

somebody?

a thousand sweet kisses?!



Om man ändå kunde få beställa kärlek.
Jag behöver.
Jag behöver verkligen.
Kärlek.
Nu.



jag vill vara något för någon!


angelina.

RSS 2.0