6 month

Ett halvår har gått sedan jag skrev sist. Ett halvår som innehållit så mycket att jag inte orkar berätta om allt som hänt. Men med några ord kan jag bilda er en uppfattning av vad som hänt under detta halvår. Det var två veckors praktik i sälen, det har varit stress i skolan, men som slutningen avslutades med en lycklig studentdag, en fri sommar men med hjälp av städning och hundpassning har jag klarat min ekonomi, det har varit båstad och carolina gynning utställning i torekov där jag fick med mig ett av hennes verk, det har varit gotland, födelsedag med galna överraskningar, göteborg weekend med stopp i ullared skoshoppning i göteborg och konsert med madonna. och under tiden jag har gjort allt detta har jag även flyttat runt och bott på ca fem ställen i sommar, vilket har inneburit att hela min garderob har legat i lådor. Nu i slutet av sommaren har jag äntligen kommit lite till rätta. och nu inväntar jag med glädje en mysig höst där jag kan ha ordning på allt jag äger och har.

om dagarna nu är det fortfarande hundpassning som gäller nio till tolv i veckorna. på eftermiddagarna ska det nästa vecka förhoppningsvis bli en massa körkortspulgg då jag satsar på att ha det innan jul.
min oskar som är ute i europa och tågluffar saknar jag alldeles för mycket nu, nu har det gått snart en månad och vi har bara träffats en dag. jag ska se till att hösten och vintern blir vår och att vi hittar på mycket tillsammans då iställlet!

Förhoppningsvis kan jag börja ta upp bloggandet lite nu framöver.




RSS 2.0