TEN MORE DAYS

Det har gått ett tag sedan jag skrev och ikväll kände jag för att skriva lite igen. Under mina tio bloggfria dagar har jag hunnit med en del äventyr. I början av veckan begav jag mig till Göteborg med pappa och hans jobbarkompisar. Förvånad varje gång över hur snabbt det går att åka till götet, varför gör man inte det oftare liksom? Iallafall, väl framme i staden lämnades jag ensam vid centralstationen. Och där stod jag, noll koll i en storstad. Men jag ringde min fina Tess och hon guidade mig igenom att från att köpa biljett via sms och vilken linje jag skulle ta. Jag hamnade sedan på Valand där vi mötes upp och tog en bit mat på Bryggeriet. Himla fin kväll. Natten spenderade jag ute på Hisingen, läskigt till en början, men då jag höll mig inne hela natten var det inga problem. Tisdagen spenderade jag på Nordstan. Och runt fem åkte jag till Kållerred för att möta upp IKEAbilen och gubbarna. Resten av veckan har jag tränat och planerat kommande veckor innan alla flyttar som ska äga rum.
.
I fredags firade jag fina Ida som fyllde 19 år. (Jag vill också vara 19!!!) Vi åkte ner till Sorello, ett gäng trevliga tjejer och finfin mat som alltid. Service har dem där vill jag lova, då de bjöd alla sex tjejer på efterrätt också! Lördagen stod det flytt på schemat, hela släkten involverad som vanligt. Jag har kommit på att vi borde annonsera ut hela vår släkt som experter på att flytta, som bevis kan vi skriva ner alla de adresser vi flyttat mellan. Nej, alla börjar vi bli trötta nu på alla flyttar hit och dit, så nu har vi nästan bestämt att detta får bli den sista. (på länge iallafall!). Det som är positivt är allt man kan rensa ut varje gång, nu har vi inte mycket skräp kvar minsann. På eftermiddagen när allt var i princip klart så bestämde jag mig för att styra bilen mot Halmstad och fröken Helmine! Mötte upp underbar Göteborgare på Eurostop, Tess & Rickard. Jag lät Tess ta över bilkörandet då jag är för feg att köra i städer. Vi hämtade upp vår lilla sibyllatjej och begav oss hem till hennes hus. Där spenderade vi kvällen/natten i soffan och det var nog inte tyst en minut skulle jag tro. Mycket att prata igenom hade vi. Härligt!
.
Idag har jag vaknat upp i Halmstad, kramat hejdå till Sara, gymmat, ätit god lunch hos mormor och morfar och rensat ut rummet hos pappa! Effektiv dag, hej!

NOVEMBER

Sista månaden hemma innan jag beger mig norrut i fem månader. Boka gärna upp mig de resterande datumen i november!
.
4 november - Ed Harcourt, KB Malmö
5-7 november - Stockholm
14 november - Imogen Heap, KB Malmö
17 november - Davis Batra på Speakeasy
19 november - Lady Gaga, Malmö Arena
20 november - Kalkonmiddag hos Farmor & Farfar

QUIT!

Jag blir borta här ett tag. Mitt liv går förtillfället i 180 och jag hinner inte riktigt med i svängarna själv...

ÄVEN OM HAN RINGER, IKVÄLL SÅ ÄR DU SINGEL! SÄG SOM DET ÄR OTROHET VARAR LÄNGST!

Fina tisdag! Det är riktig höstkallt ute men jag har mycket i min närhet som värmer upp även de kallaste dagarna! Jag har så många underbara fina vänner och jag är så evigt tacksam för dem. Idag fick jag luncha med en av de bästa, Linn! Konstaterade att vi kommer att sakna alla våra lunchdejter nu när jag snart beger mig många mil iväg. Men såfort jag är hemma igen så kommer vi att få dem tillbaka och det kommer gå snabbt! :) Idag fyller även en till av de bättre år. Lina blir 21 år och jag hoppas att hon har världens bästa dag, det förtjänar hon. Att hon har världens bästa pojkvän kan man väl bara konstatera med tanke på vad hon fick av honom i present! ÅH, jag blir lite avundsjuk faktiskt. Men Lina förtjänar det nu om någon! :)
.
Ikväll är jag ensam med böcker och filmer. Imorgon väntar en dag på salongen, äntligen ska jag få gå tillbaka! Efter det tar jag och bästa syster tåget ner till Malmö för att börja vår konserthöst. Imorgon väntar The Magic Numbers på KB's scen och det blir nog MER än bra skulle jag tro.

SHUTTER ISLAND

Det har varit en soffliggar dag. Pappa kom med filmen The Runaways och gott choklad runt lunchtid. Filmen var cool! Tänk om man hade levt på 70 talet liksom?? Undra hur livet hade sett ut då! Dagen har även gått åt till att mejla lite och städa undan lite här hemma. Ikväll blev det en efterlängtad promenad med min fina träningskompis Lina! Vi hamnade tillslut utanför IKEA kundservis för att vänta på att hennes Sebastian skulle sluta. Det kom ut den ena efter den andra känningen som man inte sett på länge! Vänner det var alldeles för längesedan man såg, Michaela & Linnea :) Ikväll väntar film med pappa, Shutter Island (vågar jag se?)
.
Har även fått lite inside info av Melina nu ikväll om lite förändringar på anläggningen denna säsongen, roligt med förändringar så känns det lite nytt liksom! :) Nu börjar jag bli lite mer sugen på att åka upp!

MINUS 4 PÅ 35

Nerbäddad & sjuk. Bra start på veckan? Inte alls om ni frågar mig! Men något har faktiskt gjort mig riktigt glad idag och det var invägningen!! På trettiofem dagar har jag lyckats gå ner fyra kilo! Om jag fortsätter i detta tempot så ska jag nog kunna lyckas med mitt mål redan i mars förhoppningsvis! Nu ska jag bara se till att bli frisk så jag kan kämpa vidare! Har nyss smsat en beställningslista till pappa vad han ska köpa hem till mig under lunchen. Är man sjuk så är man och har man världens bästa pappa så har man! :)

BRUN ELEFANT

Fredagen började jag med jobbig snuva och tungt huvud. Fick ett sms om lunchdejt och kunde inte tacka nej! Försökte få ut allt mitt snor och stoppade i mig mina jättepiller från spanien. (De är förövrigt snart slut, undra om man kan skeppa hit några paket?) Fin lunch blev det med mina glasögonormar Linn & Lina. Vi måste sett roliga ut när vi alla tre hade våra stora svarta glasögon på oss! Efter lunchen begav jag mig bort till en saknad vän, Ida! Vi kramades och uppdaterade varandra på hur våra liv ser ut och kommer att se ut närmsta tiden. Då hon bor i en annan stad vet vi aldrig när vi hinner ses igen, men när vi väl gör det känns det alltid lika bra! Fick senare på dagen ett glädjebesked från mamma och jag begav mig snabbt till hennes jobb där jag stod och babblade med henne i över en och en halv timme. Lina smsar sedan och frågar om jag är villig till att åka till Växjö för att göra något crazy, jag är på och när hon slutat tog vi bilen upp för att göra craziness. Men det blev inte riktigt som vi planerat och det slutade med att vi åt lite på mcd och hade en fin konversation i bilen denna eftermiddag! På kvällen blev det sedan mys med lillasyster, mamma, superkitten och pizza!
.
Lördagen åkte jag, Matilda & Lisa ner till ett soligt Malmö för att vandra till Gilda-Skolan som hade öppethus. Vi lyssnade lite på rektorn och kollade sedan in lokalerna. Synd att inget av det tilltalade mig, mer än utbildningen då. Lokalerna var inget fina alls och det kändes helt enkelt inte rätt. Åh, kan inte någon starta en Elisabeth-Skola i Malmö??! Efter besöket på skolan gick vi & satte oss på favvisstället TGIF! Där blev det god mat som vanligt och planering över hur dagen skulle komma att se ut. Efter maten besöktes India på Triangeln och en halvtimme senare kom jag ut med en piercing! Att jag har en hög smärtgräns är nog inget att tveka på, cool lugn! Efter de galenskaperna blev det shopping, affärer, in och ut och det börjar bli jobbigt med alla jackor och halsdukar som ska av och på varje gång man hittar något. Det är höst på riktigt nu! När affärerna stängde letade jag rätt på min lilla rödluva och vi kramades, mysigt och efterlängtat! Vi valde sedan ett mysigt ställe på Lillatorg och slog oss ner bland de härliga gasolsvamparna som gjorde oss alldeles rosiga om kinderna. Det skulle tas igen tre veckor av snack mellan mig och Emilia... och Matilda och Lisa fick nog mest bara höra massa flumm i början. Det var god mat och det beställdes in två kannor vin. Det blev mörkt ute och det beställdes in två kannor till och tillslut en till tror jag bestämt! Sedan vill jag helst av allt skippa att berätta om den sista timmen i Malmö. Men jag hade en helt ljuvlig underbar toppen dag i Malmö med mina fina tjejer! Tack till tusen för att ni gjorde min dag så bra och förlåt mig för att jag avslutade den i ett lite för dåligt skick. Men som sagt, ni var glada och det glädjer mig att ni såg det komiska i det hela. (det gjorde inte jag!!!) Idag har fröken vin fått vad hon förtjänat och nu vill jag bara vakna upp till en ny dag och ny luft! Tråkigt nog är jag nu även ännu mer förkyld och halsen börjar spöka, typiskt!

DONT TRUST ME

Hur mycket snor kan det rymmas en människas huvud? OUHF, det känns som flera liter i mitt huvud. Äckligt, jag vet! Nyser vart annan minut och får snyta mig stup i kvarten.. Den som smittade mig ska få stryk! Jag måste vara friskt nu. Imorgon ska jag tidigt ner till Malmö för att ägna många många timmar där är det tänkt! Det kan jag bara inte stå över, ska trotsa min förkylning och kämpa mig igenom dagen. Tur att jag fortfarande har några spanska jätte-värktabletter kvar. De gör susen! Nu ska jag undan lite i lägenheten då jag har haft "inneboende" här några dagar. Tjejer, hur lyckas vi ens stöka ner på detta viset?

THE SALMON DANCE

Titta vad fina tjejer jag hittade, detta är nog en fest hemma hos Christian & Daisy maj 09. 
Studentveckan, skattjackt -09
På denna festen gick det vilt till,kanske för vilt? Min kära familj fick hämta mig den natten.
Mina klassens på Banken.
Skattjakt, jag målar läppstift på busschaffis!
Jag & Jens på champangefrullen.
Heddas studentskiva maj -09
Jag & Max, fulla på Banken (numera Bånken) i Kristianstad
Stiliga killar & en sann skönhet i mitten!

OLDIES

Roar mig med att titta igenom gamla bilder på mammas dator. Herregud vad många timmar vi la framför webcam på den tiden.

ETT TIMGLAS SOM BARA RINNER...

Det är ju sjukt att det snart är ett helt år & ett halv år sedan. Det är nu var min lilla lillasyster har kvar på sin gymnasietid. Det är ju sjukt vad tiden ska gå snabbt!

JAG FUCKAR UPP DITT ORGANISERADE LIV!

Började dagen segt som snor och tog mig upp ur sängen. Kände mig inte så bra, satte på ny spellista på spotify och det slutade med att jag ägnade hela morgonen till att lyssna på Famous Monsters. Vilka minnen, sommaren 2004 och jag lyssnade på sådan musik? Tänka sig! Tog mig över till andra sidan gatan och besökte salongen. Men snoret vann och tog över min eftermiddag. Kunde ju inte gå runt och snora så på salongen, inte fräscht alls! Vad har jag gjort för dumt för att förtjäna denna förkylning som jag fullständigt bombaderades med inatt?! Vem är den skyldige till detta? Jag har väl förtusan inte tid att bli sjuk nu? Mina dagar, veckor innan Sälen har jag mycket mycket på schemat och jag vill verkligen inte sabba det med någon jäkla sjukdom. Nej, nu ska jag kurera mig ordentligt. Sälen? Ja, igår tog jag ett beslut. Ett beslut om att om en och en halv månad återigen stå på Tranan och se över fina Kläppen, återigen stå i Ugglan och frysa sönder mig, återigen få leva livet, återigen få åka runt på en härlig skoter om dagarna, återigen få stå och sola fina dagar i Lommen. Ja, det blir nog en bra vinter! :)

AND IF YOU NEED TO KISS ME, THEN YOU'LL MOST DEFINITELY MISS ME

Jag tappar tid och rum, får känslor jag inte kan sätta ord på, känslor som jag aldrig haft eller känt förut. Timmarna efter du lämnat blir jag tom och likgiltig. Du ger mig lite av det jag vill ha, sen stannar du upp. Du ger mig inte någon bekräftelse iform av ord, bara i beröring. Jag får en slags mersmak, en känsla av att vilja kämpa för att återigen få som jag vill. Allt eller inget- syndrom jag har. Jag vägrar släppa det, även om jag kanske innerst inne borde veta bättre. Naiv!? Men jag säger till dig att jag inte misstycker med att förlora i detta, för om jag skulle vinna i det är jag säker på att jag bara skulle bli förvirrad. Men jag kan inte hålla mig, faktum är att jag blir orolig att jag kan förlora mig hälsa. När du lägger din stora hand på min kind så inbillar jag mig bara igen, inbillar mig hur det kunde sett ut. Visst det är väl dumt av mig? Men jag blir som blind, jag blir som stum, jag borde nog lugna mig..
Men jag blir så dum av dig! 

I’M CRAZY BUT YOU LIKE IT (LOCA, LOCA, LOCA)

Min favoritbyggnad i Barcelona
Min kärlek sitter & lyssnar fint på musikant i Park Güell
Eco Hostel Mellow, uppe i bergen.
Äggvägg
Vårt rum, e.
Sagrada Familia
Park Güell
En naken man handlar i kiosken.
Huvudgatan La Rambla
Här bodde vi en natt! Nejmen..
Fin pellefant!
Vackra Barcelona!
Barceloneta
Vårt frukostställe på Barceloneta!
El Mercat de la Boqueria, KÖTT!
El Mercat de la Boqueria, världens godaste fruktsmoothies!
El Mercat de la Boqueria, vackert!
Metro
Vi gick och vi gick och så gick vi lite till.
Vi lekte i Parc de la Ciutadella.
Som sagt...vi lekte!
Crazy night på la rambla!
Världens godaste scones, frukost på Buenas Migas
Sa-sa-sa-SANGRIA!
Lite problem under resan, vi hängde i stort sätt på apoteket en gång om dagen, minst!
Jag blev av med ett ben. Nej, men iallafall en lilltånagel.
Ledsen Darling, vi lämnar Barcelona. Men bara tillfälligt!
Hejdå Barcelona, vi ses till våren!

READ MY MIND

Mina nyinköpta böcker!
.
´
Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser
Bingo bjuder på den ocensurerade versionen av sina första 35 år.
Vem vill inte läsa liksom?
.
Marilyn Manson - Den långa vägen ut ur helvetet
Detta är boken för alla som undrat vad som är myt och vad som är verklighet om människan Manson och om det finns den tanke bakom hans uppförande?
Ska bli spännande att få svar på en hel del frågor!
Boken sägs också vara kusligt bra.
.
Carolina Gynning & Alex Schulman
En hel bok om en mejlkontakt mellan Carolina & Alex, kan bara bli spännande tror jag!
.
Kan säkert lära mig en hel del. Bra saker att veta innan man själv är i 30års åldern kanske?!
.
Och nu till kanske de två böckerna jag kommer lära mig mest a v.
Kay Pollak - Att välja glädje
En bok om att växa och utvecklas som människa!
.
Nisse Simonson
Jag låter rubriken tala för innehållet!

SEX

30
Den snyggaste kvinnan jag vet!

THIS TIME BABY, I'LL BE BULLETPROOF

Ännu en dag på salongen är över, utvecklas varje dag & det är positivt! Snart har även jag (outbildad) skapat mina rutiner där. Idag kom det rolig leverans till salongen och jag var inte sen med att slita upp kartongerna för att skåda de nya produkterna. Allt jag hade beställt fanns med, så nu har jag shoppat ordentligt och har fått ett helt nytt smink set. Nu hoppas jag bara att produkterna är bra & att jag blir nöjd. Det återstår att se! Ska nog testa lägga en sminkning ikväll, mycket roligt!
.
Pappa har nyss bjudit på goda pannkakor & snart ska vi åka ner till maxi för att hämta ännu mer paket till mig. Jag har nämligen beställt sex stycken böcker, så att jag ska ha något att lära mig i höst! :) Ett besök på gymmet får det också bli, trots nästan outhärdlig träningsvärk efter helgen.

OKTOBER FINT

Igår gick jag som förväntat lätt upp ur sängen då jag visste vem som väntade på mig nere på Norra Parkgatan. Gjorde mig iordning och tog cykeln ner till byn där charmiga Caddy väntade. Vi pussades en hel del och begav oss sedan ut i höstrusket för en liten promenad. Vi åt och vilade lite innan Lina ringde och ville ha oss som sällskap på en liten promenad i skogen. Så det blev det och jag och Lina gjorde även planer inför kvällen. När det väl blev kväll tog jag bilen ner till byn för att möta upp Lina, Hanna & Niclas vi valde att sätta oss på Sorello för riktigt god mat och jag & Lina bestämde oss även för att dela en flaska vin. Mycket gott i mycket fint sällskap. Efter maten & vinet gick vi hem till Lina och kollade en hel del roliga youtube klipp och hon bjöd på sen fika klockan elva som bestod av hennes egengjorda underbart goda cupcakes! Kvällen gav så mycket skratt, och bra energi. Tack systrarna Svanberg & Niclas. Inatt när jag kom hem så somnade jag gott med en söt liten kille i sängen. Vaknade mindre skönt imorse då jag blev biten i näsan och i princip upphånglad av honom. Jag har sedan hunnit med att besöka gymmet en runda, och en tur upp till Växjö. Underbart fint höstväder idag så jag och Caddy har varit ute en hel del också. Han är min nya favorit, helt klart! Nu ikväll väntas det Flygande Jacob hos mamma & Mange! :)

RED RED WINE

Har haft två jättefina dagar på salongen och nu har jag tagit helg för denna veckan. Idag kom jag på mig själv sitta på salongen och drömma mig bort, jag började tänka på hur jag skulle inreda min salong, och hur jag skulle vilja ha olika upplägg på vissa saker (läs; i min salong). Långt i framtiden var jag och fick ta ner mig själv på jorden igen när jag insåg att jag ju inte ens har börjat plugga än. Men drömma ska man, det har jag lärt mig! :) Jag har under mina två dagar fått vara med om mycket iallafall, jag har fått sitta med på en mängd olika behandlingar, jag har fått klippa & vika en himla massa broschyrer, jag har fått lära mig saker om olika behandlingar, jag har fått öva på kassan, och framförallt på att få bemöta kunder och idag har jag till och med fått svara i telefon. Igår fick jag även en rejäl övning i matte, då en liten tjej kom med sin mamma (som skulle på behandling) och med sig hade hon sin mattebok, matematik på årskurs tvås nivå. Jag skämdes lite när hon slog upp boken och frågade mig hur man skulle göra på sidan och jag fick tänka ett bra antal minuter innan jag ens kom på hur man skulle göra. Borde jag kanske ta & läsa upp mitt betyg i matte?
.
Igår utövade jag även ett hårt afrodanspass med Lina, Nicole & Kathy. Behövligt & det känns i benen idag vill jag lova. Efter passet åkte jag hem till maskrosen och möttes av en obeskrivligt god doft! Pappa hade bjudit hem sin jobbarkompis som är italienska och hon stod i köket och bakade äkta italiensk pizza till oss. Gudomligt gott!
.
Ikväll tog jag tag i mitt liv och åkte ensam till simhallen och körde igenom mina längder, nu har jag sjunkit lååångt ner i soffan och jag tänker stanna här ikväll. Imorgon blir det lätt att gå upp ur sängen, jag ska ju få träffa min nya prins, Caddy!
.
(Rubriken blev jag inspirerad av på lugna favoriter ikväll, då pappa fick en übergullig kärlekshälsning där ikväll. Jag & lillasyster blev ganska så avundsjuka och funderar på att ringa in och skicka en kärlekshälsning till oss själva.)

LJUVLIGA HÖST

Glömde berätta om mina senaste inköp. Konsertbiljetter!
.
20 oktober - The Magic Numbers
4 november - Ed Harcourt
14 novemer - Imogen Heap
19 november - Lady Gaga
.
En ganska så hyffsad höst har jag & lillasyster att se framemot skulle jag tro? :)

GRUNDKURS I ARTDECO

Oj, så mycket har hänt. Jag hinner inte med! I lördags åkte jag mamma & lillasyster och kollade på jag tror en av de bästa filmerna jag någonsin har sett. Julia Roberts nya Eat, pray, love! Den filmen har allt som ingen annan film jag sett har. Den är fantastisk och jag ville aldrig sluta kolla. Behöver jag ens säga att vi hade en himla fin lördag? :) I söndags satte pappa, jag och lisa oss i bilen och begav oss till Österslöv med närmaste släkten på pappas sida. Vi åkte till en krog och åt fantastiskt god mat och hade trevligt i varandras sällskap. Inte alltid man träffas allihop tillsammans så det var mycket mysigt att se alla tillsammans igen. Igår steg jag upp tidigare än tidigast för att bege mig till Helsingborg och gå en grundkurs till märket ARTDECO. Det var bland det roligaste på länge, jag kände att jag skulle kunna börja plugga nu med en gång, jag är utsvulten på kunskap!! Det var en hel dag på hotell scandic nord igår, vi var en grupp på cirka nio tjejer och sedan en tjej som föreläste om alla produkter. För att gå igenom i princip alla produkter i hela sortimentet så tog det sin lilla tid, hela 9 timmar. Men givetvis fick vi däremellan fika, äta och fika lite till. Sista timmen fick vi även alla tillgång till att använda alla produkter som vi lärt oss om. Jag har nu skrivit en mega lång lista som jag ska beställa! Idag har jag en ledig dag, och jag har ägnat det åt städning och lite sortering bland alla mina saker. Ikväll väntar simning med finaste Lina! :)

RSS 2.0