VUXENDAGIS

Igår hade jag en fin dag på jobbet. Solen visade sig då och då och dagen gick allmänt bra bara. Fick mycket beröm av gäster, vilket alltid är kul att få, jobbet blir mycket lättare och roligare då. Tydligen var jag pedagogisk i mitt sätt när jag lärde nybörjare i liften, mycket fint ord i mina öron! På kvällen taggade jag först till en utekväll med taggade sedan ner och om till hemmamyskväll borta i transtrand. Det passade mig bra och har det så bra i tjejernas sällskap. Idag har jag sovit ut, tvättat, hängt med amanda och haft vuxendagis i barnstugan, jag har pärlat!! I eftermiddag begav vi oss till Rebeccas gamla jobb och satt och avnjöt en god fika i goda vänners lag! Finfint!

PERSONALFEST @ KLÄPPEN

Flygbiljetten till personalfesten
Glad Sara påväg till Kläppen
Två tuffingar i baksätet
Fint välkomnande av Stig Helmer aka Alexandra
Vi checkar in!
Vi klarade säkerhetskontrollen utan problem
Charlie jobbar hårt med plattång och grejer
Solbrydar
Henkepenke delar ut välkomstdrinkar
Coola gänget, sexiga sommartjejer
En snygg Julia som flygvärdinna.
En knappt igenkännbar Linus, solbränd och en tuff haj, Marcus.
Shopen anlände som ninjas
Matilda var en glad Hawaiian Tropic
Martin och Andreas fjantar
En idomintjej anlände, Mellis då!
Med sig hade hon sin vapendragare, smala sussie!
Hawaii Amanda
Rebecca är mätt efter paella
Stig Helmer flirtar
En styck Robin & en styck Oscar anlände
Pass Ellen
Hittade en het badvakt i hallen
Det gick vilt till
Snygga tjejor, Adina & Sara
Tre hårdrockare och en kapare försökte smuggla Adina i en resväska
Hårdrockarna valde att roa sig i lekhörnan
Bygger torn
Hetaste ninja brudarna ever!
Haru någon färsk frukt?
Terrorist Anders och Sol Sara
PUSSIDA!
David njuter av en öl i det varma klimatet
Jocke & Thun dj;ar
Melina for av stolen
Kaos
Men lika glad för det var hon!
Peppar
Mexicanoo
MADE IN MEXICO!
Rille H & Adina i samma tröja

CASH MONEY

Idag är det den 25, vilket innebär första löningen här uppe. Vilket betyder att ALLA är lyckligt nyrika. Vilket innebär utgång för nästan ALLA. Alla utom jag som är så trött efter både Club Crane i fredags och Harrys i söndags. Tråkigt men sant, sen jobbar jag ju också tio timmar i stolen imorgon. Men på torsdag är det personalfest, kanske taggar jag till tills den! :) Eller inväntar jag nästa P söndag då jag ändå är ledig på måndagen efter. Vi får helt enkelt se, tiden får utvisa. För övrigt är det idag tre hela månader kvar på säsongen och det gillar vi! :) Dock längtar jag crazy efter min kära lillasyster, men hon anländer hos mig om endast 26 dagar. Och ikväll var hon übergullig och bokade två biljetter till henne och mig för att se Robyn i sommar, underbart!

THIS IS HARDCORE


CLUB CRANE 21 JANUARI

Tre fulla tjejer på en toalett
Happy girls i en säng
Två till happy tjejer
En fin Melinda och en massa randiga fötter
En liten Frida
Reebok & Loodis
Trolle pussar sin Moa
Barhäng
Tuff Oscar
Bröderna Libäck, dansar runt en pelare?
Sara & RANDOM som har ett hjul? i handen.
En icke välmående Anton på besök
Tuffa grabbar posar
Fint ska det va!
Snygga brydar!
En full Angie & en sockersöt Ellen

LIMOKÅT!

Jag är helt slut i kroppen efter två dagars utgång denna helg och en låång jobbdag. I fredags blev det Club Crane på Tranan, en trevlig kväll med fina människor. Lördagen gick åt till att tvätta och städa på mitt pyttelilla lilla rum. Söndagen jobbade jag i stolen vilket innebär tio timmars jobb, men det gick mycket bra då det var jag och loodisen som jobbade i team. :) Igår blev det Harrys och vi fick världens fetaste limousin att åka i upp och jag var överlycklig och kommer leva på det länge. Näst finaste bilen jag åkt i, finast var ju finaste Cadillac Escalade! Ahhhh, låter som världens bilnerd nu. Jossan kallar mig för limokåt, JAPP!
.
Kvällens skratt var när Jossan skrev sin drömkilles namn på sitt ägg! Besatt tjej! ;D

GLÄDJE, EN DAG I LIFTEN

Har haft en bra dag med himla mycket skratt och en hel del skön sol.
Jag har skrattat åt roliga frågor man kan få i liften.
Jag har skrattat åt danskar som får liftar och annat i huvudet p.g.a att de ska röka och prata OCH fånga lift samtidigt.
Jag har skrattat åt en liten kille som var jättefascinerad över min skoter och frågade vad den hette. Jadu sa jag, jag har inte riktigt kommit på något bra namn till den än. Förslag?
Jag har skrattat åt en liten tjej som kom fram i liften och utan att säga hej eller något så tittar hon upp på mig och säger; jag har jättevarma vantar! Jahaadu, vad skönt för dig liksom.
Jag har skrattat åt Kalvin, 6 år som säger att han sett mig på tv. Undrar vilken kanal?
Jag har skrattat när Thomas kommer till liften utan vantar och jag frågar; men Thomas vad har du gjort av dina vantar nu när det är så kallt?! Han säger; de sitter på snorre! Eeh vaa?? Det visar sig senare att Thomas har en dansk elev som heter snorre (kanske annan stavning).
.
Men det jag skrattat mest åt är när det kommer fram två små snowboardkids och jag ska ge dem bygeln, då sliter båda tag i den och det går åt skogen. Jag stänger av liften och förklarar; jag tar liften och ni ska bara stå helt stilla och så stoppar jag upp dem mellan benen på er. Då en medelålders man står lite längre bak i kön och utbrister; det är ju precis så man brukar säga hemma till frugan!!

ÅRSRESUMÉ

Den första januari 2010 firade jag in på Sörnäsgården. Det var en nykter nyårsafton för min del då jag hade en lång jobbdag dagen efter. Jag hade vistats i Dalarna, Kläppen i ungefär en månad och hade hur roligt som helst. Hela januari bjöd på de kallaste minusgrader jag någonsin levt och vistats i. Temperaturen låg på över 30 minus i flera dagar och ibland veckor. Jag undrade flera gånger vad det var jag gett mig in på när jag tagit ett jobb där man endast vistas utomhus. Men jag stod ut med fina nyfunna vänner och mycket spännande erfarenheter av evakuering, skoterkörkort m.m Januari bjöd även på rolig personalfest, Promoe och Club crane.
.
Snabbt gick det över till februari och jag blev singel igen efter ett 2,5års långt förhållande. Något som kom att bli det nyttigaste för mig detta året. Andra månaden in på det nya året och det bjöds på en rolig personalfest på wärdshuset, tripper till mora, en hel del jobb och besök av finaste pappa & syster.
.
Väl inne i mars började vädret i Sälen bli skönare och skönare och våren visade sig fint redan i början av månaden med 20 plusgrader i solen. Ett starkt minne av mars är när jag och Sofia besöker HC för att kolla på Hästpojken. Bjöd även på de bästa skidåkningsdagarna för min del. Ett annat starkt minne är när jag fått ett paket i receptionen, av min finaste lillasyster! Ett brev som gjorde att jag storgrät hela den kvällen, hemlängtan började bli extrem. Det var också i mars min såkallade 20års kris satte igång på allvar.
.
April började tungt. Min finaste vän Tindra, min hund som jag haft som en bästa vän i över nio år blev sjuk och gick bort. När jag befann mig cirka 70 mil iväg var det en tuff händelse. Det var kämpigt och det kom många liter tårar. I det jobbiga var jag tvungen att ha kul den sista månaden i Dalarna och april bjöd även på roliga saker som, kapten röd, liftfest, timbuktu, fint besök av vänner, avslutningsfest och hemresa.
.
Maj bjöd på fin vår hemma. Jag och syster begav oss även till Stockholm över en helg då vi bodde på vandrahem i Fridhemsplan, helgen spenderade vi på gröna lund och kollade på sommarkrysset, vi gick i stan och vi åt god mat och umgicks ordentligt efter att ha varit ifrån varandra under många månader. I Maj började jag även umgås med en fin tjej vid namn Linn, en lunch på olé sen blev det till en vana och jag kan inte ens räkna hur många luncher vi gjort tillsammans efter det. Underbara vän! Hela Maj var jag även ute och gick med min fina mormor, varje dag klockan åtta kom hon och hämtade mig och vi begav oss ut i haganäsleden för en morgonpromenad! I slutet av maj begav jag mig till Vimmerby för att möta upp härliga sälen-tjejer. Vi möttes upp på Astrid Lindgrens värd där två av dem jobbade. Vi tillbringade tre dagar tillsammans och vi hann med att besöka tre städer. Vi trallade runt på ALV i Vimmerby, festade på Harrys i Borås, dagen efter åkte vi till Göteborg och gick på Liseberg, jag hade en av de bättre dagarna på detta året!
.
Juni kom och det började bli sommar på riktigt, glada studenter firades och vi hade en galen dag/kväll/natt. Jag hann med tre studentfirande på mindre än två veckor. Det fina vädret varade inte så länge och den 13e bokade jag och Lisa en resa till Kreta, vår första utlandssemester tillsammans, helt själva. Det var verkligen en höjdpunkt! Vi hade en hur mysig resa som helst. Kreta i åtta dagar bjöd på mycket sol, mycket bad, mycket skratt och en sån oerhörd kärlek. Hemma dagen innan midsommar och jag valde att fira den med pappa, farmor, farfar, faster och kusiner och alla andra på campingen nere i Tredenborg. Jag, syster och pappa gjorde även en mysig och minnesvärd spontantripp till Halmstad en fin sommarkväll för att äta och umgås. Vi avslutade juni månad alla fem tillsammans, samlade igen vid taxåsklint där vi spred vår älskade Tindra! En kämpig kväll med mycket tårar, men ändå så fin med alla minnen och vår kärlek.
.
I juli började jag mitt första riktiga sommarjobb kan man nog säga. Som lokalvårdare på ISS. Första helgen begav jag, mamma och syster oss iväg i mammas lilla blå för att besöka Södertälje och Stockholm för en helg med mycket härligt väder, fin shopping och även en möhippa! Senare i Juli firade vi även finaste Morfar som fyllde 73 år. Spenderade även två underbara helger i Sölvesborg med farmor och farfar i husvagnen. Juli bjöd verkligen på kanonväder. En kväll i Juli testade jag lyckan som bartender för en kväll/natt. Jag och Linn jobbade på Kristianstaddagarna i öltältet och det var mer än roligt! Den 22e Juli var det dags, dags att fylla 20 ÅR! Dagen innan krisade jag så mycket att det blev en impuls tatuering gjort på lunchen med mamma. Kommer alltid att minnas den eftermiddagen som en otrolig kick på livet. Hade en himla fin födelsedag med mycket kärlek och gladast blev jag nog för Carolina Gynning liton! Sista dagarna i Juli bjöd på en Melissa Horn konsert ensam i ett fint sommarregn och även en ny bekantskap som skulle komma att bli mycket spännande och lärorikt! Det var även en sommarfest i Gylsboda som Linn så fint anordnade.
.
I augusti tröttnade jag och em på städjobb och att känna oss gråa och tråkiga. Vi begav oss till Växjö för att se en fin sommarkonsert med The Ark och dagen efter bjöds det på bål och ett impuls besök på Deluxe, som slutade i kaos! Och sen kom den där regniga tråkiga måndagen då vi båda hade bestämt oss för att säga upp oss och göra något bra och fint i våra liv och vi bokade en resa till underbara finaste BARCELONA! Det är helt klart också en av år 2010s klara höjdpunkter! Jag älskade resan & jag älskar dig! I augusti började även jag och Lina umgås mer och mer och det är jag evigt tacksam för. Vilken vänskap, vilken grym tjej!
Augusti hade även tårar och sorg. Vetskapen och sanningen vi fick till oss att du inte längre fanns på vår jord var tung. Mycket tankar, mycket minnen, mycket sorg!
.
September kom och det kom att bli några fortsatta tunga dagar med så mycket frågor om just varför. Min första begravning kom att bli din. Jag kan fortfarande inte förstå. En så ung och fin människa med så mycket att ge. Men jag vet Gabriel, du behövdes någonannanstans. Begravningen var det mest sorgliga jag varit med om, men också något av det vackraste på ett sätt. I september satte jag sedan igång rejält med bra träning och tog allt på allvar.
.
Oktober kom snabbt därpå och erbjöd mig världens bästa praktikplats på en hudvårdsalong. Första dagen på praktiken fick jag följa med min handledare Lena på en grundkurs i Artdeco i Helsingborg, det var det roligaste jag det pirrade i hela kunskapsnerven och jag skulle kunna tänka mig att börja plugga med en gång efter den kursen.
I mitten på oktober åkte jag ner till Malmö med syster och Matilda och möte upp finaste Emilia. Jag gjorde något crazy, en piercing. Kvällen slutade med att jag vart så berusad att jag knappt kunde stå och tjejerna fick sig tydligen goda skratt hela tågresan hem. (INTE JAG!) I oktober hade jag även lyckats gå ner hela fyra kilo! Hejaheja! Den 20e stod The magic numbers återigen på kb's scen och denna gång var det jag och syster som såg dem, det var magic!! Jag besökte även den fina staden Göteborg under några dagar och även Halmstad.
.
November fick en rivstart med konsert nummer två på Kb. Ed Harcourt, vilken man, vilket geni, vilken musik! Jag och syster lööved it!! Dagen efter for vi till Stockholm med ett fint stopp i Södertälje! I Stockholm hände det, jag och syster märktes för livet. På Svea Tattoo gjorde vi - Ab imo pectore, tillägnat varandra på våra armar. Min älskade lilla lillasyster, nu vet du vad jag står för. Du har mig, ur det djupaste ur mitt bål, föralltid och förevigt! November bjöd även på älskade mammas flytt till den stora staden och förhoppningsvis den sista flyttstädningen på mycket mycket länge. Jag hade en jättefin kväll med Lina och CO då vi kollade på David Batra en kväll. Fick även en toppen kväll (går inte att beskriva) med pappa och lisa och ingen mindre än GAGA! Den bästa konsert jag sett, får jag nog påstå. Jag och Lillan spenderade även två nätter på sjukhus då hon var så sjuk i halsen att hon tvingades läggas in. Men vi gjorde det till det bästa och hade det ganska mysigt stundtals när hon inte hade ont!
.
Vintermånaden December kom och det var dags för mig att bege mig norrut igen. Denna gången lite mer själv än förra året, mycket spännande. December innebar nya bekantskaper, fest, inlärning och mycket mycket mer. Blev även en fin och välbehövd hemresa över julen. Nyårsafton här blev förfest i Gusjöbyn och fest på första Club Crane.
.
År 2010 var ett av de bättre åren i mitt liv. Dock hann det hända tre tragiska händelser som gjorde mig ledsen, och fortfarande gör mig ledsen. Tre bortgångar som inte borde få ske, men som skedde. Jag tror ni alla behövdes för att hjälpa i någon annan värld. Ni finns i mina tankar! Trots tråkigheter har det varit så mycket positivt och jag ser framemot ett lika bra 2011, blir dock himla svårt att väga upp till 2010 som helt klart varit ett superbra år. Tack alla som gjorde det till det bästa! Jag tänker på alla nya människor jag träffat år 2010, och det är så himla mycket bra folk, det är galet!
.
Tindra, Gabriel och Karl! Vila i frid ♥

MORSKAN

Imorgon jobbar jag min åttonde dag, sen har jag faktiskt lyckats göra mig ledig på lördag. Galet skönt, då jag redan känner nu att det börjar bli tufft i kroppen. Femton dar hade varit crazy bananas. ;D Ikväll har jag, Amanda, Ellinor & Ida vart upp på fjället en runda, mycket mysiga brudar det där. Jag älskade Idas klockrena prestation hos morskan. Virrig_tjej!
.
Ikväll har jag återigen lagt mig tidigt i mitt lilla pyttelilla rum i dalstugan. Jag är trött i både ögon och kropp och känner att jag egentligen skulle behöva vila i flera veckor. Men imorgon kväll ser det ut att bli club crane! Förövrigt trivs jag hur bra som helst i Dalstugan, saknar vissa personer från Fiskarheden men det var bäst med en flytt. Tjejerna här är übergulliga och kommer ifrån luleå, gävle och värmland. Mycket härliga dialekter att lyssna till! :) Systeryster kommer hit vecka åtta och jag är överlycklig! ♥

6/15

Kört tolkning halva dagen och jag är helt slut i huvudet av alla avgaser från skotern. Kanske även lite efter besöket på Harrys igår. Min sjätte jobbdag är över och nu återstår endast nio till innan en dag ledighet. Jag älskar mitt jobb. Mycket energi, och väldigt mycket skratt.


Det är så komiskt. Jag står i t-liften, byglar ALLA i en evighetskö. En mamma och ett barn står nästa i kö när mamman frågar snällt om de skulle kunna få lite hjälp...Jag funderar på hur hon tänker. Jag tänker lite ironi..nej jag hoppar över just er men jag hjälper ALLA andra.. Trött var jag och skratt blev det senare.


RSS 2.0