lata dagar

min kväll blev inte som planerat med mys och film. istället blev det att jag satt framför datorn och klickade runt i någon timme. jag har även pratat med o, om nyår och det verkar som om det blir fest för vår del iallafall. så imorgon blir det två långpromenader, färgning av hår och att tänka ut kläder och att fixa champange. undra om jag hinner med allt nu när jag under dessa lata dagar inte gjort mer en en sak per dag, högst!

nu ska jag iallafall försöka lägga mig, för att inte vakna för sent imorgon.
jag drömmer om sommar och värme.



jag och o i göteborgs skärgård när hans kusin gifte sig i somras.

jim hjelm

nu har gästerna gått och alla är vi mätta och glada. jag fattar inte just nu hur vi ska få i oss tacogratäng senare ikväll?! får nog ta en promenad med vov och mamma innan om jag ska orka. det har varit himla trevligt att haft alla här på besök, som sagt är det inte alltid man får träffa alla. det tråkigaste var att säga hejdå till emma och pierre, kusinerna som man bara träffar två gånger om året (om man har tur.) men jag hoppas att det går snabbt tills sommaren då vi ska ses igen!

ikväll ska jag fortsätta på mitt colin nutley tema och se andra sommaren.

just nu sitter jag och försöker hitta en underbart fin klänning som jag hittat i en hennes tidning. den ska finnas på topshop men finns såklart inte att hitta här på nätet, jag blir galen.

imorgon kommer pärlan hem igen och det ska bli så mysigt och roligt att ses igen. jag som hade tänkt överraska honom med att ha kommit en bit på vägen med min viktnedgång, men det har jag inte lyckats med speciellt bra. kanske för att det har varit jul och kylskåpet och alla skålar är fyllda med så mycket gott?! :) nej, skärpning efter nyår om jag ska komma i en fin balklänning. här nedan ser ni min drömklänning som kommer ifrån Jim Hjelm's kollektion av bal & festklänningar2009. jag hoppas på att komma i denna och att den ska bli min så nu är det dax för en kvällsrunda!



visst är den snygg & enkel?

vänskap

nu har jag sett klart första filmen, änglagård. den passade mig utmärkt ikväll, man behöver inte tänka speciellt när man ser den vilket var bra för mig ikväll då jag är så trött! den utspelar sig i ett så fint landskap och man längtar bara efter en fin och varm svensk sommar igen, kommer vi någonsin får det igen? OCH det viktigaste, vänskapen mellan zac och fanny är så himla fin, en sådan vänskap är nog inte speciellt vanlig. vänskap mellan en kille och en tjej som är så stark att de gör allt tillsammans och skäms inte för att visa något för varandra, vackert och fint! det är vad jag har gjort de senaste två timmarna, drömt om vacker vänskap och tittat på helena bergström som är så otroligt vacker i denna film, så naturlig, ung och vacker. imorgon blir det förhoppningsvis uppföljaren - andra sommaren. men först blir det sängen i några timmar för att sedan väcka littlesis imorgon med presenter på sängen.



godnatt

justde

glömde att berätta att jag hittade en helt underbart fin klänning på mellandagsrean igår. OCH en hel del andra fin fina saker. lägger upp de på bloggen någon dag framöver. :)

änglagård

nu börjar saknaden efter min käraste ta över min vardag, haha. nejmen nu har det gått liite för lång tid ifrån varandra tycker jag. jag har faktiskt inte sett honom på hela nio dagar och det är tre dagar till tills vi ses. men jag ska se till att få mycket gjort under de tre dagarna. imorgon fyller min älskade lillasyster hela femton år, jag tror jag minns när jag fyllde det och det känns inte speciellt länge sedan. imorgon blir det alltså kalas för hela arton personer tror jag bestämt, det ska bli mysigt för det är inte ofta alla samlas. på tisdag blir det att ta tag i plugget igen, jag har fyra kapitel kvar på naturkunskapen och alltså fyra prov kvar att göra på de åtta veckor jag har kvar att gå i skolan.

pratade nyss med min man som som sagt befinner sig uppe i dalarna. vi pratade om praktiken och förhoppningsvis kanske vi kan tillbringa två av våra veckor där uppe. vi pratade även om nyår, men vi kom inte fram till speciellt mycket, inte mer än att vi iallafall vill vara tillsammans!

jag har tänkt mig två nyårslöften detta året. det ena är att gå ner mina kilon och träna regelbundet. det andra är att skaffa mig ett jobb inom januari/februari månad. jag behöver verkligen det och kanske smartast att ta tag i det nu och inte dagarna efter studenten?!

ikväll blir det änglagård som jag har laddat ner både ettan och tvåan.
imorgon blir det tårta & massa kramar. :)

godnatt mina kära.

rocky road

nu är julafton över och man känner sig svullen över magen efter allt godis och all julmat, men ändå fortsätter jag att äta. rocky road;en i kylskåpet är snart slut som tur är. nu har vi haft jullov i snart en vecka och jag har i princip inte gjort någonting alls. har haft lite panik över allt jag måste ta tag i men det får faktikst vänta, just nu njuter jag bara i nuet av all slapphet och stillsamhet. det känns välbehövt! men imorgon har jag en del saker på min att göra lista jag har tänkt kryssa av. men först blir det en sväng till ikea som börjar sin stora rea imorgon. efter det blir det fika med piere, laura & emma. sedan har jag tänkt försöka få klart min sista tavla till projektarbetet.

på lördag blir det en sväng till malmoe för att knuffas lite med alla på mellandagsrean. förhoppningsvis avslutar vi dagen med en julbio med. 

har pratat med min älsklings kille som är uppe bland fjällen, jag saknar honom nu och det känns tungt att det är en hel vecka kvar tills att vi ses. men vi pratade iallafall om hur mysigt det ska bli att ses igen och så pratade vi lite drömmar om egen lägenhet och jobb. man kan ju alltid hoppas och om vi är duktiga ocj hittar ett jobb så är det faktikst inte alls omöjligt!  

nu ska jag återgå till mitt rum och reda upp bland alla fina klappar jag fick igår.


god jul allihopa


nyårsafton närmar sig

provet gick som väntat riktigt dåligt idag och jag längtar inte till den dagen min lärare kommer till mig och ber mig göra ett omprov. men ska försöka släppa det nu, iallafall över jul, finns så mycket annat som jag måste tänka på då. :)

nu ligger jag hemma i vanneberga och äter videomixgodis och dricker pepsi med min älskling. mysigt! imorgon är det tänkt att vi ska åka till stan och ha en dag för oss själva, måste ju passa på att umgås nu så att det räcker enda till nyår då vi ses igen. jag hoppas att imorgon kommer bli en lång dag, jag hatar verkligen att säga hejdå och det har jag gjort sen jag var liten. men det ska nog gå bra, jag har ju så mycket annat att tänka på och göra under julen. jag hoppas på att få undan allt så att jag kan andas ut lite till nästa termin och verkligen känna att jag gör saker och att jag är nöjd med mig själv.

nu är den största frågan, vart firar vi nyår?


nej, nu ska jag återgå till myset och vi ska nog snart slänga på en film. :)



godkväll

jordskalv, i sydsverige

Idag vaknade även jag av jordskalvet och jag var faktikst riktigt rädd. Händer sånt i Sverige med? Kommer det något efterskalv? Tänk om jorden går under. Nej, men det var väl bara tankar som kom i all rädsla och ovisshet. Men det kändes tryggt och bra efter några timmars sömn till. Det har varit dagens samtalsämne, vilket är förstårligt. Det är svårt att tänka sig hur de som verkligen upplevt stora jordskalv känner sig, när man själv fick panik efter bara några sekunder. Efter det lilla skak vi upplevde har jag iallafall förstått på riktigt att jorden verkligen kan skaka till sådär ibland.
Det är ju allvarliga saker som händer, men det finns inget man kan göra åt det! Läskigt.

Idag har jag varit i skolan, duktig känner jag mig! Har hunnit med en redovisning för Judit och hunnit göra klart miljökörkortet med malin, så glada vi blev. Känns skönt att kunna stryka två saker på min to do list. Men den är fortfarande ganska lång.
Här kommer den igen, inte för att jag tror att ni bryr er. Men för min egen skull. Här tappar jag aldrig bort den. :)

- Naturkunskap A, energi projekt
- Naturkunskap A, miljö analys
- Naturkunskap B, prov & svara på frågor
- Måla klart mina tavlor
- Projektrapport
- Psykologi A, fördjupnings arbete
- Projekt & Företagande, fördjupnings uppgift
- Skriva in mig på körskolan
- Köpa sista julklappen

Sådär ja, det ser väl bra ut? Eller inte? Det blir till att jobba, jobba och jobba lite till på jullovet. Det trista är att man inte tjänar några pengar på att jobba med det, inte ens kunskap tror jag att jag kommer tjäna på alla dessa saker. ;/

Imorgon är det prov, och jag måste väl erkänna att jag är nervös. Det kommer kännas jobbigt att sitta där och kunna noll. Ska läsa igenom lite ikväll och hoppas att något kanske fastnar. Annars blir det Oskar imorgon och vi ska tillbringa tiden tillsammans med varandra väl dessa tre dagar vi har kvar att ses innan han åker ifrån mig. ;/ Men han kommer tillbaka till nyår och det är jag lycklig för.

att ge upp

ibland är det faktikst okej att ge upp enligt mig, speciellt när man känner dålig motivation och skoltrötthet.
Nu har jag faktikst gett upp det här med pluggandet inför samhällskunskapsprovet. Jag tänker att jag kommer dit oförberedd och hoppas på att jag kanske kan svara på en eller två frågor iallafall. Jag vet att detta kanske låter himla negativt, men jag kan faktikst inte riktigt förstå hur vår lärare tänker när han slänger ut ett prov sådär. Vi har knappt några prov i de andra ämnerna och samhällskunskap är nog ändå ett rätt klurigt ämne för många, och man lär sig inget på hans lektioner, inte jag iallafall, eftersom att jag är så pass ointresserad och okunnig inom det ämnet förstår jag ungefär ingenting av det han brukar stå och säga. och jag brukar ändå försöka koncentrera mig för att jag vet att jag inte förstår så mycket av det. Sorgligt men sant, jag hoppas att han kan lägga in lite mer inlämningsuppgifter eller något istället. Skulle vara trist att få ig i hela betyget. Men nu har jag iallafall försökt lite genom att läsa boken och svara på frågor, jag kan ju fakitkst inte hjälpa om det inte fastnar i min dumma hjärna.

nog om detta. nu ska jag bara försöka att släppa det och inte tänka mer på det.

kanske lite bra musik och en kopp te.
ja, tack!

skoltrött

Nu har jag tänkt att jag ska börja plugga på samhällskunskapsprovet i säkert tre dagar, men ingenting har hänt. Så nu när jag väl slår upp boken och ser alla jobbiga ord och meningar som ska sitta som fastklistrade i skallen på mig tills på ondag får jag bara väldigt mycket panik. Jag har aldrig gillat samhällskunskap, jag tycker att det är ett av det tråkigaste ämnerna i skolan, men jag fattar nog ändå varför det är bra att ha läst det. Och det hjälper inte att jag sitter här och skriver hur mycket jag hatar samhällskunskap heller, det kommer antagligen inte gå bättre för det, ellerhur?!

Jag har en känsla i kroppen att jag inte orkar med något som har med skola att göra just nu, ändå har vi bara åtta ynka veckor kvar i hela trean, vilket låter alldeles för lite egentligen samtidigt som det låter väldigt roligt och mycket spännande.
Men skoltrött har jag nog aldrig riktigt kunnat säga att jag är, förrens nu faktiskt. Det är jobbigt, för man tänker hela tiden att man ska kämpa de sista veckorna som är kvar, ändå ligger man hemma i sängen och bara är alldeles för många dagar. Jag känner att man måste skärpa mig, jag måste ta tag i alla måsten jag har. Körkortet, känns som om jag lagt det på hyllan men det är ändå en sak som ligger där bak i hjärnan och irriterar liksom, att man inte ens har skrivit in sig än. Så efter jul får jag sätta igång och jag tror att jag har bestämt mig för att det får bli här i Älmhult jag tar det.

Julklapparna är inhandlade, alla utom en & det känns himlans bra faktikst! phuuu.

Nej, samhällsboken ligger här framför mig och ser allmänt tråkig ut men jag måste väl. Imorgon hoppas jag iallafall på att jag ska kunna få reda på ergonomiprovet och få klart miljökörkortet.


godkväll och glöm inte kika på blondinbellas nya tv program som börjar idag på kanal tv400 kl.20.50

gratismode!

Gratismode är en bra sida tycker jag! GRATIS är väl alltid bra, ellerhur? :)

Det gäller att samla ihop ett antal poäng som man sedan kan växla in mot presentkort på många olika affärer som tex h&m, vero moda mfl.

du får även ett poäng varje gång du loggar in, varje gång du besöker olika hemsidor de lägger ut, varje gång du värvar en vän och varje gång du gör olika gratiserbjudande!


så bli medlem HÄR nu http://www.gratismode.se/?c=10795

sova sova säng säng

Idag är det en hel vecka sedan jag bloggade sist och eftersom att jag klagar på alla andra att uppdatera inser jag nu att jag verkligen inte är bättre själv! Idag sitter jag hemma igen, jag mådde inget bra imorse, vaknade upp och kände bara för att inte gå upp ur sängen överhuvudtaget idag. En känsla av meningslöshet, stress, tomhet och ledsamhet. Men jag tog mig upp och beslutade mig för att göra något bra av denna dagen. Nu sitter jag här och har hunnit med att börja på ett naturkunskaps arbete och städat min systers rum. Så lite har jag iallafall hunnit med och jag hoppas på att jag kommer att vara effektiv hela dagen, få tankarna på lite annat. Känner verkligen att jag måste ha något att se framemot snart, jag måste planera in något i kalendern som får mig att längta och gå upp på morgonen, men hur lätt är det när pengar krävs till i princip allt?!

Imorgon blir det laserdome med klassen och bergatrollet, det är en sak som är rolig iallafall och på lördag blir det julhandling med familjen.

Nej, nu ska jag se till att få mer gjort här hemma. Det som står på mitt schema idag är;

Köpa smink
Gå en lång runda
Göra mina övningar
Göra klart mitt naturkunskaps arbete
Göra fotbad

Jag saknar min oskar idag och önskar att vi kunde vara tillsammans. Det sorgligaste är att han snart åker upp till sälen för att stanna där över julen! Jag kommer att sakna ihjäl mig!

ha en bra dag


90210

Snyggast just nu;


                                            Tjejerna ifrån 90210


viktklubb.se

Nu är jag igång med min viktnedgång. Jag tog tag i det och blev medlem på viktklubb.se. Jag hoppas att det kommer fungera och gå vägen. Jag har redan besökt gymmet två gånger. Gymmiljön är ingen rolig, det är mest vältränade männikskor där och det är lite jobbigt att stå där och känna sig som en klump som inte kan med alla maskiner. Men jag kommer förhoppningsvis in i det och snart är jag kanske en av dem vältränade personerna istället för den klumpiga. Det känns skönt att jag verkligen har kommit igång, då jag hela tiden stressat med det eftersom att student och bal börjar närma sig.

Projektarbetet går framåt och det känns bra. Just nu oroar jag mig bara för provet jag och sanne ska ha på torsdag, i naturkunskap B. Jag säger som sanne, man har glömt hur man pluggar inför ett prov och ingenting, precis ingenting sätter sig i huvudet. Men ikväll ska jag försöka ge allt och älskling ska få förhöra mig tills jag kan allt! :)

Så, allt detta för din skull Sanne. ;) Nejmen, kände mig dålig när jag inte uppdaterat på ett tag!

Hoppas att alla får en mysig och bra dag! Det ska jag ha iallafall.

RSS 2.0