dammråttor

nu sitter jag här hemma i soffan och det är redan fredagkväll? Jag åkte ner till Oskar i onsdags, då blev det god mat på en restaurang i hässleholm. När vi sedan gick ut ifrån restaurangen var det hur kallt som helst, minusgrader i oktober? Usch, det kan vänta tills i mitten av december tack! Torsdagen (igår), vet jag inte vad jag och Oskar gjorde av, vi gjorde verkligen precis ingenting! Men idag bestämde jag mig för att ta tag i Oskars rum och städa upp ordentligt! Det tog sin lilla tid men bra blev det och jag hoppas att min lilla älskling trivs bra i sitt nystädade rum ikväll, jag önskar att jag var där med dig! Men det får väntas, åh i hela fem dagar till. Men tid ifrån varandra är också bra ibland, det är bara så jobbigt när man är så kära i varandra som vi faktiskt är. Imorgon är det hela femton månader sedan vi blev vi två, och jag hoppas på lika många och ännu mera tillsammans med dig snutte. :)

Nu blir det lite tv, snart idol och sedan film

godkväll.


tänker på dig o

KÖP HEM GODIS!

-  Det är kvällens tips, för ikväll har det kommit hur många och söta små spöken, häxor och drakar hem till mig och jag har bara stått där och fått säga att jag tyvärr inte har något godis hemma att ge dem. Hur tråkigt är inte det? Det kändes så elakt att inte ge dem något. När de sista kom, hade jag iallafall kommit på att jag hade pepparkakor hemma, men hallå, hur kul är det att få pepparkakor? Hoppas att de gillade det iallafall!

Så, köp hem mycket godis nu i veckan och till helgen och lägg undan det så att ni kan ge dem när de kommer. För.. det är verkligen jobbigt att säga till så söta små häxor, prinsessor och spöken att man inte har något hemma. åh, haha


Grattis IKEA, 50 ÅR

Nu har vår underbara lilla örebroare åkt hem. Tiden har gått snabbt, alldeles för snabbt men vi har haft det roligt och mysigt de dagar hon varit här med oss. Igår steg vi upp tidigit för att ta tåget ner till malmoe. Jag, syster, matilda och lousie fick skjuts ner till stationen av våran käraste morfar. I hässleholm hoppade min älskade pojkvän på och så var vi alla fem påväg ner till storstaden. Det blev några affärer och efter det blev det ganska snabbt lunch buffé på pizzahut, sjukt gott men mäktigt! Efter det sprang vi ut och in i olika affärer tills våra ben sa stopp. Vi tog tåget hem och alla var nöjda. Jag fick med mig ca tio plagg och lite små saker för endast åttahundra kronor, jag var nöjd! Väl hemma i älmhult blev det mat och sedan lite guitar hero. Jag och O somnade tidigt och gott. 

Idag har vi hunnit med att visa L runt lite i älmhult. Det blev också IKEA, där alla firade att IKEA fyller 50 år. Det bjöds på tårta och det var folk precis överallt. Men till största delen av vårt besök där satt och målade varsitt bidrag till en tävling, då man kunde vinna ett bord med det motiv man målat. (jag målade två, tss.) Efter det blev det mat här hemma och sedan slappade jag, syster och lousie till det rejält. Sedan tog hon tåget hem till örebro klockan sex ikväll. Jag hoppas att vi ses igen snart och jag hoppas också att vi ses i vårt allas älskade promajna i sommar!

Imorgon ska jag se till att få lite saker gjort här under lovet, ska bland annat ringa lite samtal, sätta mig ner med det plugg jag halkat efter med nu på sista tiden och fixa mina fötter så de blir riktigt vinter fräscha! Mot kvällningen tar jag nog tåget neråt för att tillbringa en kväll och natt med älsklingen! Och på torsdag kommer pappa hem ifrån stockholm och vi ska gå till gymmet och försöka göra det till en vana, haha. Vi ska även försöka få vår bil såld! ;/ Hur ska vi klara oss utan i denna kylan? åh. Men det löser sig säkert!

Nu ska jag återgå till lite kvällstädning, så att mamma blir glad när hon kommer hem ikväll! 
                                       
Grattis IKEA, femtio år!

pusss

give us just one more chance, please?

Vaknade vid tio idag (trodde jag), men klockan hade vridits tillbaka så klockan var bara nio. Vilket kändes skönt! Det blev en härligt lång frukost, efter det blir det två avsnitt av gossip girl och sedan en promenad i regnet. När jag kom hem åt jag lite mellanmål sedan begav jag mig till simhallen för att simma några längder. Väl där beställde jag även en soltid, kändes som om att jag var i stort behov av att få lite färg, då jag var blek som ett spöke. En halv timmes solning blev det och under tiden jag låg där och svettades glömde jag bort allt det sorgliga och jobbiga och drömde mig iväg till en underbar liten by, gissa vilken? :) Självklart Promajna!

Jag önskar jag kunde backa tillbaka tiden till i somras, allt var så underbart då, inga bekymmer alls! Jag saknar, jag saknar att det var vi, vi fyra, fabulous four! Allt jag önskar just nu är att det ska bli vi någon gång senare i livet, om vi inte kan vara det nu, så snälla kan vi inte vara det senare? Just nu vet jag inte vart mina känslor finns, jag är bara nedstämd och gråtfärdig hela tiden. Ingen vill ha det såhär, ingen önskade det, jag önskar det var så lätt som att glömma och förlåta och bara börja om tillsammans i en ny stad. Men tydligen inte, för nu ska vi splittras, vi som alltid varit det bästa ska gå isär. Det gör så otroligt ont i mig att jag inte ens kan beskriva hur det känns, mer än overkligt! Jag tror varje morgon att jag ska vakna upp ur en hemsk dröm, men att istället få vakna upp varje morgon och veta att allt har hänt, allt stämmer. Det gör ont!

Nu kom jag in på något annat..Men var bara tvungen att skriva ner det. Efter drömmen i solariet om Promajna och lycka gick jag ner i bassängen som för övrigt var iskall. Men jag blev snabbt varm, det blev 60 längder och jag var nöjd! Efter det satte jag mig i bastun och njöt. Så i stort sett tillbringade jag hela eftermiddagen i simhallen, men det behövdes, jag behöver bara vara själv nu, eller med oskar han får mig tänka på lite annat och framförallt får han mig att skratta och det är jag evigt tacksam för. Du finns här när jag behöver dig och det visade du verkligen i onsdags kväll då du körde hit och hämtade mig när jag kände att jag inte orkade mer. Jag önskar att jag någongång kan ge tillbaka allt du ger mig! Du betyder allt nu!

Efter simturen hämtade vi efterlängtade Lousie ifrån Örebro. :) Det var så roligt att se henne och återigen började jag längta till Promajna, sommar och lycka! Ikväll har vi lite mys kväll med mycket onyttigt och imorgon åker jag, syster, oskar, louise och matilda till malmö för att göra stan!


ps, jag vet att jag inte förstår er eller någon just nu. Jag är bara förkrossad och sårad. ds,


godkväll.

björne!

Jag längtar så tills imorgon, då ska jag få träffa min efterlängtade Oskar! Har inte pussat och kramat honom sen i fredags eftermiddag.

åh. Jag saknar dig!
 

hederskulturer

Sitter här och har precis proppat i mig mammas goda äppelpaj, mm. Så nu blir det snart att ta en kvällsrunda, det är friskt väder ute så det ska faktikst bli skönt.

Teatern i skolan idag var över förväntan, den var snarare jättebra! Det handlade om hederskulturer och hedersmord och spelades av endast två personer som verkligen kunde sin grej. Efter pjäsen var det en ung kille som kom fram och pratade om hans efarenheter om just hederskulturen. Det var väldigt intressant och det kändes som att jag satt och nickade instämmande på allt han sa i de drygt 20 minutrarna han pratade. Han hade så rätt i allt han sa och jag skulle gärna vilja återberätta allt men jag är rädd att det inte skulle bli lika bra. :)

Ikväll borde jag egentligen sitta ner ett tag med mediekommunikationen, men jag vet inte! Min motivation är? puts väck? jag hittar den inte. Men vi får väl se den kanske kommer till mig ikväll, men jag tror det slutar med film. Save the last dance laddar jag ner nu.


godkväll.

vad jag bloggar ofta nu då?

inga pengar

Måndag igen och här sitter jag i skolan och gör precis ingenting. Saknar min lilla prins, som ligger hemma idag och har ont i huvudet, stackars. Hoppas på att han kommer i eftermiddag, annars får jag vänta enda tills imorgon.

Hm, funderar på vad jag ska göra. Det är ingen idé att åka hem för efter lunch är det någon teater som kommer hit, och det är kanske bäst man ser den. Sitter också och funderar på lite annat, som tillexempel vilken dag jag ska ta mig i kragen och gå till körskolan för att skriva in mig. Funderar också på om jag verkligen inte ska söka jobb innan jul, jag har verkligen inga pengar, och utan pengar är mycket här i livet tråkigt. Usch, vad hemskt det låter, men just nu känner jag så. Antar att jag bara är bortskämd. ;/

jag kollar resorna till london precis hela tiden och önskar att jag bara kunde boka en resa för mig och min prins, NU!

I helgen skrev jag ut alla mina gamla lunar inlägg och blogg inlägg. Det blev många sidor, men tyckte det kunde vara kul att skriva ut och ha det när man blir äldre sen, eftersom att jag inte skriver någon dagbok kan det ju vara roligt att se vad man hade för tankar och funderingar som ung, även om det har varit publicerat.


Jag har börjat simma och känner mig duktig. Känner att jag har hittat min grej, känns som om att jag kommer kunna hålla fast vid den träningen, hoppas jag. Nu är det bara sötberoendet jag behöver bli av med! Det är såå svårt, det vill jag lova!

Nej, nu ska jag återgå till att läsa fler artiklar på aftonbladet. :)

pusss


samtal som gör en glad

Nu har jag precis avslutat ett samtal med syskonen Björk, samtal som alltid gör en glad. Nu borde jag egentligen sova, jag nämligen lyckats vända på dygnet denna veckan. Imorgon hade jag tänkt gå upp tidigt för att hinna med en massa saker på min to-do-list. Jag hade tänkt plugga en stund, färga mitt hår, simma en kilometer och gå en lång runda med vovven. Hm, vi får se vad jag hinner med och inte. Just nu känns det som att dagarna och timmarna bara rullar på. Jag som hade tänkt hinna med så mycket under denna helg (som också varit extra lång, eftersom att vi hade studiedag igår.) Nu ligger jag här i sängen och även denna lördag är över utan att jag fått något gjort.

Mamma är på återträff med de som gick ut nian samma år som henne här i älmhult. Jag ringde henne nyss för att se hur hon hade det och hon var så glad, hon hade pratat hela kvällen med sina gamla tjejkompisar som hon inte sett på hur länge som helst. Åh, jag bara längtar tills den dagen kommer då jag får träffa alla mina gamla vänner ifrån grundskolan, det känns ju redan nu som om det var en evighet sedan vi sist sågs. Och som mammas kompis sa nu innan deras återträff; jaaha, då kommer vi att få leta efter allas föräldrar på festen, för det är väl så vi ser ut nu?! haha. tänk om det är så..

Snart har hela oktober också rullat förbi och det känns tråkigt att ha de gråa trista månaderna framför sig. Allt är mörkt och kallt nu och det finns inte mycket som gör mig glad i allt detta mörker, jag är bara trött och frusen och längtar efter något nytt. Jag och O har funderat på London, hittat billigt flyg och boende där i tre nätter för endast lite över tusenlappen. Låter ju superduper toppen! Frågan är bara om vi kan lägga våra pengar på en mini weekend, just nu? Jag önskar iallafall att vi kunde.

nu har jag fått skriva av mig och det kändes bra.

godnatt alla små tomtar

A

4 4 5

wonderful days.

and it's still you.
I love you from the bottom of my heart.
my O.

your A.

it's october again

Helgerna går rysligt snabbt nu förtiden hinner knappt njuta av tanken på att det är fredags förrens det är söndag kväll igen. Helgen började iallafall med en mysfredag, på lördagen blev det tidigit och det blev second hand med syster. Efter det åkte jag och mamma till maxi för att handla lite, då fick jag med mig två hårfärger. Det blev den ena och nu är jag lite mörkare i håret. I veckan ska de ljusa slingorna i och jag hoppas det blir bra! Alltid lite nervöst när man gör det själv hemma. Senare på lördagen gick jag ner till stationen för att möta upp oskar som kom med tåget. Lördagskvällen spenderades i tv soffan med godis och stjärnor på is. Sedan blev det tidigt i säng, skönt!

Idag vaknade vi upp klockan tolv, och jag var inte sen med att bestämma att jag verkligen ville göra något av dagen. Jag satt en stund med naturkunskap b, men när det började bli tråkigt gick vi in och beställde biljetter till Patrick 1,5. Sen satte jag, oskar och syster oss i bilen för att åka till växjö. Längsedan jag var på bio och jag tycker alltid att det är lika mysigt.

Nu sitter vi här i tv soffan igen, jag kollar på ensam mamma söker. haha, jag tycker faktikst att det är bra, trots att alla retar mig för att jag tittar på det på söndagskvällarna, haha.

nu väntar en vecka, en vecka jag hoppas kommer bli ganska lugn i skolan.

godkväll

ps. jag älskar dig oskar d.s

RSS 2.0