JAG GILLAR IDÉN AV HONOM

Jag känner att det inte finns någon poäng i att vara fri längre. För jag vet att den här natten kommer döda mig. Om jag inte får va med dig! Jag vill att du ska vara här bredvid. Jag vill att du ska älska i takt med mina hjärtslag. Precis som den natten, precis som den gången. Till beatet av washed out’s new theory. Jag vill höra din underbara röst i mina öron, dina ord och dina andetag lugnar min själ. Jag i dina mjuka armar. Känslomässiga blockeringar som gör mig galen. Jag känner starkt för något jag tror du inte vet finns. Jag vill lyssna till din röst, jag vill lyssna till dina drömmar om mig om oss.

.

Jag krackelerar på din trappa. Din hand i min. Sen försvann du & det är tänkt att du ska försvinna. Men orden om att vänta i smyg ekar för högt i mina öron för att du ska kunna försvinna. Försvinn inte, finns här. HÄR!


VIP ÖPPNING PÅ VAPIANO!

I torsdags åkte jag nervös ner till Malmö för att börja mitt nya jobb på underbara restaurangen Vapiano. Vi hade Vip öppning och det gick bra, trots stressig start då brandkåren fick rycka in p.g.a våra värmelampor utanför. Hehe. Men det ökade ju bara spänningen! Under kvällen fick jag känna på att jobba i garderoben, i disken, i servering och städning, lite allt möjligt. Men det var hur roligt som helst! Jeppson och Martin från The Ark var där och djade hela kvällen, riktigt najs. Det blev en lång kväll, jobbade över hela tre och en halv timme men kom senare hem till lina & sebastian med en taxi jag delade med min nya arbetskollega. Jag sov på soffan och åkte sedan hem ganska tidigt på morgonen. På fredagskvällen bar det av till Kristianstad och vi var ett helt gäng som spelade laserdome, riktigt roligt. Efter det begav vi oss hemåt men jag och Hanna nöjde oss inte riktigt där utan vi fixade iordning oss och begav oss sedan ner till Kristianstad igen, denna turen med lite alkohol i kroppen. Kvällen blev riktigt bra, vi dansade oss svettiga på depå. I lördags vaknade jag upp i Osby och åkte senare hem till Älmhult för att påbörja ett pass på speakeasy, jobbade på deras julbord, och trots lite bakfylla och lite sömn klarade jag ut även den kvällen/natten. Mycket roligt att jobba där också ska det tilläggas! :) Igår åkte vi till Osby för att gå på lite julskyltning, den var ganska fattig och vi landade ut hos Ida en stund istället, mycket mysigt.

LAVENDER

Tillbaka i hålan och det känns helt okej. Hade det jättebra uppe i Stockholm. Mycket mysigt att umgås med mamma och lisa. Att få se hur syrran bor var ju också skönt. Nu kan jag ha en bild framför mig när hon berättar över telefon vad hon gör. När jag rullade in med tåget i Stockholm var det med spänning, jag kände glädje av att få komma tillbaka. Minnen kom tillbaka, sommarminnen. Stt jag faktiskt levt i staden, tagit tunnelbana, bussar båtar och faktiskt jobbat där och bott där. Något jag aldrig var så duktig på att ta in när jag väl levde i det. Men som sagt, det var vid fel tillfälle i livet, jag mådde som jag mådde och det resulterade i hemresa. Kände mig lite kaxig när jag anlände med tåget i torsdags och skulle mötta upp mamma utanför centralstationen. Enkelt tänkte jag, jag kan ju dethära. Men tji fick jag...hittade förtusan inte ens ut ifrån stationen. Pinsamt! Ser framemot att snart få åka tillbaka till staden, kanske ta med mig mina bästisar och besöka syrran?! Möjligheter finns och jag gillar det!
.
Idag har jag njutit till max av det enormt fina vädret vi haft! Galet att det är mitten av november och vädret är som det är. Men jag gillar det! Sen har jag bakat min första sockerkaka! Luktade så gott i hela lägenheten och den blev faktikst bra! Imorgon ska jag sätta mig på tåget upp till Växjö för att provjobba lite för Espresso House, ska bli roligt och spännande!
Trevlig tisdag!

DESTINATION STOCKHOLM C

Torsdagen är kommen och jag ska snart bege mig ner till stationen för att ta tåget till stockholmia och mina käraste familjemedlemmar! Hade en fantastisk dag igår med Hanna och Ralle. Jag och Hanna var först på Sorello och åt det godaste de har på menyn, gick där ifrån mättare än mättast. Ralle mötte sedan upp och vi myste i soffan alla tre till bonde söker fru och bron. Vilka onsdagar vi har alltså, längtar redan tills nästa!
.
Nu sitter jag i soffan och väntar mest på att tiden ska gå. Dock landar jag inte i Sthlm förrens klockan halv tolv inatt. Lite tråkigt. Men underbara mamma kommer att möta upp mig på centralen och vi ska åka bil tillbaka till Täby kyrkby, och tacka gud för det. Att åka kommunalt i Sthlm är väl det minsta jag saknat om jag säger så. hehe. Imorgon ska jag åka in till Lisas salong och göra mig fin i håret, senare ska vi gå på en utställning. Mycket mysigt! Lördag och söndag är änsålänge helt oplanerade. :)

ONE

Lata dagar i sängen. Fika med en saknad Paoie, underbart att få se henne igen. Snygg tjejkompis jag har! :) Efter det tog Hanna ut mig på en mils lång runda. Holmarundan i Osby även kallad. Skoskav, ajaj. Senare Thaimat med min lilla bonus lillebror Rasmus! Finfint!

TEARS LIKE DIAMONDS

Du sa vi....vi?! Jag hatade att du inkluderade mig i någon slags gemenskap jag inte ville vara med om.

CRAZY MF

Har haft en sjukligt bra helg. I torsdag tog ensamhetens skräck över och jag mötte upp Rasmus för en middag på Elme med Anna, Isac och Marina. Sen tog vi tåget till Osby och Hanna för Halloweenmys med Pappa Svanberg, Patrick och Åse. Mycket trevlig och bra kväll! I fredags tog jag och Ralle tåget ner till Malmö och mötte upp Lina och Sibbe. Gick lite i affärer och satt oss sedan för en fika och invänta Svanna. Vi hade en fantastikt fin kväll med enormt goda hamburgare från tusen & 2. Mycket skratt och mys. Tänk snart ska jag spendera mer till i Malmö med min älskade Lina kompis! Vi tog tåget hem och kraschade sedan i Osby hos vår lilla Hanna. Familjen sov och Ralle och jag tog tåget hem vid elva. Sedan jag jag raka vägen hem och sov lite till, då jag inte sovit så bra i den lilla soffan hos Hanna. Vaknade sedan och började spöka ut mig ordentligt inför kvällen. Det blev förfest i Älmhult och sedan vidare till Wärkstan som aldrig varit bättre. Vi dansade och drack oss alldeles för berusade. Jag hade den bästa kvällen på länge. Hur natten sedan slutade står skrivet i stjärnorna tror jag bestämt, haha. Hanna duvet att det kommer finnas pikar av natten i mitt tal till dig på din bröllopsdag! Ja, som vi beter oss alltså!
.
Bakismyset blev ute i Jonstorp där jag tillbringade hela dagen igår. Mysigaste på länge. Nu sitter jag i soffan efter att ha städat lite i lägenheten. Har även haft ett underbart efterlängtat samtal med Emilia, hon är hemma från Isreal och glad är jag för det. Om allt går som planerat ses vi på måndag igen och SOM jag längtar! Nu ner till tvättstugan för att tvätta rent innan min stockholmsresa!
.
Har aldrig firat Halloween så många gånger som detta året och jag har faktiskt fått en helt annan syn på det hela. Vilka grymma helger jag har haft nu. Fest och mys med trevliga människor, längtar redan tills nästa år. Heheh. Men först är det ju nyår om endast sju veckor!! Galet!

MISSING YOU

Hon har åkt nu och jag saknar henne redan något fruktansvärt! Trots att det blivit en del tårar när hon varit hemma har vi också skrattat så som bara vi kan göra. Sådär så att båda två nästan kiknar. Jag älskar det, jag älskar henne, jag älskar att få skratta just så som bara hon och jag gör. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och lite till. Så högt som det går! Men vi ses igen om en vecka och då ska hon visa mig vart hon bor och hur hennes vardagsliv är. Jag ska göra ett återbesök till den stora staden som jag i somras lämnade med blandade känslor. Staden jag bara gav några månader, staden som nu kommit att bli mina käraste familjemedlemmars stad. Det ska bli skönt att få komma upp. Komma upp och titta och se, reflektera och kanske förstå helt vad det var som gick snett mellan mig och Stockholm i somras. Kanske att vi kan återförenas. Men bara som vänner, inte flytta ihop, för det är jag inte mottaglig för just nu.
Stockholm äger ju även min mamma som jag också längtar såå efter att få se! Ska bli fantastiskt skönt att komma iväg en vända också.

ONSDAG I VANLIG ORDNING!

Idag är det onsdag och som vanligt är det ikväll träff för bonde söker fru och bron. Denna gången med lillasyster också, underbart! Hon åker hem imorgon och jag kommer sakna henne direkt efter. Men känns skönt att veta att jag endast ska vara utan henne i sju dagar, för sen ses vi igen då jag bokat en biljett upp till Stockholm den 10e november.
.
Igår hade jag och lillasyster en liten roadtrip till Ljungby för att hon skulle besöka tandläkaren. I bilen lyssnade vi på gamla låtar och mindes mini oss. The Ark, Spice Girls, Håkan Hellström osv. Tänk vad många mil jag och Lisa tillbringat tillsammans i audin. Så många roadtrips. Härlig känsla!
.
Nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hem efter hennes powerwalk, hon ska nämligen klippa mig fint!

TON MED TVÄTT!

Stora tvättdagen! Har redan tvättat 7 maskiner tvätt och hoppar hinna med 2 till innan min tvätttid är över. Spännande tisdag jag har. I eftermiddag ska jag sätta mig med syster i bilen exakt vid den tiden som vi gjorde igår. Då vi for till Ljungby för att kolla Lisas tänder hos tandspecialist, halvvägs till ljugby ringer pappa och säger att han läst fel i kalendern, det var tydligen inte måndag hon skulle dit utan tisdag. Bara att vända om bilen och köra hem. Så idag ska vi göra ett nytt försök att bege oss dit, hehe.
.
Igårkväll var mormor och morfar här en stund. Vi satt klistrade framför tradera och budade på som bara den. Och jag hjälpte dem att vinna två fina lisa larsson figurer. Mycket fint!
Nu väntar tvätten!

RSS 2.0