FJÄLLEN VS STOCKHOLM

Har haft en fantastiskt bra vecka! Lillasyster fina, kom hit och gjorde succé! Vi gjorde som tidigare nämnt, inget speciellt sådär, mer än att umgås, njuta av fjällvärlden, tillbringa härliga varma timmar i saunavärlden och sen öppnade hon på måndagskvällen ett klippotek i dalstugan. På tisdagen begav vi oss iväg, en spännande resa som innehöll, mycket skratt, parfym i ögat, illaluktande färd genom Gävle, kisspaus i något som liknade ett miniatyr Kina (mitt ute i ingenstans!) och för att inte glömma en lite stressig situation när vi kommer närmare och närmare Stockholm, mitt i rusningstrafiken en något stirrig Angelina var det då som satt bakom ratten, men vi hittade, vi hittade tillslut enda ut till Abrahamsberg där vi skulle mötas upp hos Ullis. Det var mysigaste kvällen på länge, vi spelade memori, vi åt god tacos och så busade jag och Lisa med sötaste barnen Livia & Elliot. Åter ett bevis på vad barn i vardagen kan göra en glad och lycklig! Vi fick äran att borsta tänderna på småttingarna och även läsa godnatt sagor, det var verkligen hur mysigt som helst, som om de vore våra småsyskon! :) Vi övernattade sedan på soffan och dagen efter vaknade jag väldigt tidigt för att själv ta mig in till tcentralen med tunnelbana. Det gick i all världens fart och vips var jag där och träffade ingen mindre än Amanda på plattan, (he he, vet att du hatar det lisa!) Vi tog oss vidare i ett kallt Stockholm ut till djurgården och gröna lund där vi skulle på intervju. Det var verkligen den roligaste intervjun jag varit på! Efter tre roliga timmar på grönan möte vi upp med Lisa och jag fick äntligen njuta av god mat från Taco Bar. Vi fick även tiden att gå inne på Jensens där vi åt glassbuffe! Vi möte sedan upp älsklingsmamma och hade en hur mysig kväll som helst med henne ute vid gamla stan där vi avnjöt godaste maten på vapiano!! (GÅ DIT!!) Torsdagen tillbringade jag och sis i stan och jag konstaterade än en gång att det måste vara slut med godis nu! På kvällen mötte vi upp med mamma och vi hade en fin liten "picknick" inne på NK för att sedan gå vidare till Sergelsbion och kolla på Burlesque! Filmen passade oss som handen i handsken och gav mycket inspiration och energi. Vi åkte hem för att sedan sova några sköna timmar i lilla Täby kyrkby! Morgen därpå hade jag fjärilar i magen då jag själv skulle ta mig ut från Stockholm för att köra hela vägen hem till Kläppen! Men det gick över förväntan och än en gång har jag överträffat mig själv litegranna, tufft! Gjorde ett stopp hos Melina i Mora, det blev en dag jag sent kommer att glömma. Antagligen aldrig, och glad är jag för det! Melina är en av de finaste moratjejerna som finns skulle jag nog vilja påstå! :)
.
Tack underbara familj plus Mange & Ullis med barn för tre underbart fina dagar i Stockholm!
.
Nu är jag tillbaka till vardagen och lite skönt är det väl att känna att pengarna rullar in som de ska osv. Men längtar hem det gör jag också, alldeles för ofta. Får försöka att verkligen njuta av min sista vintersäsong, det är trots allt bara åtta veckor kvar! Först ut på dessa åtta återstående veckor är....drum drum STOCKHOLMSVECKAN & VASALOPPSVECKAN! Jippi??!!!! Eller?? ;D

SAUNAVÄRLD

Det blev en rockig fredag, kanske lite för rockig för min del. När jag vaknade dagen efter liknade jag verkligen en trashbrud..Lagom bakis vill jag lova, men ivrigheten tog över med vetandet om att jag skulle fara till Mora för att hämta Lisa framåt kvällningen. Det gjorde jag och det var ett kärt återseende. Bara att nu sitta vid köksbordet hemma i dalstugan och höra hennes djupa andetag inne från mitt rum får mig att känna mig så trygg. Min fina fina lillasyster är här hos mig! Igår hade vi en fin dag i solen, vi åt god mat på toppstugan och hade det hur härligt som helst ute i solstolarna. Vi besökte på kvällen sedan experiums saunavärld, mycket givande. Mysigare kväll kunde vi inte haft. Vi bastade, ångbastu, finskbastu, saunarium och caledarium. Jag tog även ett dopp i isvaken för att sedan lägga mig i en varm skön pool. Det var iallafall en riktigt härlig upplevelse! Efter bastandet körde vi till tjejorna i transtrand och satt där och babblade i någon timma innan vi for hem till sängen. Idag står det lite packning, klippning på schemat då vi imorgon ska bege oss på en lite roadtrip till El Stockholmo! :)

ALLTING VAR SÅ ENKELT DÅ

Tiden går galet snabbt! Förra söndagen var det datumet då vi har varit här exakt halva säsongen. Helt sjukt galet att det ska gå så snabbt. Känns dock väldigt skönt, jag är sugen på nya äventyr och vill testa på något annat snart. Idag är jag ledig och har sett till att få en effektiv dag, jag har städat, tvättat, handlat på systemet, fixat outfit till morgondagens liftfest, och lagat mat. Nu sitter jag och Jossan med varsin dator och försöker skicka iväg lite jobbansökningar. Tråkigt är det! Men som sagt nu har jag en himla rolig och händelserik vecka framför mig! Imorgon kör vi liftfest nummer ett, en mycket efterlängtad fest och att jag är ledig dagen efter säger väl hur det kommer att sluta? Låt oss fucka up igen rockbrudar! ;D På lördag ska jag åka till Mora och hämta upp min älskade saknade lillasyster, vi ska nog bara gosa ordentligt på lördag, på söndag står en fet utgång på schemat! Härligt ska det bli att få dansa med Lisa igen! Sen kommer vi befinna oss här i Sälen tills tisdag eftermiddag iallafall, sedan drar vi på en liten raodtrip till Stockholm, där kommer jag få träffa två galet efterlängtade föräldrar! Sen ska jag även besöka gröna lund för att ha en arbetsintervju med dem, mycket mycket spännade! Hemresa blir det tidigt på fredagen med ett stop i Mora hos fina Melina, då ska vi GO CRAZY! Jag är sjuukt taggad inför denna veckan! Jag behöver detta, en liten förändring i en nu allt för slö vardag.
.
LOVE IT

ROLIGASTE FRÅGAN PÅ KLÄPPEN 2010/2011

Roligaste frågan man kan få på Kläppen hittills!
När man står och jobbar i falken eller uvens lift, där det är varannan bygel och varannan knapp och det kommer fram en orolig mamma som säger innan att riktigt tänka efter ordentligt. - Ehh, går knappen och bygelliften lika högt??!
Det är då jä-ävligt svårt att hålla sig för skratt. Det är svårt att hålla sig till att absolut INTE skratta åt gästerna ibland.
.
Frida hade även en liten elev som står i skidskolkön till sparven. Före dem åker en pappa tillsammans med sin son. Då Fridas elev utbrister; men..men...man kan ju inte åka två när man bara har en rumpa och en snopp!!! Haha
Undrar vad han trodde att snoppen skulle kunna ha för funktion för att åka liften. ;D

ANSTÄLLNINGSINTERVJUER & PERSONALFONDEU

Sen sist jag skrev har det hänt en del. Jag har varit på två stycken jobb intervjuer, en till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby och en till Kneippbyn på Gotland. Mycket spännande och framförallt bra träning på att ta intervjuer. Har även varit på fondeuafton med personalen på toppstugan. Det var en fin kväll med goda skratt och mycket god mat! Bandvagns turen ner med Drutten gick undan vill jag lova, vi for runt som små vantar i bakre vagnen. Imorgon har jag en ledig dag efter sex arbetsdagar, då ska jag tvätta och städa. Kul, ja, jag kan nog göra det kul! Jag ska även ha en telefon intervju med Kolmården, spännande!
.
Några få bilder från Fondeun i måndags!
En mätt och go Clas, med ett snyggt sår på kinden.
Andra sidan är ni klara?
Matilda är sugen på kött
Frida skålar i vin
Tuffa trött grabbar
Pussida och grabbarna grus
Fina gänget
Fridas tatuering, i luuuv it!
Clas torkar bordet efter att ha spilt ut pistör Pärs nyköpta öl, det gick vilt till!
Som sagt...vilt!
Jag & Dansken i en skumpig färd med bandvagnen

FUNDERINGAR & GODA SKRATT

Det är kaos i stugan. Linnea bränner potatis samtidigt som Josefin undrar hur lång världens längsta fis kan tänkas vara?! Linnea undrar varför vi inte sa något när det luktade bränt, jag föklarade mig och sa att jag trodde det var Jossans långa fis som kanske nått vardagsrummet. Det blir som ni märker ganska barnsligt att bo med tre skidskolelärare, men det blir ganska så roligt också vill jag lova!
.
Idag har jag gjort en lång dag i stolen med Sara Loodisen. Efter stängning skulle vi ha personalmöte och det startade vi upp med en god smörgåstårta, mycket mycket gott och uppskattat! Kvällens skratt var när Sandra rusar in i personalrummet till liftmötet i pyjamasbyxor och en liten plastpåse med mystiskt vitt pulver i? Pulvret visade sig vara så tråkigt som tvättmedel, men roligt såg det ut iallafall.
.
Jossan och hennes två handdukar på vift ute i snön

SUPERKRAFTER

Om Josefin hade superkrafter så skulle hon vilja vara osynlig. Det berättade hon för mig idag när vi satt i soffan. Hon har allt bra underliga med roliga funderingar den tjejen! Hmm, undra vad jag skulle vilja ha för superkrafter?!?!
.
Min helg har varit bra. Fredagen började med skön ledighet och jag väckte en något bakfull Oskar och plockade upp en söt liten Amanda för att bege oss ut i backen, jag stod på ett par skidor några åk och kände mig nöjd, trots smärtan i benen, jävla skit är det. Det blev god mat uppe på toppen (jag verkar tro att jag är stenrik?!) Vi hade det fint iallafall och på kvällen begav jag mig till Melina och Sussi, vi åkte upp till Högis och kollade på bio, Svinalängorna. Hemsk film! Efter filmen susade vi iväg för att hämta upp Adina och Björn, sen började alla förfesta till Club Crane, alla utom jag som agerade taxichaufför, men jag hade en trevlig kväll ändå. Lördagen bestod av fint jobb i solstrålar på tranan med Sara.
.
Imorgon blir det först jobb i stolsbanan till halvsju, senare tar jag bandvagn upp till toppen för att äta fondeu med personalen, det blir nog fin fint!

MMS FRÅN STOCKHOLM

Gladare än gladast när jag fick detta söta mms av mamma & mange idag.
Gräddnosar!
.
PS. Min mamma är den finaste mamman man kan önska sig, kolla vad snygg hon är också! DS

'COS MAKING LOVE TO YOU MIGHT DRIVE ME CRAZY

Det blev en tredje ledig dag. Tre dagar att vila ut på, det har varit behövligt och har känts bra. Nu vill jag dock tillbaka till jobbet så att jag ska slippa tänka så mycket hela tiden.
.
Igår åkte jag med till Mora för att kolla när tjejerna tatuerade sig, det blev så fint och jag blev så sugen på att göra en jag också. Men det får vänta! Först bokade jag tid till något annat. Det blev iallafall en ny outfit inhandlat, skönt att få handla lite nytt. Det var en trevlig dag och på kvällen åkte jag hem och taggade med bra musik innan jag begav mig bort till tjejerna i Transtrand där det pimplades alla möjliga drickor. Vi spelade spel, pratade, skrattade och lyssnade på bra musik innan taxin tog oss till ett lite mindre roligt Harrys, men jag fick iallafall dansa ut ordentligt och det kändes bra. :) Idag när jag vaknade var jag inte helt klar i huvudet och jag plockade iordning lite sen bestämde jag mig för att ge mig ut på en promenad i det otroligt fina vädret vi haft idag. Jag gick hela vägen bort till Kläppen, hur skönt som helst. Mindre skönt att avsluta promenaden med sjungarbacken, men bra träning i rumpan blev det. :) Väl på Kläppen gick jag direkt till barnstugan och satte mig för att pärla, att det kan vara så kul?! Hade glömt. Gjorde idag ett grymt fint armband, enligt mig då. Sen fick jag smaka på Josefins goda kakor hos gjort. Spelade även lite playstation med Tess, mycket roande! Måste nästan köpa! :)
.
Ikväll har jag ordentligt med egen tid. Spelar Def Leppard på högsta volym och sjunger hysteriskt! Det saknas dock personer i min närhet, som jag mer än gärna skulle vilja ha här. Men det är inte långt kvar nu.
.
Lite bilder från gårdagen
Min vän Amanda, hon är helt okej
Söt Susie Q hittade vi på Cubus
Även en fin Mellis
Puss
för mycket?
Skål söt tjej

RSS 2.0