söndags uppdatering.

phu, en lång dag har nu passerat och nu ligger jag här utslagen i min sköna säng. Dagen började med att jag åt en god frukost och kort därefter gästades vi av matildas lillasyster och hennes mamma. Det blev en god bakelse som mamma bakat innan på morgonen, mmm. Sen bar det av till ängelholm, där jag skulle hämta två biljetter till my chem konserten imorgon. I bilen körde vi lite lekar, men sen blev det mest musik. Det var en kort visit i ängelholm, men lite hann jag se. & ängelholms mcdonalds hamburgare var lika goda som någon annanstans. ;D När jag kom hem var det till att hjälpa mamma som stod stressad i köket och hade mycket att göra, för vid sextiden kom släken på mammas sida för att fira mammas fyrtioårs dag (som egentligen är på onsdag). Kvällen var fylld med mycket mat,skratt & kramar. Det var trevligt att träffa kusin Emma nu innan hon åker tillbaka till liverpool.

Det är jobbigt att se att hela familjen/släkten påverkas så av ditt beteende. Man känner det i luften, alla tycker det är jobbigt! Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt. Jag tänker då på dig, som lever med honom dag ut och dag in. Jag förstår inte, men du måste vara stark! Jag önskar med hela mitt hjärta att du någon gång inser, att du lider av en sjukdom. Kan se att det du gör, gör faktikst inte alla andra. För det är inte ett normalt beteende. Du är en underbar person som jag tycker så mycket om, men det är jobbigt när du återigen faller tillbaka till sjukdomen. Jag trodde vi var fritt detta nu, jag trodde det var över. Någon dag kanske det är över, innan det är försent? Jag hoppas! Men jag älskar er båda två, så mycket!

& du min lilla hjärtevän, det är svårt att råda när man vet att det på någotsätt bara är du som kan komma fram till ett beslut. Men jag försöker så gott jag kan, och jag vet att allt detta kommer att ordna sig. På ett eller annat sätt, kommer det att ordna sig. Du kommer gå stark ut ur detta! Jag finns vid din sida nomatter what!

Imorgon bär det av till malmö, där jag kommer spendera måndag-onsdag med min underbara familj. Det blir en mcr-konsert, restauranger, bio, shopping & hotell med sköna hotellkuddar hoppas jag och god frulle förståss. Jag kommer bara sakna en och det är daisy. Men henne får jag förhoppningsvis träffa så fort jag kommer hem igen.


nu har jag uppdaterat & måste verkligen sova. Det blir en lång dag imorgon.


godnatt änglar.

It's a sort of heartache.

det är tisdag & jag tycker att du är snyggare än vanligt!

snygg snygg snygg

It's a fool's game
Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain
Feeling like a clown




RSS 2.0