RENT HUS SOM EN LOKALVÅRDARE!

Idag har jag sysselsatt mig med dethära;
.
.
Ser ni? Ser ni vad jag har städat?! Nu förtjänar jag en kväll i soffan! :)

LADY GAGA

Jag har verkligen varit ordentligt dålig på att uppdatera här på sista tiden. Jag måste självklart nämna förra helgens bravader. På fredag eftermiddag tog vi bilen ner till Malmö och Malmö arena närmare bestämt! Där skulle vi få se Lady Gaga!! Förbandet var några diviga killar som hette Semi Precious Weapons, de hade visst någon låt som var okej men inget vidare direkt. Senare kom då Lady Gaga ut på scenen, jag hade inte så höga förväntningar på själva konserten, men jäkla vad pampigt det var! En riktigt show, det går verkligen inte att beskriva, men det var riktigt riktigt bra och Gaga var ursexig irl. Tro det eller ej! Vi var helt saliga när den två timmars konserten var slut och vi skulle sätta oss i bilen hem till Älmhult igen. Bra kväll, riktigt jävla bra!
.
Lördagen var jag uppe tidigt för att gå inom bolaget, lämna in min trasiga dator och gymma. Senare åkte vi till farmor och farfar för att äta kalkonmiddag, finns det något godare? Vi började pimpla vin tidigt denna dag och när det var dags för oss att bege oss till hultet igen var jag lagom rolig! Hemma hos Lina spårade vi ur och hade världens kväll! På speakeasy bjöd det på mycket svettig dans med killar i turbaner. Jag hade en underbart rolig kväll med mina fina fröknar Svanberg! Tack tjejer!
.
Gissa vad jag gjorde på söndagen?

HAPPY_TJEJ_90!

Ikväll är jag en happy tjej. Jag och Lina har umgåtts från klockan sex ikväll tills nu. Vi har tränat på gymmet och varit i simhallen. Vi har pratat om personliga saker, vi har bubblat, svettats, bastat och sen tog vi och handlade lite på maxi också. Hon är tusan en av de bästa tjejerna jag vet! Som jag kommer sakna våra tider tillsammans!
.
Nu sitter jag hemma i soffan och får till mig superduperbra nyheter!! Vintern ser ut att bjuda på en heel del bra konsert upplevelser. Det börjar bra redan första helgen då Daniel Adams Ray och Petter står på scenen! Senare blir det även Hoffmaestro, Johnossi, Oskar Linnros!!!

DONT FUCKING TELL ME WHAT TO DO

Pang pang boom boom, allt händer på samma gång. I söndags morgon fick vi åka in till akuten med finaste syster som var helt igensvullen i halsen. Hon blev inlagd med dropp och vi insåg att vi inte hade någon möjlighet att ta oss ner till Malmö och våra konsertbiljetter till Imogen Heap brann inne. Tråkigt som fan men aldrig att jag skulle sätta det före min systers hälsa. Istället hade vi en liten weekend på sjukhuset jag och hon. Vi kollade på många filmer, och umgicks och jag ville göra allt för att hon skulle slippa ha så ont. Men sjuksköterskorna kom in med jämna mellanrum och gav henne mycket olika tabletter som gjorde henne något piggare iallafall. På måndag eftermiddag gick älskade mammas flyg. Mammas flytt till Stockholm. Blandade känslor, men det finns ingen i världen jag unnar detta mer än till min mamma. Hon om någon förtjänar denna resan och det är endast hennes att göra.  Nytt nytt nytt och förhoppningsvis gör det bara gott gott gott! Idag tänker vi extra mycket på henne då hon har sin första jobbdag på sitt nya jobb i sin nya stad! :)
.
Igår stod Speak Easy och David Batra på schemat. Hade en mycket bra kväll med Lina, Hanna, Sebastian och David Batra han själv. Imorgon står roma romma ma ma GAGA uhlala på schemat. Det kommer bli grymt!

LET´S PARTY AT THE RAINBOW BRIDGE

Dagen idag har gått åt till flyttstädning. Finns det möjligtvis någon tävling i den kategorin? Isåfall lovar jag att jag hade vunnit med tanke på alla de gånger jag flyttstädat i mitt 20 åriga liv! Men nu var det förhoppningsvis den sista på väldigt länge..vill jag hoppas iallafall! Men det har varit mysigt och bra idag ändå då jag fått spendera dagen med min fina mormor och min fina morfar. Det uppskattas väldigt mycket!
.
Ikväll hänger vi i soffan, sappar lite mellan kanalerna, lite EMA gala och nu lite Skavlan. EMA gästades av Kid Rock och han är bannemig snygg vill jag nog påstå!! Konstaterade även att rocksångare oftast är dem som håller bra kvalitet på rösten även live. Lisa gullet är sjuk IGEN, och jag tycker så synd om henne. Ska hon inte snart få bli frisk på riktigt??! Jag känner mig så hjälplös och det gör mig så ont att se henne ha så ont och må så dåligt. Jag ska önska och be till alla högre makter att hon snart ska få bli frisk! Min älskade fina syster! ♥
Idag har jag även hämtat hem min mamma som har jobbat sin sista dag på sitt jobb här hemma i Älmhult. Hur konstigt känns inte det? Men det är spännande tider, förändrande tider och jag vill bara tro gott om det, det här blir bra!

GALEN I SJÄLVBIOGRAFIER!

Nästa vecka får jag ett paket innehållande dessa spännande böcker!
.
Scar Tissue - av Anthony Kiedis, Larry Sloman
Slash - av Slash, Anthony Bozza
Champangeflickan -  av Caroline L. Jensen
The Heroin diaries - av Nikki Six, Ian Gittins
Att älskar som en porrstjärna - av Jenna Jameson, Neil Strauss


SAMMA GAMLA VISA

Jag hinner inte riktigt med i mitt eget liv och därför är det svårt för mig att få ner saker här. Även om jag verkligen vill, då jag älskar att ha allt det jag gör nedskrivit min blogg. Förra torsdagen vid den här tiden var jag, syster & pappa påväg ner till Malmö för att avnjuta en underbar middag som vanligt på TGIF. Efter middagen droppade pappa av oss utanför KB där senare Ed Harcourt kom ut och gjorde en helt fantastiskt bra konsert. Vilken kille, vilken talang! Det var nog den mest speciella och unika konsert jag någonsin varit på. Ed spelade under tiden in alla instrument som gjorde att han kunde göra låten komplett, (svårt att förklara!) Men det var riktigt imponerande! Jag och syster hade en hur mysig kväll som helst och åkte hem med ett leende på läpparna! På fredagen begav vi oss till huvudstaden med ett litet flyttlass av mammas. I Södertälje gjorde vi ett stopp hos fina vänner, Febe, Peppe, Patricia & Janine bjöd på god kvällsmat och det var roligt att träffa dem igen, då vi inte setts sen i somras. Runt klockan åtta anlände vi till Täby och packade där in alla mammas saker i lägenheten. När det var fixat så var det planerat att vi skulle kolla på skräckfilm. Min första skräckfilm i hela mitt liv och det var the grudge som hade valts. Vi kollade i cirka 10 minuter sen var vi tvungna att stänga av. (ska tilläggas att jag nästan såg hela dagen efter, mitt i morgonljuset, det var inte lika obehagligt då!) På lördagen vaknade vi och efter en god frulle begav vi oss in till Sveavägen och Svea Tattoo. Där mötte vi upp Erica som någon timme senare tatuerade både mig och syster. En syskon tatuering, för vår djupa kärlek till varandra! Den sitter förevigt så fint på oss! Det tog lite längre tid än vad vi tänkt oss och vi var inte tillbaka i Täby förrens senare på eftermiddagen. Då blev det god mat och Scarface! På söndagen tog jag och Lisa pendeln in till stan. (Vi tänkte vara smarta och få ut så mycket som möjligt av dagen...vi var i stan redan vid tio och det visar sig att ingen affär öppnar förrens klockan tolv. Så vi spenderade två timmar på hötorget och mcdonalds. Senare mötte vi upp pappa & Ullis för en fin lunch. Sen blev det shopping för mig och syster innan vi satte oss i bilen hem till lilla hultet igen. Alltid samma känsla att lämna en storstad och komma hem till en håla. Det vill säga, trist som bara den!

SVART VITT OCH ALLT DÄREMELLAN

Hemma efter ett jäkla tufft afropass med Lina. Men det behövdes efter en dryg dag som denna. På lunchen satt jag på cafeet och iakttog två gubbar. De satt helt tyst och efter ett bra tag säger den ena; jaaha när brukar du gå och lägga dig då? (Fick verkligen hålla i mig för att inte bryta ut i skratt!) Den andra svara; nja inte allt för tidigt för då vaknar jag om nätterna. Jaja, svarar den andre. Sen blir det tyst igen. Den ena gubben sitter och rullar sina tummar och den andra lägger händerna på magen och säger jaahapp för att bryta tystnaden återigen. Sen är det bara tyst igen. Jag sitter alltså på cafeet i cirka 40 minuter och detta är det enda de har att säga varandra. Jag kunde inte låta bli att känna att sånna konversationer över en fika vill jag aldrig behöva ha. Vad gav det liksom? Kan ju inte gett speciellt mycket kan jag tänka. haha!
.
Jag är ordentligt täpp i nästan och det låter konstigt när jag pratar, vill verkligen bli av med förkylningen på riktigt snart! Tröttsamt! Jag vill vara frisk nu då det står mycket på schemat kommande fyra dagar. Imorgon beger pappa, syster och jag oss ner till Malmö för att kolla på konsert två av fyra denna hösten! Ed Harcourt intar imorgonkväll KB's scen, det kommer bli fin fint! På fredag beger vi oss sedan till Stockholm med mammas flyttlass och gör ett litet stopp i Södertälje hos fina Febe, Peppe, Patricia & Janine! Kärt återseende! ♥ Det kommer bli en fin fin lång helg dethära.
.
ps. ikväll kom jag hem till god mat som min syster hade varit så duktig och gjort. Undrar om jag någongång kommer börja gilla att laga mat?! hmm. Stort beröm till henne iallafall, som är så idérik och villig till att testa på olika maträtter, det blir alltid lika fab! ds.

RSS 2.0