FRAM OCH TILLBAKA

Dags för en uppdatering om vad som hänt de senaste två månaderna. Sist jag skrev i bloggen var några timmar innan jag flyttade till Stockholm, där det var tänkt att jag skulle spendera hela sommaren och sensommaren. Stockholm var fint, men alldeles förstort för mig. Jobbet på Gröna Lund var fint och bra, och jag träffade nya vänner. Jag hade några roliga vilda utekvällar i storstan och kom oftast inte hem till centralvägen förrens klockan var morgon och jag mötte folk i trappen som skulle upp och jobba. Mycket fint och oförglömliga kvällar! Men som sagt, det var det goda jag fick ifrån vistelsen där. Även fina myskvällar och känslan av att ha mamma nära mig igen. Men Stockholm var inte rätt i tiden för mig och det kändes ganska väl vissa dagar, dagar fyllda med hemlängtan, panik och tårar. Så jag tog ett beslut, som jag idag förtod var helt rätt. Jag sa upp mig från Gröna Lund och Stockholm för att bege mig hemåt igen. Det satt inte utanpå mig att flytta hem heller, grät och funderade över vad jag egentligen gjort där jag satt i bilen påväg hem igen. Men jag har lärt mig mycket på dessa två månader i storstaden och tur är det väl att den finns kvar om jag skulle vilja besöka den igen!
Varit hemma i en vecka och har redan introducerats på ett nytt sommarjobb. I Osby, i hemtjänsten. Jag är så glad att jag är hemma igen, hemma bland vackra vänner och tryggheten. Älmhult är, tro det eller ej inte så fel alls i mina ögon längre. Här ska jag nu stanna, tills jag verkligen bestämt mig hur och vad jag vill göra härnäst!
På fredag fyller jag 21 år, det är galet. Det har gått så snabbt men ändå så sakta sen förra året och hela 20års krisen. Undrar om den fortfarande finns kvar? Ibland tror jag mig kännas vid den fortarande. Usch, men kriser är något man måste ta sig igenom för att kunna leva vidare, växt och bli stor.
puss!

RSS 2.0