för övrigt!

Vem hade inte velat se ut som Whitney Port? Jag tycker att hon är galet vacker, alltid så himla naturlig!


härliga torsdag

Det är redan torsdag och det är inte klokt vad veckorna går. Denna torsdag har jag tagit till min egen må bra dag och bara gjort sådant som jag har känt för att göra. Jag var ute och gick en timme med vovve nr1 tidigt imorse, senare tog jag vovve 2 på en timmes powerwalk! När jag kom hem var jag lagom trött och somnade bums i en och en halv timme. Sen dess har jag tagit en skön kall dusch och lyssnat högt på musik som bara jag gillar! :)
Men nu är det nog även dags för lite städning. Hm, jag mår nog bra av det också faktiskt även om det mest är för pappas skull så att han inte kommer hem till ett stökigt hem efter jobbet.
Godeftermiddag

powerwalk

Nyss hemkommen från en powerwalk runda med pappi & voff på fyrtiofem minuter. Svettigt men faktiskt ganska så skönt! Något jag borde gör minst en gång per dag då jag som sagt har många lediga timmar. Så vi skippade gymmet idag, men kanske att det blir av till helgen. Hann med nästan allt annat jag hade att göra idag hann till och med söka tre jobb! Nöjd! Att de första två körlektionerna är bokade känns spännande och väldigt nervöst! Men det ska säkerligen gå bra det med, ska öva några extra gånger här hemma innan.
Just nu är det idol på tven, roande!
En klar favorit änsålänge är 16 åriga Tove! Underbart bra. :)

dagsplanering

Nu är klockan redan ett och jag har väl inte hunnit med att göra så mycket än. Jag har varit ute med hunden jag passar varje veckodag. Sen har jag planerat upp dagen idag och det jag ska försöka hinna med är att plugga teori, gå till gymmet, övningsköra med pappa och boka upp körtider på körskolan. Hade även tänk försöka hinna med att söka minst ett jobb och skicka iväg ett mejl till sälen. Vi får väl se om jag hinner allt, det är ju trots allt ett antal timmar kvar på denna onsdag. Men jag får nog sätta igång nu ändå.
Vi hörs senare!

höstskor!

Nu har jag precis ätit klart min kvällsmat som idag vad tacos, en rätt jag sällan eller aldrig tröttnar på faktikst. Om en kvart blir det att sätta sig i soffan för att kolla på idol med syster. Åh, vad jag önskar att jag kunde sjunga! Det sägs ju att man kan träna upp sin sångröst till något bra, undra om det gäller även mig? Hm. haha.
Fick förresten reda på en rolig nyhet i helgen! Scorett ska öppna här i lilla Älmhult och det är verkligen ett stort plus! Scorett tycker jag är en av de bästa skobutikerna, tycker oftast att de lyckas väldigt bra med deras kollektioner. Nu är hösten är här och något jag gillar med det är just skormodet, jag älskar kängor, boots och stövlar. Här är några jag kikat in och skulle kunna tänka mig bära i höst.
Stövlar/Kängor

Overknee stövlar
Boots






teorikurs nummer två

Nyss kommit hem från två timmars teorikurs nere på körskolan. Jag undrar om jag verkligen kommer att fixa körkortet innan november månad är slut?! Men jag ska kämpa och plugga varje ledigt tillfälle jag har (det vill säga typ 12 timmar om dagen) haha. Nejmen, jag måste ligga i rejält om jag ska lyckas bli av med denna skylt, det har jag förstått.
Går fortfarande spänd varje dag och väntar på svar från sälen. Jag hoppas att de hör av sig snarast, har tänkt att kanske skicka iväg ett mejl ikväll. Jag vill ju så gärna veta! Men det är bara att vänta och se.
Nu ska jag se till att skriva upp möjliga tider för övningskörning på körskola, nervöst! Sen ska jag göra tacos till mig och kära syster yster!

RSS 2.0