september regn

Idag har jag unnat mig själv en hel dag med mig själv. Dagen började med att jag sov ut, efter att ha haft en hel natt utan sömn. Efter det tog jag lite mat och gav mig ut i regnet för att hämta ett paket som kommit till mig på maxi. Självklart kom ösregnet när jag precis gett mig iväg, men jag valde att tänka positivt, regnet var faktikst ganska skönt och det kändes uppfriskande. Väl på maxi undrade jag med spänning om vad som skulle finnas i paketet, och till min stora förvåning var det min favoritfilm för tillfället, P.S I love you! Glad blev jag och ibland lönar det sig faktikst att vara med på alla möjliga tävlingar på internet när man har tråkigt, som jag ofta har i skolan. :) Efter det besökte jag väl ungefär alla i hela älmhult. Det blev färgaffärer, skoaffärer, second hand affärer, leksaksaffärer och hobbyaffärer. Med mig hem fick jag en bok ifrån second hand, och en massa pyssel från en leksaksaffär som lägger ner i älmhult, bra saker hittade jag och till ett billigt pris då det var 75% på allt!

Väl hemma fixade jag lite té och gjorde ansiktsmask. Nu sitter jag och klurar på bildanalysen, det går inte så bra och jag längtar bara egentligen till premiären av färjan ikväll på kanal fem.

Dagen idag behövde jag. Livet är inte alltid så lätt, och det är inte lätt när man känner att man inte kan hjälpa till när man så gärna vill. Jag är både arg, ledsen och förvirrad just nu. Men jag hoppas att vi ska lösa det här, allihopa! För om det är något som är viktigt är det familjen!




godkväll

härliga, yra lördag

dagen började redan klockan halv åtta imorse då jag steg upp riktigt yr ur sängen. Det var nästan lite obehagligt när hela huset snurrade. Blev lite bättre efter att jag fått lite i min mage. Sedan tog jag cyklen ner till second hand klockan kvart i nio, där det blev fynd i form av två nya väskor. Begav mig sedan vidare till kupan där det blev yttligare en väska, en härlig gul topp och ett par örhängen. Hem cyklade jag och nöjt av det fina vädret och att jag kom hem tre väskor rikare! Väl hemma hjälpte jag mamma att städa och uppdaterade mig hela tiden på datorn för att se om Lizas flyg landat i köpenhamn.

Klockan tre var jag och mamma färdiga för att åka ner och hämtade vår efterlängtade andra halva av familjen! Pappa och lillasyster kom med tåget och det var en härlig känsla att få se dem igen, denna veckan har känts längre än någon annan vecka. Liza har pratat och berättat om och om igen om primarket och hennes resa tills nu och vi har alla fått små gulliga presenter av henne! Jag blir galet vad billigt det är där och jag känner för att bara ta ett flyg direkt ner och bara köpa en helt ny garderob. Men med det får jag vänta med tills i april, då familjen förhoppningsvis åker dit! :):)

Ikväll blir det kalkon middag, som lillasyster hade beställt redan när hon åkte att hon ville ha när hon kom hem. haha. matglada familjen!
Och ikväll kommer bara en till att saknas här hemma i soffan och det är min älskade oskar!

godkväll

cheeseballs

Dagen idag har varit tröttsam, jag har varit himla trött hela dagen. Det blev verkligen inte bättre av att ha ämnerna ergonomi och samhällskunskap. De två ämnen som jag är minst intresserad av! Men jag tog mig igenom det och  efter skoldagen fick jag skjuts av Jens ner till stationen, snällt av honom. Jag gick sedan i stan en runda för att vänta på älskling som kom med tåget ifrån malmö efter att han varit på kick off till UF. Under tiden jag väntade bestämde jag mig för att ta min sista kebabtallrik på rikigt länge! + all annan skräpmat för den delen. Jag måste verkligen börja ta tag i mitt liv nu, jag mår inte bra av att bara vräka i mig och sedan bli ledsen för att jag inte kunde stå emot. Nej, nu är det STOPP! På rikigt! :)

haha, oskar tror att jag sitter och skriver om att han äter cheeseballs, och att jag tycker det är BLÄ! Men nej, det gör jag inte. Just nu sitter vi i sängen och kollar på idol. Ikväll blir det kanske en film och mys!
Imorgon är det redan torsdag igen och det känns skönt, för då är det bara två ynka dagar kvar tills min älskade syster och pappa kommer hem. Det ska bli så skönt att ha dem på hemmaplan, för just nu saknar jag dem riktigt mycket!

godkväll

nya uppdateringar!

Nu efter cirka ett år borta ifrån denna bloggen har jag tänkt ta upp det igen. Jag har försökt på många andra sidor och jag tror att jag har haft cirka fem andra. Nu hoppas jag att denna ska motivera mig att blogga regelbundet! Modrica-bloggen är ju trots allt den enda bloggen jag verkligen har tyckt om. :)

Idag är det mycket fundringar om körkort i mitt huvud. Funderingar som vart ska jag ta det? I Älmhult eller i Hässleholm?
Därför tänkte jag göra en plus och minus lista.

Älmhult
+
Träffa gamla vänner & få upp kontakten
Enkelt att köra i Älmhult eftersom jag kan hela byn utantill

-
Dyrast
Många timmars teorikurs

Hässleholm
+
Jag kan lätt gå dit efter skolan
Billigast
Kan plugga hemma på datorn

-
Svårt att köra i en stad


Ja, som det ser ut efter denna listan så blir det ju Hässleholm. Men jag får ta en riktig funderare på detta och komma fram till något beslut snabbt. Jag prioriterar trots allt körkort nu såfort som möjligt. För jag vet att vårterminen kommer endast handla om praktik, planering av bal och student och mycket fester! Då kommer jag inte ha tid och efter gymnasiet vill jag göra så mycket annat och då vet jag att det kan dröja alldeles för länge innan jag tar tag i det!


Ikväll blir det nog One Tree Hill, eftersom jag inte kunde låta bli att vänta tills nästa söndag! :)

godkväll!

RSS 2.0