brunett

Idag har jag knappt gjort något på min to-do-list! Men jag känner ändå att jag kommer att hinna med det, med tanke på att jag har en extra ledig dag. Måndag har vi projektarbete och jag kan ju inte sitta och måla tavlor hela dagen.

Idag har jag suttit rätt mycket inne på viktklubb.se för att lära mig hur det fungerar. Jag har också tänkt ut vad som ska köpas för att jag ska kunna sköta mig! Jag känner mig pepp och det är väldigt intressant att se hur mycket kalorier man egentligen stoppar i sig utan att man ens tänker på det. Helt sjukt! Men nu ska jag försöka ta reda på detta och jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen. På min sida på pepptalk står det stort - TÄNK PÅ BALKLÄNNINGEN! :)

Idag har jag även saknat min älskling väldigt mycket! :( Nästa helg ska vi tillbringa tillsammans, äntligen!

Imorgon blir det gymmet på förmiddagen, plugg vid lunch och fika hos moster på eftermiddagen, tv på kvällen (kommer sakna ensam mamma söker kl. 20.00 imorgon)


Har även funderat på att bli brunett igen, vad tycker ni? :)


& till dig Oskar, du är helt fantastiskt underbar & jag hoppas att  vi även detta nyår får tillbringa kvällen tillsammans! :)

godkväll /angie

nu kör jag

gymmet eller inte gymmet?
-10 eller inte -10?

definitivt -10 eller mer!

jag önskar bara att det kunde gå lite snabbare.
jag vill vara nöjd, nöjd med min själv!

nu kör vi trappor istället för rulltrappor
cykel och promenader istället för bil
nyttig mat istället för fettmat
en mörk chokladbit om dagen istället för en hel maraboukaka ( ja, sanne & jenny jag ångrar vad jag köpte på pressbyrån idag.)
gymmet istället för one tree hill om och om igen

i'm gonna make it!!


saknar!

Idag har jag verkligen haft en dag då jag funderat över allt som jag saknar.

  • Framförallt Klöxhult & allt som hade med det att göra. speciellt gräsbollarna och frallorna med smällt ost på i cafet & självklart alla lärare. Mina underbara klasskamrater som jag inte ens pratar med eller inte heller ser längre!
  • Fjortisfester & galna danskvällar på baldershage.
  • Alla somrar i Kroatien + alla människor jag träffat där nere!
  • Att komma hem efter skolan och plugga, speciellt text & tanke, haha.
  • Titta på alla avsnitt av O.C om och om igen.
  • Vara normalviktig.
  • Ha långt fint hår.
  • Att vara blond.
  • Att åka till östersjöfestivalen och karloskar dagarna och tycka att det är huuuur kul som helst. 
  • Att ha en massa vänner hemma i mitt rum och bara vara som vi var.
  • Alla filmkvällar.
  • Alla vänner vi fick ifrån andra grunskolor.
  • Alla somrar vid bökhult på bryggan.
  • Alla silverdalenkvällar och allt häng på amigo.
Tänk att jag saknar detta och lite till, saker jag aldrig ens kunde tro att jag skulle sakna!
Det är sorgligt att det aldrig kommer att komma tillbaka. Men det är fina minnen, minnen som jag alltid kommer att ha med mig!

Jag längtar tills jag får se alla i min grundskoleklass, att få höra deras resa genom gymnasiet och allt som hänt där emellan. Få höra deras framtidsplaner! Jag måste se till att vi ses snart igen. Jag hoppas att det finns ett intresse och att det inte bara är jag som vill återförenas för en kväll?!

halo

Idag kom jag äntligen iväg till skolan efter mycket jobbiga veckor, då jag varit sjuk! Det kändes faktikst oehört bra, jag behövde människor runt mig som pratade om roliga saker och skrattade. Hela dagen har jag, daisy och jenny pratat student. Tanken på att det snart är vi som står där går inte ens att fatta. Vi har kollat på balklänningar och nu blir jag bara ännu mer pepp på att verkligen ta tag i mitt liv och min fysiskahälsa! :) Det blir lite mjukstart såhär efter alla jobbiga sjukdomar men sedan hoppas jag på att kunna köra järnet nere på gymmet! Idag sålde pappa bilen, så nu ska i klara oss utan ett tag är det bestämt, lite nervöst nu när det är så kallt och blött ute. Men det är ju bra vardagsmotion som vi nu hela tiden kommer att tvingas till!

Idag har känns det som att jag haft en riktig pepp dag för mig själv! Glada människor, min pussoskar i min närhet, beyonce i lurarna i stort sätt hela dagen. Hennes nya album är verkligen något jag kan rekommendera, jag har lyssnat igenom hela skivan cirka två gånger och jag gillar redan vartenda låt OCH det är väldigt sällan jag gör det! Fast min favorit är helt klart halo! :)


nu ska jag se till att jag får lite mat i magen, sedan ska jag börja träna lite smått här hemma.




(vilken tjej drömmer inte om att någongång se ut såhär??)

gratismode

Sen har jag hittat en jättebra och rolig sida här på internet. Som gratismakeup och gratisklader fast bättre. Det verkar mycket lättare att samla poäng och man kan få presentkort på upp till 1000:-!! Du får 50 startpoäng och sedan är det bara att sätta igång att besöka hemsidor, värva vänner och göra gratiserbjudanden och sen har du ett presentkort i brevlådan tillslut.


Bli medlemmar här - http://www.gratismode.se/?c=7851

b.b kommentar

måndagskväll och jag sitter i soffan med kompis(datorn) i knät och får håret flätat av syster, mysigt! Det var skönt att komma tillbaka till skolan idag efter cirka en veckan sjukdom och soffliggande. Känns också skönt att veta att tisdag, onsdag och torsdag kommer att vara korta dagar, skönt!

Idag efter skolan gick jag en runda i stan, kände att jag behövde unna mig något. Så det blev ett armband som man själv kunde "designa" man kunde köpa en länk och sedan kunde man köpa till söta berlocker till. :) Jag blev väldigt nöjd med mitt och det kändes skönt att lägga lite pengar på sig själv!

förövrigt kom min kommentar med på blondinbellas frågestund, haha. jag tyckte det var lite roligt & jag hoppas verkligen jag ser henne i Hässleholm den 10:e december. haha!



puss

USA drömmar!

de senaste dagarna har jag legat som en död fisk i soffan och tittat på säkerligen 10 avsnitt av one tree hill och minst 5 filmer. för det är det enda jag kunnat gjort med den fruktansvärda smärta jag haft. jag kan nog ärligt säga att jag aldrig i hela mitt liv upplevt en sådan smärta! Det har gjort okristligt ont och särskillt på nätterna. de som upplever öronsprång då och då vet hur det känns att ha det i cirka i sekund och sedan går det över, jag hade det hela tiden och smärtan bara steg och jag trodde jag skulle skära av mitt öra. jag låg bara och bad om att min trumhinna skulle spricka och att det var det som var problemet. för när trumhinnan spricker försvinner all smärta, men sådan tur hade jag inte! nejdå, det fortsatte och jag önskar att jag aldrig ska få uppleva den smärtan igen. nu verkar penicillinen och smärtan är nästan borta. nog om detta.

idag har jag drömt mig bort. drömt om att få leva i USA någongång under mitt liv. följer du med mig då älskling? ;)
det som fick mig att börja drömma är såklart one tree hill men även när jag såg en gullig film på pamela & anna i florida. då fick jag också syn på annas fantastiskt otroligt fina armband. så just nu sitter jag och försöker klicka fram ett likadant men jag lyckas bara hitta ett i silver. hm. det blir att besöka smyckes affärer på måndag!



kvällens låt är paula deanda - walk away

nu ska jag luta mig tillbaka, ta en av mammas nybakade kärleksmums och titta på Evan den Allsmäktige med mama &papa.


puss

OTH

jag säger bara... one tree hill in my heart. ♥

jag kan inte ens förstå hur jag kan tycka ett program kan vara så bra och givande!?

haha.

förövrigt är jag hemma idag med öronont och det är nästan det värsta jag vet förutom maginfluensan. Det gör så fruktansvärt ont i hela huvudet och det spränger och sprakar. Aj!

äntligen fredag igen

jag har börjat uppskatta helgerna så mycket mer på senaste tiden. Jag vaknar sällan senare än nio, halv tio och försöker göra något av de lediga dagarna, vilket känns mycket skönt att jag äntligen kommit fram till och tagit tag i.

Igår blev det en absolut riktigt rolig kväll. Det var dags för vår första studentfest där det var 90 tals tema, vilket jag faktikst tyckte var rätt roligt med tanke på att vi växt upp under den tiden och jag älskar alla gamla låtar man har så många minnen till. Förfesten var hos d & c och det var det roligaste på länge med mycket bra människor, god dricka, dans och bra musik. Jag är glad att vi ändå stannade så pass länge på förfesten för när vi anlände till t4 där festen märkte vi nästan direkt att det var en flopp, vilket var mycket tråkigt! Jag hade verkligen sett framemot att dansa en hel kväll. Men det kommer säkert fler tillfällen för det. Kvällen slutade rätt snabbt därefter. Vi fick skjuts hem av o's gamla klasskompis och vi var i säng redan vid halv tre tiden, väldigt skönt! Idag har jag och O bara slappat och tagit det jäkligt soft och njutit av vår lediga dag! Åh, jag bara älskar låång-helger! :)

Nu har jag också tagit tag i att avaktivera alla medlemskap på olika sidor på nätet. Sidor jag bara blivit medlem i av en anledning... För att samla poäng. haha. Ska blir skönt att slippa tömma inkorgen varje dag!


tack till alla som gjorde min kväll igår så bra som den blev, jag hoppas det händer snart igen och att festen kan vara lite längre! :)


i miss my O tonight.
kiss

my O, I really need you tonight!

jag älskar mitt o mer än något annat just nu.
jag önskar du kunde komma hit, just nu.
vara med bara mig , nu.
hålla om lilla mig, just nu.
för jag behöver dig verkligen, just nu.

i'm out.
jag orkar inte höra på detta mer.
jag orkar inte lyssna.
jag orkar inte vara i detta hus.
jag orkar inte hela tiden hoppas.
jag orkar inte hela tiden svikas.
jag orkar bara gå, jag önskar jag kunde gå till mitt o.

jag skiter i detta, ni kan skita i detta, det spelar ingen roll längre.
jag är bara riktigt arg och nu orkar jag inte mera.


stopp!

Idag kom den efterlängtade dagen då vi skulle testa våra studentmössor. Det är nära nu och allt går alldeles för snabbt. Även om jag verkligen känner för att ge mig ut i den stora vida världen och göra vuxensaker, så känner jag att det skulle vara skönt om detta år blir ett långt år då man hinner förbereda sig för allt som man kommer ställas inför dagen efter och alla andra dagar efter studenten. Men det fattar till och med jag att det inte kommer att bli, detta år, eller inte ens år, dessa drygt 7 månader som är kvar av skolan kommer gå så snabbt, förmodligen snabbare än vad man trott när alla gått ut och sagt att det går snabbt. Vi kommer uppleva det snabbare är det. Herregud, men först är det studentfester, körkort, apu, jobbsökande, jul, nyår och födelsedagar och en massa däremellan. :)

Jag bestämde mig nyss för att faktiskt ta tag i mitt liv och försöka få bort mitt otroliga sötsug, och YES! Jag sa nyss nej till en godisbit av Lilla. STOLT! :)
Jag har tänkt ta tag i det länge men C fick mig att verkligen ta tag i det, eller hans blogg rättare sagt. Jag tror det är för att jag känner lite tävlingsinstinkt av att han också ska hålla uppe. Så nu ska jag följa hans blogg och hela tiden stoppa mig själv när jag är påväg in till pressbyrån för att köpa den där oootroligt goda marabou chokladkakan. Åh, hur ska jag klara mig utan? Bara jag säger namnet vattnas det i min mun. Nej, så nu gäller det att du C, INTE FUSKAR! Jag sätter härmed all press på dig, om jag läser i din blogg att du fuskat kommer jag med fuska och då kommer jag aldrig komma i en fin balklänning till studenten. Ha, nu sätter jag förhoppningsvis lite press på dig med! :)

Ikväll blir det en lång kvällsrunda och plugg med pappa.
Imorgon blir det förhoppningsvis simning med pojkvän.
Onsdag, afrodans.
Torsdag, studentfest? Simning!

godeftermiddag


RSS 2.0