IT BEGAN IN HÄSSLEHOLM

Det är festivalhelg i mitt kära Hässleholm i helgen, och tänka sig att jag inte befinner mig där...Det känns tufft, då det nästan varit som en stark tradition de senaste tre åren. Jag har varit så himla nära på att bara köpa mig en biljett och åka ner. Men det är andra planer för min helg. Imorgon sätter jag mig i bilen för att köra till Vimmerby där jag ska träffa efterlängtade sälen-tjejer. Vi ska senare imorgon bege oss till Borås och testa på utelivet där, mycket spännande! På söndagen ska vi besöka Göteborg för att göra Liseberg, huhu vi får väl se hur många åk-attraktioner jag testar, var så himla längesedan jag var på ett nöjesfällt för att åka. Detta låter ju som att min helg garanterat kommer bli toppen, ellerhur? :) Bra sällskap och äventyr!
.
Kan ju erkänna att jag är lite nervös över min bilresa själv till Vimmerby imorgon. Jag har aldrig åkt på vägar som jag inte känner till. Aldrig åkt någonstans dit jag inte vetat vägen. Så detta kan ju inte bli annat än ett spännande äventyr för mig! Ska iallafall bli hur kul som helst att få tillbringa helgen med bra tjejer!

MORMOR AKA PT

Dagen har vairt lång och bra. Började med att gå en halv mil imorse med min kära mormor. Sen slappade jag lite hemma, fixade lite saker som att ringa samtal, planera lite, städa lite. Efter det tog jag på mig gympadojjorna igen och begav mig till konvaljvägen och mormor. Där fick jag en god lunch och god fika. Mamma gjorde även sällskap på hennes lunch. Därefter fick gympadojjorna och jag oss ännu en promenad med kära mormor. :) Gick sedan till bibleoteket, hm jag visats aldrig där. Helt förrvirrad. Gjorde ett försök till att hitta det jag sökte, nämligen en bok till syster & mamma. Men efter några minuters irrande bestämde jag mig för att ta hjälp. Jag skulle nog lätt kunna gå vilse på ett bibleotek. Hittade en av de två saker jag sökte och skaffade mig ett bibleotekskort...kan ju vara bra att ha. Nu sitter jag och lyssnar till Oskar Linnros, underbart bra! :) Drömmer mig lite iväg till storstan igen, jag tror jag skulle vilja utmana mig själv och flytta dit. Kankse?! Mycket man vill göra här i livet och snart fyller jag tjugo, helt galet. Hur ska jag hinna allt? haha. Nej, jag ska nog lita lite mer på dem som säger att jag inte borde ha den tjugoårskris som jag just nu har. Men ibland känns tiden lite knapp, särskillt när man har planerat så som jag gjort. Dumma mig!
.
Men idag vill jag bara säga att jag har världens bästa mormor & morfar. Åh, vad underbart det är att spendera så mycket tid med dem som jag faktikst gör! Kvalitetstid på hög nivå. Imorgon kommer mormor och knackar på dörren klockan 08.00 för att hämta mig och gympaskorna. Då är det en halvmil till som står på schemat. Det är ju lyx att ha en mormor som min PT. :)
.
Ikväll har jag tänkt ägna lite tid till tven. Förkväll nu klockan fem, efter det blir det nog en av de tre filmer jag lånat på bibblan idag.

FASHION AGAINST AIDS


Den här skönheten är MIN! Übersnygg, ellerhur?

OLOFSTRÖM

En fin dag. Lyssnat på bra pepp musik och blivit motiverad till mycket! I eftermiddag tog jag och mamma bilen ner till Olofström för att mamma skulle övningsköra. Cool mamma jag har som nu är påväg mot ett MC körkort. :) Solen har närvarat idag och jag låg på en filt i gräset och njöt. På vägen hem körde vi förbi en hage med kor och nya kalvar. Mamma tvingade mig att vända om och köra tillbaka så att vi kunde gå ut och klappa dem. Men så fort vi kom ut ur bilen och började ropa kossorna så sprang dem iväg...hm. lyckat! Men söta var dem den lilla stund vi fick se på de små rangliga kalvarna. Nu sitter jag hemma i soffan och lyssnar till regn och åska, och ja, jag älskar detta väder lika mycket som sol. Igårkväll var jag, mamma och syster ute en lång runda. Allt doftade såå gott och det känns i luften att sommaren är påväg. Härligt! Nu ska jag ta och städa undan lite innan pappa kommer hem från träning.

SOMMARKRYSSET

Stockholmsresan blev speciell. Jag hade roligt, men den blev inte riktigt som tänkt. Jag och syster var väldigt väldigt små i en väldigt väldigt stor stad. Men vi har lärt oss en hel del om Stockholm och det är ju bra! Det vi gjorde var alltså lite shopping, motion runt om hela stan (kändes det som), ätit riktigt god mat, fikade med motorcykelgänget på Sveavägen, tittade på annorlunda människor och så var vi på sommarkrysset. Det var en härlig dag med en stor försmak på sommarens alla härliga dagar som vi har att se framemot. Det var riktig sommarvärme i luften och vi tog oss till Gröna Lund för att njuta av en härlig ljummen försommarkväll med bra musik. Att se Alexandra Burke var ju såklart det bästa! Så galet snygg är tjejen & hon sjunger helt galet bra! Ser faktiskt framemot att besöka stor staden någon mer gång i sommar.

SISSY

Imorgon blir det lite roadtrip till Stockholmia med mamsen & sissy. Ska bli skönt. Just nu är det behövligt i både mitt och Lisas liv. Vi behöver detta. Tillbringa lite tid bara jag och hon, i en stor stor stad med massa folk och en massa saker att hitta på. Jag hoppas på en fin helg, hoppas även på att Stockholm kan bjussa på lite sol och värme i helgen. :)
Jag älskar min fina syster, vet du vad? Vi ska klara oss, med allt. Allt det vi nu vill förändra på kommer vi att lyckas med, du och jag. Din hand i min. ♥

GLYKEMISKT INDEX

YES, nu är jag igång. Igår bestämde jag mig för att sätta igång på riktigt. Skrev en riktigt lång handlar lista med ingredienser för alla kommande G.I recept. Skickade iväg pappa och en och en halv timme senare kom han hem med fyra stora kassar mat. Ja, min pappa är underbar! :)  

.
Så imorse satte allt igång. Till frukost blev det äggröra, skinka, lök och tomat. Det fungerade mycket bra, ganska gott och man blev mätt på ett skönt sätt. Nu har jag nyss ätit en god lunch bestående av kallrökt lax på spenatbädd med tomat och ost. Det var hur gott som helst och det tog max fem minuter att fixa iordning det. Hur smidigt som helst! Jag känner på mig att det här kommer bli bra! Förhoppningsvis kan jag börja tappa mina kilon nu. :) 

.
I eftermiddag när syster kommer hem ska vi ta och gå ut en runda i det idag faktiskt helt okej vädret. :) Solen tittar till och med fram emellanåt härligt. Kommer sommaren till helgen tro? Hoppas!! :)

LÖRDAG

Igår var det en bra dag, en bra fredag. Linn kom och hämtade upp mig runt halv ett tiden och vi begav oss till Oleo för att avnjuta en god lunch. Det blev mycket prat om allt mellan himmel och jord och vi konstaterade båda två att det är sånt här man borde göra att mer ofta. Ta sig tiden till att träffas över en fika eller lunch, det behöver inte vara konstigare liksom. Det var iallafall super uppskattat och det gav mig lite ny energi. Efter vår lilla dejt gick jag för att ta mig en titt i byn. Stötte på min söta mormor och vi tog sällskap hem. Framåt kvällen blev det bra sällskap och god mat med familjen. Filmvalet blev avatar, ingen film som jag intresserar mig av direkt. Men kollade lite då och då. Får kanske ta tag i att se hela någon dag.
.
Imorgon är det söndag och det är tänkt att jag ska ta tag i mitt liv lite då. Städa klart mitt rum och få ordning på det och alla saker. Tvätta, och städa upp övrigt i lägenheten med. Sen tänkte jag bege mig ut på en långpromenad förhoppningsvis får jag med mig min kära syster! :)
.
Ikväll har det varit kina mat, otroligt gott & otroligt onyttigt. ;) Nu väntas det bra film.

JUST LIKE A TATTOO

Dagen var tänkt att ägna till städning och bokning av boende i stockholm. Men lyckades jag ta mig tid till något? Åh, det blir så lätt att man skjuter på saker när man är arbetslös. Men har nu plockat iordning lite iallafall och mamma hade visst redan ringt och bokat boende. Så som det ser ut nu så blir det stockholmsresa nästa fredag. Härligt med något att se framemot! :)

.
Åkte till växjö igår och kolalde upp min axel. Men det var tydligen inget fel på den, så förhoppningsvis försvinner all smärta snart. Tog där efter ett första steg mot en tatuering. Gick in på house of pain och förhörde mig lite om tatueringar. Jag och syster hittade en fin som jag hoppas att det blir! Ska fundera lite till, besöka lite mer studios och se mig för. Men det känns som att det är nära nu, spännande!


FRIENDS

Bloggen, bloggen, bloggen. Gick nyss in och kollade statistiken över besökarna. Stackare, ni är en del som är innte varje dag och det måste ju vara tråkigt att se en ouppdaterad blogg hela tiden. Tänkte slänga in ett inlägg ikväll faktiskt. För er skull men mest för min egen, så att jag senare kan blicka tillbaka och se vad jag faktiskt sysslade med. ;) Idag är det precis två veckor sedan jag kom hem, TVÅ veckor? Galet vad tiden går snabbt. Iallafall så har jag hunnit med att fixa mig ett sommarjobb och det känns fantastiskt bra. Men är arbetslös fram till slutet av juni. Och innan dess har jag tänkt hinna besöka halmstad, vimmerby & norge. Så jag har nog att göra och hålla mig sysselsatt med. Träffa vänner från sälen som jag saknar! Underbart! :)

.
Imorgon ska jag ta bilen till växjö för att besöka sjukhuset och jag ska kolla upp min axel en gång för alla. Har inte speciellt ont nu, inte alls så ont som jag hade i sälen. Men ibland kommer det tillbaka, så det är väl lika bra att kolla upp. Blir ju kanske en vända på stan också och det är ju alltid spännande! :)

RSS 2.0