PARADISE HOTEL?

vid den här tiden om två veckor sitter jag och oskar påväg upp i bilen till kläppen. känns sjukt galet. äntligen ska jag få börja jobba, ett jobb som är sjukt roligt också. kan inte fatta att tiden gått så snabbt. men jag börjar längta mer och mer och tycker det ska bli hur spännande som helst. vilket äventyr!
igår hade jag min stadskörning i växjö. den gick faktiskt oväntat bra och jag börjar känna mig mer och mer säker! vilket är superbra då det är endast är elva dagar kvar. har precis tagit en paus i teroi pluggandet, som för övrigt håller på att göra mig galen. snälla gör så att jag slipper gå igenom detta en gång till. det är verkligen något av de tråkigaste jag gjort. jag har svarat på cirka 2000 frågor nu och jag är slut i huvudet av alla dessa knepiga frågor. men jag vill ju så gärna ha ett körkort. det hade gett en sån frihet. en sån möjlighet. hoppas hoppas hoppas!
ikväll ska jag och pappa på bio. min sjunde bio på åtta veckor, herregud jag har nästan gått på en bio i veckan. sjukt vad mycket bio det blivit denna hösten. men jag gillar det, det är hur mysigt som helst! bion ikväll blir 2012. och säger som min syster, egentligen borde jag nog inte se den då jag är så lättskrämd och lätt får för mig att det kommer att hända på riktigt.
jag har förövrigt blivit helt besatt av att kolla på paradise hotell. hur sjukt är inte det?
jag måste verkligen ta tag i mitt liv och börja göra lite mer vettiga saker.

?

syster är hungrig i magen men inte i munnen.

ÖNSKELISTA






- att samtliga i min familj besöker mig i kläppen! (PRIO NR. 1)

- smycke från björg
- alla one tree hill boxar
- ett silver armband









DREAM

snart är lördagskvällen över & idag har jag i princip inte gjort någonting! igårkväll kom vi hem sent då jag, oskar & pappa var på bio i växjö. när vi kom fram till växjö igårkväll så åt vi på min favorit restaurang nämligen koh thai, jag älskar verkligen deras thai mat! efter det åkte vi ut till campus för att hälsa på henrik & elin. trevligt att träffa dem & se hur henrik numera bor. efter ett kort men mycket trevligt besök  begav vi oss in mot stan igen för bio. trubbel i paradiset. den var väl okej, lite dryg ibland bara. ingen film jag skulle rekommendera att gå och se på bio.
nu börjar tiden rinna iväg och det är endast sjutton dagar tills jag skriver upp & kör upp i hopp om att få mitt körkort! nervöst! på torsdag är det stadskörning vilket känns helt okej, då man känner att man bara vill ha allt gjort!
det är även bara tjugo ynka dagar kvar tills jag bosätter mig i dalarna. det börjar också bli nervöst, men ändå så himlans spännande. vilket äventyr det kommer att bli! en dröm som gått i uppfyllelse. hoppas på att ha tillgång till internet där uppe så att jag ofta kan blogga om hur jag har det och vad jag sysslar med. :)
nu ska jag lägga mig ner & avnjuta ett avsnitt av älskade one tree hill.

THIS IS IT

&ldags för lite uppdatering här på bloggen. i helgen blev det som sagt mys med boyfriend och vänner.

fredagen spenderades framför idol och senare åkte vi vidare till hässleholm där det blev bowling och efter det blev det ett försök att enas om en film vi skulle se hemma hos felix, men det lyckades inte riktigt då hälften ville se en moster film och hälften notting hill. det slutade iallafall med att vi satte på notting hill med det blev inte så värst mycket tittande då ingen riktigt var på filmhumör. jag trivs så bra med alla er & tycker det är lite jobbigt att vi kanske inte hinner ses alla igen innan jag åker.

i lördags blev det middag hemma hos familjen björk & jag och oskar stod för efterrätten som blev väl uppskattad, mycket roligt!

söndagen hade oskar match i kristianstad så det blev att titta på den och det var roligt med vinst. efter matchen begav jag mig till maxi för att få minuterna att gå då pappa & syster var påväg ner. jag och syster överraskade pappa med bio. vi åt på en god kinesisk restaurang först och senare blev det this is it. den filmen var över mina förväntningar och en riktigt bra hyllningsfilm. hade kunnat se den tio gånger till. michael var en så oehört duktig artist och har gjort bland de bästa låtarna som någonsin gjorts! en riktig stjärna! och jag tror inte ett dugg på allt skitsnack som snackas om honom. jag tror att några knäppa människor bara såg chansen att kräva honom på pengar, då han faktikst var en världsartis och hade gott om pengar. det blev iallafall en lyckad kväll.

måndag spenderades hemma i älmhult på körskolan.
likaså t;strong>tisdagen. vi var även och kollade på ny lägenhet, en helt underbar lägenhet. måste vara bland den finaste och charmigaste längeheten i hela älmhult. alla blev som galna. mamma ringde med en gång till hyresvärden och sa att hon ville ha den. så om tre månader så är det hennes och syrrans får man väl säga. jag bor ju inte hemma då.

idag onsdag körde jag halkan i olofström. jag var onödigt nervös för allt gick jättebravilket var så himla lättande! nu är även den avklarad vilket känns hur skönt som helst! när jag kom hem vilade jag en stund sen kom lisas vänner hit för att plugga. jag föreslog brakfika och erbjöd mig att gå för att köpa. det var mer än jag som var sugna så vi skrev en lista över vad vi ville ha och jag tog med mig tindra för att handla. band henne utanför fiket och då det tog ett tag inne på fiket glömde jag sedan helt bort att jag hade hunden med mig. jag gick över till konsum för att köpa något att dricka och gick sedan hem. innanför dörren känner jag att det är något som saknas. TINDRA! JAG GLÖMDE MIN HUND MITT I BYN! HUR HEMSKT ÄR INTE DET?? jag sprang tillbaka och där satt hon som inget hade hänt och väntade snällt. nu kan man skratta över det, men fy vilken hemsk känsla jag fick när jag hade glömt henne!

imorgon torsdag stårriskettan på schemat och det känns helt okej.


godkväll!

TROFAST

åh, just nu ligger min bästa vän (min snarkande hund jämte mig). jag kommer att sakna henne något sjukt mycket när jag flyttar upp till sälen. det har varit hon och jag i stort sätt varje dag sedan i somras. jag älskar den närhet och det sällskap hon ger mig om dagarna. hon är så snäll och söt och jag älskar att hon alltid förstår vad jag menar när jag pratar med henne! hon är helt klart världens bästa hund. en trofast vän, min lilla tindra! ♥

E.M.A galan

Ikväll sitter jag och syster bänkade framför E.M.A galan som sänds på MTV. jay-z har precis uppträtt och ja, han är verkligen snygg! han och beyonce är så snygga tillsammans och deras barn kommer garanterat att vara to die for. haha.

ikväll har jag också kollat igenom min garderob hos mamma, för att se över vad jag har för kläder att ta med mig till fjällen. men som det ser ut nu så blir får det nog bli några shoppingturer till till stan. tänkte kanske redan imorgon stanna kvar i hässleholm då jag ändå ska vidare till vinslöv/vanneberga senare.

hela helgen blir det mys med pojkvän och vänner. imorgon ser det ut som att det bli bowling, roligt som tusan tycker jag då det var väldigt längesedan. det fanns en period jag var så trött på bowling, det var nog under tvåan. för i princip så var det bowling på varannan idrottslektion då. till en början var det perfekt med idrott/bowling på blockschemat. wow, bowling i två och en halv timme liksom! kanon var det för oss som hatade att spela fotboll, bandy och allt sådant tråkigt. men när det sedan blev varannan vecka var det inte så roligt länge. haha.

nej, nu ska jag kolla vidare på E.M.A-

godkväll.

november

november månad är grå, kall och mörk. jag har därför sett till att boka upp en massa härliga saker denna månad. i min kalender står det vaxning på salong, carolina gynning utställning, shoppingdagar, dejter med släkt och vänner & en massa körkortplugg (som faktiskt även det kan vara roligt ibland) + en höstkonsert med de jag gillar bäst!

men hur ska jag klara av december utan er?  

update

härmed lovar jag att aldrig igen lova att jag ska börja blogga mer regelbundet. för som vi alla vet blir det aldrig så. jag bloggar när jag känner för det och så får det bli, om det så betyder uppdataringar en gång i halvåret eller en gång varje dag.

idag står det med stora bokstäver i min kalender att det endast är en månad kvar tills jag och min kära pojkvän åker uppåt landet för att testa på säsongslivet i kläppen. som jag har längtat efter att få börja jobba där, men nu börjar det samtidigt bli lite nervöst och jag inser att jag måste säga hejdå till världens bästa familj för att kunna bosätta mig 70 mil upp i landet. men det ska nog gå bra och förhoppningsvis kommer de upp och hälsar på! 

det går framåt med körkortet och det är nu mindre än en månad kvar till uppskrivning och uppkörning. gissa om jag är nervös? pluggar teori väl i stort sätt det jag gör om dagarna nu. men det hade varit så roligt och skönt att få ha det klart tills jag åker upp. 






blev glad i helgen då jag fick en inbjudan till carolina och agneta gynnings vernissage i malmö i slutet av november. samtidigt som att jag vet att jag egentligen inte har råd att gå dit, jag vet nämligen redan nu att jag kommer vilja ha en tavla av carolina. så antingen tar jag och för över några tusenlappar till kontot innan jag åker dit eller så låter jag bli...men det blir ju så otroligt jobbigt om jag då skulle bli dödskär i en av hennes tavlor. (som jag iof vet till 99% att jag kommer att bli.) men å andra sidan sett så ser jag konst som en stor investering! carolinas tavlor talar till mig och jag tycker att hennes motiv är så bra, de är fria att tolka hur man vill! aven agnetas skulpturer är helt underbara!

godkväll

RSS 2.0