Yesterday's feelings.

Känns som om alla är äldre nu, och ser efter varann! De har gått för att leva sina liv, och gud vet att jag måste leva mitt. Jag står på parken ser pojkar och flickor gå igenom kärleksstunder, jag skulle byta plats med vem som helst, på sekunden, om jag kunde.

Jag behöver någon, någon att bli förälskad i, kär i, tycka så otroligt mycket om, någon att älska!
Ge mig två alvedon&ett glas vatten, tack!


--
Ikväll blir det filmkväll med daiz&d0an i osbY! Ska kolla idol och senare click:)
Men just nu sitter daisy nere på stationen i hlm, stackars sötan hon missade tåget igen:(
Ehm funderar på att tröstäta lite ikväll?! Det var längesen, men jag vet att det känns bättre för en stund.





Livet innan det kunde jag utan&innan.
Jag kunde haft det så föralltid, men jag föll för dig!
Och du förtjänade en nominering för rollen du spelade!





Mest spelade låten just nu: Walking by- Something corporate.




angelina


Would you light my candle?

Utanför leker dagisbarnen hundar. När man var liten var allt så lätt, inte alls som nu. Tänk var lite bekymmer man hade. Ett plåster på såren var allt som behövdes, det gjorde aldrig ont i en längre tid. När plåstret satt på rätt plats var det bara att börja leka igen. Man tänkte aldrig djupare in på jobbiga saker. För...jag tror inte det fanns några jobbigare saker. Man hittade dem iallafall aldrig, iallafall inte jag. Nu är man äldre, tiden går bara snabbare och snabbare. Livet kan inte alltid vara ljust, livet är inte alltid ljust. 
Men vill du tända mitt ljus? Jag skulle kunna ge upp föralltid för att få röra dig. Jag känner dig inte, men i din närhet uppfylls jag med ett lyckorus som känns så skönt. Förlåt..


Would you light my candle?



Hollow, var ett ord vi lärde oss tillsammans, jag kom ihåg allt. Vilka blickar, vilken värme. Jag var blind&förälskad. Som man kan lura sig själv, jag fattar inte att jag kunde fantisera bort all sanning om dig och henne. Du såg mig aldrig. Så många gånger jag undrade hur du kunde gå, dagen då du smällde igen dörren en sista gång, ett sista farväl. Det gjorde ont, ihop krupen på rummet med tårar i ögonen och en stor värkande klump halsen, hjärtat du gav mig i julklapp höll jag hårt i handen. Det är historia nu, samtidigt som jag förde bort alla minnen med dig, kommer de tillbaka ändå. När jag ser dig nu, känns det konstigt i magen. En obehaglig känsla, samtidigt som jag bara vill gå förbi dig rakryggad och visa dig, att jag har gått vidare nu. Att jag mår bra, och att jag är lycklig. Men visst är det hemskt att ljuga?

Saknar dig gör jag inte, jag saknar den du var och det vi hade. Inget mer!


Stranger!
Would you light my candle, and make me happy?





Angelina


Merry-go-round.

Det snurrar fortfarande mycket! Men det är som ett nytt liv för mig nu. Det är en ny tid i mitt liv. En ny stad, poff det var det jag behövde. Nya ansikten gör mycket. Nya vägar att välja mellan gör mycket. Att komma till ett nytt ställe där knappt någon vet vem man är, vad man heter eller vad som hänt i ens liv de senaste halvåret. Jag vet att jag trivs. Jag är fri nu, jag kan börja om på något nytt. Jag behöver inte svara på alla de där jobbiga frågorna om vad som egentligen hände och vad det var som gick så snett. Jag kan lättare gå vidare nu. Nu bestämmer jag själv vad jag vill att folk ska veta om mig. Jag kan välja att berätta vissa saker, men också välja bort att ens nämna något om mitt förflutna. Det är annorlunda nu, och jag trivs jag vet att jag trivs. Att det fortfarande kommer kvällar då man tappar andan av allt som fortfarande finns där inne och gör ont, det vet jag. Men det är något jag måste acceptera, tänker inte hålla de inne, det värker bara ännu mer. Tiden läker alla sår, det gör den säkert men vissa sår tar längre tid att läka än andra. En relativ balans i livet är något jag saknar. Kanske är det påväg?


Jag vill tacka alla dem som kom till mig i helgen, vi hade trevligt:) Balders kanske inte är det bästa stället men det var kul att ha er här. Gör jag mer än gärna om :) Jag vill också tacka alla ni som tar så bra hand om mig i klassen, som är så förstående! Jag känner absolut inte att jag överdriver om jag säger att många av er är alldeles underbara!


Lite om idag :)

Idag har vi haft frilutfsdag, vi valde ridning:) Jag red på Hot shot, en väldigt söt häst.
Och ikväll kommer också en mycket efterlängtad pappa hem till oss efter två veckors jobbande i Kina. Saknaden känns rätt mycket för tillfället, men han är nu påväg hemåt och det är positivt! Det blir förhoppningsvis god mat, massa kramar & lite presentutdelning ikväll.



Angelina


RSS 2.0