PANT ALA MERA!

WOW, igår fick jag ett litet ryck och sökte nio jobb bara sådär. Nu hoppas jag verkligen på napp på något utav dem. :) Idag har jag och Oskar sovit länge och när vi väl kom upp blev det en snabb frukost för att sedan åka in till Kläppen och hämta Kläppen jeepen och fylla den med elva stora sopsäckar med pantburkar. Vi for sedan in till Sälen och ICA för att panta. Usch, det var ingen rolig upplevelse. Tur är väl att vi fick betalat för det. När man öppnade sopsäckarna möttes man inte av en härlig doft precis, och det fanns mer än bara pantburkar i de där säckarna. Usch & blä. Två och en halv timme tog det! Herregud, svettigt! Tur att det är över, för nu blir det nog ingen mer pantning för mig denna säsongen iallafall. ;)
.
Efter pantningen for vi hem och städade på två röda. Oskar pappa & farbror är här på besök så ikväll har vi avnjutit en god middag och pratat och haft det trevligt! :) Imorgon ska jag ha en hel dag med Emma, trevligt! Får se vad vi ska hitta på. :)
.
Liftfest nummer två är på ingång och jag är ledig dagen efter? Kan det bli bättre? ;) Jag är iallafall taggad för en kväll med gänget. För sorgligt nog är det bara 25 ynka dagar kvar på denna fina säsong. Åh, vad jag kommer sakna. Men OJ vilka fina minnen jag kommer att få bära med mig efter dessa fyra galet roliga månader här! :)

LIGHTNING CRASHES

Dags för uppdatering tyckte Melina och jag håller väl med henne! :) Det första jag kom att tänka på är att det var den 22 mars igår vilket innebär att det är fyra hela månader tills jag blir 20 år. Det är jag glad över, jag hoppas att de fyra månaderna ska gå väldigt låångsamt. Jag vill inte fylla 20 redan? Usch, jag har redan hamnat i någon slags 20 års kris tror jag. Vill hinna med så mycket innan jag blir 25 och snart är det bara fem år kvar. och ett år går galet snabbt! Nej, jag ska försöka att leva lite mer i nuet nu. Det är ju faktiskt det viktigaste!
.
Idag har jag jobbat länge. Från klockan 08.30-18.15. Men det har gått himla bra ändå, många trevliga människor men även en del otrevliga. De två kommande dagarna är jag ledig. Underbart ledig! :) På torsdag ska jag och Emma på äventyr! Vi ska umgås hela dagen och bara göra bra och roliga saker är det bestämt! Låter som en bra dag tycker jag.
.
Ikväll har jag varit lite duktigt och skickat iväg två ansökningar till jobb. Ett på Gotland & ett hemma i Älmhult. Kan väl inte påstå att jag lagt ner så mycket tid på det...men man kan ju alltid försöka. Förväntar mig inget iallafall. Men känner att jag verkligen vill ha något att göra i sommar!
.
Åh igår började jag tänka på hur mycket jag kommer sakna allt det hära när jag varit hemma i någon dag. Att ha allt roligt folk runt sig om dagarna. Även om man inte kommit alla nära så känns det ändå så bra att ha dem runt sig om dagarna. Allt är så lättsamt och bra. Vissa kommer jag självklart sakna mer än andra..usch, jag är nog en av dem som kommer gråta när vi säger hejdå. Har alltid varit svag vid avskedstillfällen. Jag när man säger hejdå och inte vet om man någonsin kommer att ses igen.
.
Oj, vilket virrigt inlägg...

MAKE IT WITHOUT YOU

Dagarna går så himla snabbt, hinner knappt med. Men roligt har jag! Igårkväll bestämde vi oss för att åka till Tranan och vara med på POPQUIZET med Peter. Sussi kom och hämtade mig, sen hämtade vi upp Emma, Amanda och Nina från Gråheden. Väl på Tranan delade vi pizzor och drack gott. Skrattade och pratade om allt möjligt! Jag är så glad för alla människor jag får möjlighet att träffa och lära känna här uppe. Kommer aldrig att glömma..så mycket jag har växt som person här uppe! Vi avnjöt en god middag. Senare anlände Sofia, Tess och Emma. Vi satte igång med popquiz som gick sådär. Men det var roligt att göra något en annars helt vanlig onsdag.
.
Ikväll bjuder chefen oss på drifavdelningen på 3D bio, Alice i underlandet & efter det blir det bowling på Experium. Men först är vi några stycken som ska äta något gott uppe i Lindvallen! Kommer säkerligen bli en überbra kväll! :) Först ska jag ta tag i lite saker som behövs göras här hemma, sånt man måste göra på lediga dagar!
.
Idag är det förövrigt den 18 MARS! Vilken innebär att det bara är en månad kvar tills den 18 APRIL, vilket resulterar i att det bara är EN månad kvar tills anläggningen Kläppen stänger och vår säsong är slut. Sjukt! Vill aldrig att detta ska ta slut samtidigt som jag längtar hem till min fina familj. Ovissheten av vad man ska hitta på i sommar är jobbig ibland men jag försöker att tänka att det kommer att lösa sig fint, det har ju allt i mitt liv hittills gjort iallafall! :)

TOPPEN

Oj, längesedan jag uppdaterade nu. Har väl haft fullt upp med jobb och annat. Idag har jag iallafall varit ledig och gjort det bästa av dagen. Jag sov tills jag vaknade, skönt! Sedan gjorde jag mig iordning och packade bilen med pantburkar och annat som skulle göras av med. Satte mig i bilen och körde först till Lima och lämnade in en back med tom flaskor. Sedan begav jag mig till Kläppen för att säga hej till Sofia som satt i skipass idag. Men det var så fruktansvärd lång kö så jag bestämde mig för att åka till Gråheden och våldgästa Emma. Efter ett antal motorstopp var jag där. Fy vad pinsamt att få motorstopp på en 90 väg med en lång kö efter sig. Väl hos Emma bestämde vi oss för att åka upp till toppen för en fika. Amanda kom precis när vi tänkt åka så hon följde också med. Himla trevligt! Vilka tjejer, underbara! Haft en himla bra dag, kom hem för någon timme sen och har sedan dess plockat och städat här hemma så nu ser det ganska fint ut! :)
.
Imorgon har jag tagit Saras tid och ska jobba i Ugglan. Känner att jag behöver jobba så mycket som möjligt nu sista tiden, nu är det ju som härligast att stå ute och jobba med! :) Ikväll blir det nog en film med Oskar. Men först parlamentet! :)
.
Mina tankar är just nu på dig kära vän. Tindra, du måste klara det här! ♥

PULKAKVÄLL

Precis hemkommen efter en pulkakväll med personalen. Det är gaanska så obehagligt att åka ankarlift med pulka & snowracer alltså. Och hej vad det går ner för backarna. Det går så snabbt att man inte har någon kontroll på någonting, det går inte att svänga och knappt att bromsa. Men roligt är det! Efter jobbet idag åkte jag ner till livset och hyrde en film (bröllopsfotografen) och köpte lite pommac, mums. Så nu ska jag sätta på filmen och dricka iskall läsk! Imorgon blir det förhoppningsvis snowboard, hoppas bara på att vi får hyra det imorgon. Annars får det väl bli skidor..
.
Förresten så satt jag i princip hela eftermiddagen i Uven och läste gamla driftjournaler. Tråkigt att man inte får skriva i dem längre. Det var iallafall en kul sysselsättning under dagen. Saknade dock solen. Hoppas den är på återbesök imorgon för då är jag ju ledig! :) 
.
Tråkigt inlägg. Men jag skriver som sagt mest för min egen skull. För att jag ska minnas och kunna se tillbaka! :)

ÅTTONDE MARS

Gårdagen jobbade jag i Sparven/Wuuiipan men min fina Emma! Dagen gick ganska så snabbt och när vi kom hem fixade vi oss inför kvällens HC! Amanda hämtade oss och körde oss till Fiskarheden där vi mötte upp alla snygga tjejer. Pimplade lite vin och begav oss senare till Transtrand för förfest. Det blev disney singstar och en massa skratt. Efter det begav vi oss till HC i Henke Ris fina blåa saab. På HC spelades verkligen den sämsta musiken och det förstörde kvällen! Men jag hade ju ett fint sällskap så jag var glad ändå. Taxi till Fiskarheden och sedan skjutsade snygga bagar-becca oss till vårt hem. Tack till tusen för det! . Idag har det varit riktigt fint väder. Vår väder! Fåglar som kvittrat och 20 plus i solen mitt på dagen, inte fel alls för att vara den 8 mars. Nu har vi precis avnjutit en tacopaj, gott! Imorgon väntas jobb, men det känns bara skönt får ju vara ute i det underbara vädret. Sorgligt att det nu bara är drygt en månad kvar här uppe. Det är ju nu det är som härligast att stå ute i en lift!

SUPRISE

Igår jobbade jag som sagt i Ugglan/Uven. Det var 28 minus i dalen på morgonen och då var det inte så jätteroligt att man var schemalagd i den kallaste liften på morgonen. Men tiden flöt på bra, visst frös jag men jag stod ut. :) Efter lunch byte jag till Uven, där jag hade en kanondag med stekande sol och en godispåse. På lunchen kom Erik Grönwall helt plötsligt in i vårt personal rum och sa hej. Spännande! :) haha. Efter jobb et åkte jag och Oskar in till Sälen och STOR handlade. Varför ska mat kosta så mycket för? När vi var hemma igen fixade vi iordning oss för att sedan bege oss till Gråheden för att hämta lite folk. Vi drog vidare till Fiskarheden där det var avskedsfest för Trolla/födelsedagsfest för Drutten! :) Det var trevligt men jag var mest trött och blev glad då de flesta skulle till tranan så det inte blev en allt för sen kväll för mig. :)
.
Idag har jag stått i Beckasin/Lommen i stekhet sol. Visst är det underbart? Våren!! Både jag & Oskar är helt solröda i våra ansikten ikväll, härligt! Förresten det trillade nyss in en vasalopps kille här. Han knackade på och sen gick han bara in. Han skulle tydligen bo mitt emot oss nu under vasaloppet, men hade ingen nyckel..Ja, men som sagt vasaloppet är imorgon, jag hade så gärna velat se starten nu när man är här liksom. Men jobbar så det blir väl att se den på tv;en på jobbet. Då det även ska serveras vasaloppsfrukost?! ;) Måste nämligen köra cirka en timme tidigare till jobbet imorgon för att vara säker på att man kommer fram i tid. Mycket folk är här!
.
Fick en överraskning av syster idag. I receptionen fanns det en kasse med urläckra te muggar och lava-te, samt en fin lapp. Jag blev rörd till tårar av det som stod på lappen och fick be Oskar köra bilen hem istället för mig. Jag grät och grät hela vägen. Vilken fin syster jag har! Jag älskar dig över allt annat, du betyder så oerhört mycket för mig ska du veta! ♥ Tack för den fina överraskningen!

PERFEKT

Underbara dag! Dagen började med att Sussi kom och hämtade mig runt elva. Vi begav oss mot Kläppen för att möta upp Sofia, Emma & Rebecca! Hyrde skidor då det inte gick att hyra bräda. Sen har vi hängt i backen i princip hela dagen. Jag är så himla glad. Jag fick inte alls lika ont i fötterna idag och nu ska jag verkligen ta tag i att börja åka mer när jag är ledig. Det har verkligen varit en helt perfekt dag, men en massa skön sol, mycket skratt och ett himla bra sällskap. Gud vad jag tycker om er tjejer!! :) Vilken glädje jag har haft inom mig hela dagen, lycka! :)
.
Nu ikväll har jag & Oskar även hunnit städa undan en hel del och det känns så himla skönt. Kan andas ren luft igen! :) Imorgon blir det jobb i Ugglan/Uven hoppas på lika mycket sol imorgon så jag kan steka i Uven på eftermiddagen. Nu ska jag avsluta denna dagen med ett one tree hill avsnitt! :)
Godnatt

BUBBEL

Bangade bratsfesten igår... Sömn lockade mer! Idag har det varit en underbart härlig dag på Kläppen. Solen har värmt och alla har varit på bra humör. Jag har jobbar i Sparven (barnliften) och bubblat av skratt inom mig åt alla små söta knattar. Vilket tålamod skidlärarna måste ha alltså! Efter jobbet åkte jag och Oskar upp till Experium, jag skulle se om de kunde laga min kära telefon...tji fick jag då de var tvungna att skicka iväg den. Men jag har iallafall fått en lånetelefon nu så nu går det att nå mig igen. Imorgon är jag ledig och då är det en dag i backen som gäller med Sofia, Emma, Sussi & Tessan. Jag ska prova på snowboard, kan ju gå hur illa som helst. Men jag ska iallafall testa! :)

STOCKHOLMSVECKA

Det är vecka 9 vilket innebär Stockholmsvecka här i Sälen. Ikväll ordnas en traditionell "bratsfest" på fiskarheden. Backslick & champange! Men jag jobbar imorgon så för mig blir det en nykter kväll, och genast får jag ta på mig taxi-rollen! :) Dagen idag har varit SOL, kanon väder om man bortser ifrån de kraftiga vindpustar som kom då och då. Hoppas på steksol hela veckan, det är underbart! Hoppas våren är här för att stanna.
.
Nej, nu ska jag försöka få i mig något att äta. Sen blir det att fixa kvällens outfit...brats? Hur ska jag klä mig?
.
Förövrigt har min mobil slutat fungera. Min nya älskade mobil. SUCK!

HÄSTPOJKEN

Gårdagen började med ett jobbigt hejdå till pappa & lisa. Det blev lite tårar påväg till jobbet när vi åkte och olika håll. Men vi ses snart igen och jag är så glad över att ha fått ha dem här en vecka! Jobbade som avbytare igår, fungerade bra! Efter jobbet åkte jag hem fixade iordning mig för kvällens fest. Åkte till fiskarheden och korkade upp lite, efter fiskarheden blev det ett besök på dalstugan innan vi drog vidare i DK's schlager bil till HC. :) Det blev mycket dans och skratt igår. Jag och Sofia låtsades vara superfans till hästpojken och sjöng lite egna texter under hela konserten. Vi såg nog mest löjliga ut men kul hade vi! Jag kittlade även hästpojken på magen så han var nära på att trilla över oss, usch! Vem vill ha en hästpojke över sig? Jag hade verkligen en jätterolig ute kväll igår! Vi måste göra om det snarast, bara sju veckor kvar..
.
Idag sov jag ut och gud vad skönt det var! Sömn ♥
Efter det åt jag en god frukost sen begav jag mig till Kläppen för att hämta tidsrapport och nya schemat. Efter det åkte jag till Experium och frissan där jag spenderat hela eftermiddagen/kvällen. Nu är jag fin i håret! Mycket ljusare och fräschare. Nu är jag redo för våren! Kom kom kom! :) Imorgon jobbar jag & Oskar som avbytare, hoppas på en härlig dag då det lovas mycket sol och värme!

RSS 2.0