PAUS

Fortfarande väldigt dålig på att blogga och uppdatera om vad som händer i mitt liv. Just nu är jag hemma i Älmhult och har en paus från säsongslivet i Kläppen. Underbart att få vara hemma med min familj igen och att inte glömma mina fina vänner. Kom hem förra veckan och har sedan dess i princip bara njutit över att få tillbringa tid med människor som gör mig glad och lycklig. Julafton var fin som alltid och detta året var vi många, vilket är underbart! Har hunnit besöka både Växjö och igår lövely Malmö! Det är DÄR jag vill landa ut till våren, ja det är det! Har även hunnit med en utgång in-the-party-city-Älmhult, juldagen bjöd på mycket skratt, svettig dans och annat mycket mycket roligt!
.
Imorgon påbörjar jag min resa tillbaka till Dalarna. Blandade känslor då jag alltid har hatat hejdå situationer. Men där uppe har jag ett jobb, ett mycket roligt och givande jobb som jag inte kunnat få här hemma. Jag har också många väldigt fina människor där uppe som jag börjar sakna en del nu. Nästa gång jag kommer hem blir i slutet av april/ början på maj. Underbara vår!! Fyra månader kvar, sen hoppas jag på Malmö, med två fina tjejer!

MAY ANGELS LEAD YOU IN

Ännu ett liv har ryckts bort ifrån vår värld. Och jag tänker, undrar och funderar. Tycker det börjar bli obehagligt att så många unga människor ifrån vår lilla by försvinner ifrån oss. Det berör ju alltid på ett speciellt sätt när man bor i en by där nästan alla känner alla. Ännu en hemsk sanning har blivit ett faktum. Jag minns inte sist jag såg dig, men det var för ett bra tag sedan. Men jag minns speciellt en dag...vi gick i grundskolan. Du hade gjort "svarta madame" kvällen innan och hade ett stort sår i ansiktet. Vi tjejer blev vettskrämda av din historia och jag har funderat på det där...om du gjorde det för att skrämma upp oss eller om det faktiskt låg någon sanning i det hela. :) Du var alltid så glad och omtänksam det lilla jag fick lära känna dig. Jag vill så gärna tro och jag vill så gärna hoppas att det finns en mening i allt som sker. Att du behövdes någon annanstans, dina kvaliteter, din glädje, din kärlek och din energi var det någon annan som behövde mer än vi. Men du är saknad, av alla. Allas våra tankar går ikväll till dig och din familj. Och Johan, finaste Johan, många av mina tankar går till dig! Hade jag inte varit så långt iväg som jag just nu är, hade jag samlats med er på minnesstunden ikväll. Tänt ljus och kramats med er.
.
Ikväll tänder jag ett ljus för dig, det finns vid min sida ikväll. Vila i frid fina Karl! ♥

I'M BACK, KLÄPPEN

Det har gått ett bra tag sedan jag uppdaterade om mitt liv här. Förr förra fredagen satte jag mig själv i bilen och började min resa på cirka 65 mil upp till mitt fin fina Kläppen! Resan upp var dryg men gick fint. Väl uppe landade jag i mitt blivande boende för kommande fem månader, fiskarheden. Människorna i huset är amazing och jag är redan beroende av dem allihopa! Vi har bott tillsammans i en dryg vecka och det känns som att många av oss känt varandra en mycket längre tid. Introhelgen var rolig och det var mycket spännande att spana in alla första säsongare. Sent på fredagskväll tog jag med mig en bil upp till Harrys där vi nöjt av att kolla på Daniel Adams Ray. Fet spelning! Hela förra veckan hade vi inlärning av allt på anläggningen sen var det öppning av Kläppen på i fredags, mycket fint att få börja jobba igen. Fredagskväll hade vi förfest här hemma för att sedan bege sig till fjället för att kolla Teddybears, de ställde tyvärr in och vi valde att stanna hemma istället. I söndags var det dags för kickoffen på Högis, bra förfest och jag var taggad. Tyvärr tappade jag peppen sen och när vi väl kom till Högis hade jag inte så himla roligt. Men det vände senare på natten! ;D Det blev en crazy avslutning!
.
Igår var jag ledig och tog det ordentligt lugnt. Åt på Mcd med finaste Rebecca & Amanda! Så glad över att ha dem nära igen, de ger glädje som ingen andra. :) Nu har jag precis avnjutit en god frulle med Andre och Linus, deras såg dock mindre god ut än min! Senare idag har jag planer på att tvätta undan ordentligt och fortsätta slöa lite.

RSS 2.0