BORSTA TÄNDERNA(!)

Jag har på en halv vecka spenderat cirka 1500kr hos tandläkaren. Hur kul är det på en skala? Suck. Jag hoppas inte att jorden går under på lördag, annars hade jag fan lagt mina pengar på något roligt mina sista dagar i världen! Nu sitter jag och känner mig som en ballong i munnen, längtar tills bedövningen känner och man kan känna sig normal igen. När jag tittar mig i spegeln när jag pratar ser jag knäpp ut, den ena sidan händer inte riktigt med. Obehagligt. Men som sagt, borsta tänderna nogrannt, det är inte roligt att lägga pengar på sånt såfort man blir över 20!
Återigen en grej att ogilla skarpt med vuxenlivet, suck!
.
Om några timmar sätter jag mig i kära audin och kör upp till växjö för att hämta min söta passagerare, systeryster! Sen beger vi oss på en roadtrip till Stockholmia, där jag ska tillbringa hela sommaren och sensommaren som det är tänkt. Alltså fyra månader! Hejdå finaste Älmhultet och allt gott du har!

30 HP

Jag har gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har sökt kurser till hösten. Kurser i Malmö och Lund. Men det kan bli spännande. Riktigt spännande, jag tror mig kommit på att jag verkligen spendera längre tider i Malmö nu. Men jag antar att det får vänta tills hösten. Men det är beroende på hur länge jag pallar Stockholmslivet helt enkelt.
.
Igår hade jag fin besök av Linn, vi fikade, pratade killar, pratade skola, pratade framtid, pratade minnen och ja, allt möjligt hann vi med att prata om på fyra timmar. Fina du, lova att du besöker mig i Stockholm i sommar! Senare på kvällen kom Lina, vi kramades i soffan, mycket mysigt!
.
Snart kommer Lisen hem och vi ska bege oss ner till Mormor och Morfar och därefter raka vägen till gymmet, pho. Det är tufft, men jag ska fanimej lyckas!

BJÖRNAR

Okontaktbar!
.
Oro, jag vill inte. VARFÖR? Varför blir det alltid såhär när man ska ta kliv genom livet? Kalla fötter, riktigt kalla fötter! Jag känner för att stanna i min säng, på maskrosen, en stund, likt björnar går i ide.

WILD DANCERS 2004

Jag måste få skriva till dig, om dig. I veckan satt jag och rotade igenom gamla lådor med minnen i. Hittade ett brev med fotografier i. På första bilden var du. Jag log och minns. En dag, jag var kanske fjorton och du sjutton. Vi hade modevisning på torget i Älmhult och jag var så nervös över tanken av att du skulle gå visning med oss. Jag var ju trots allt lite hemligt förälskad i dig vid denna tiden. Jag hade bett mamma ta bilder på dig. Så jag kunde framkalla och kolla på dig senare. Det var dessa bilder jag fann häromdagen. Men varje gång jag ser dig på bild, eller i text eller påminns på något annat sätt, hugger det till. Du finns inte med oss längre och för mig är det fortfarande ofattbart. Du har satt ett spår i mitt hjärta, just för att du var du. och jag tänker, det är väl därför jag påminns så ofta, av just dig. Det är ett fint spår i mitt hjärta! Jag tänker ofta på hur du har det där du befinner dig nu och jag brukar verkligen försöka tänka positivt på det. Att du har det bra, att du behövdes så någon annanstans. Men så i helgen, var det dags för årliga dansshowen med RIM. Jag hade dig i tankarna, jag hade mig i tankarna, jag hade hela dansgruppen i tankarna. Så när jag skjutsade lillasyster med vän dit, sa något mig att jag borde verkligen gå. Jag var så exalterad när det visade sig finnas biljetter kvar och jag satte mig i stolarna på folkets hus. Jag hamnade brevid din mamma och pappa, sist jag såg dem var på din begravning i september. Men de log och jag kunde också le. Efter några dansnummer kommer allas våran Tess ut, våran fina danslärare. Tjejen som gjorde både dina och mina och så många andra ungdomars kvällar i veckorna. Dansträningarna. De var dem som gjorde det lätt att gå upp tisdagar och torsdagar i flera år. Hon pratade iallafall på scenen om år 2004. Åh, jag minns det som igår. Hon presenterade vår dans, wild dancers, hennes röst skar sig och hon sa denna är till dig Gabbe. Alla känslor kom över mig, jag var så oförberedd. Men det var så fint. Ett hedrande till dig. Jag tog mig tillbaka till alla dessa träningar i C hallen på Linne år 2004. Vi övade och övade. Du var den enda killen och jag var ju så kär i dig. I den åldern var ju allt också pinsamt och lite jobbigt och jag minns exakt hur jag kände när du kom ner för den långa trappen och skulle öva med oss. Som mitt hjärta slog. När jag såg dessa små tjejerna som dansade den dans som en gång var vår, såg jag bara oss, oss för sju år sedan. Jag såg bara oss och dig. Grupp nummer 12, framföra ett av våra roligaste nummer. En dans som jag fortfarande brukar dansa lite då och då, för att minnas. Edit gjorde ditt parti i låten, men jag såg bara dig framför mig. Åh, det var så fint, nostalgi. Jag kände att du var med, och jag ville väl egentligen bara säga att du saknas så här!

I CAN SEE CLEARY NOW

En fortsättning på vad som hänt mig den senaste tiden! När jag rullat de 70 milen hem från Sälen, var jag trött. Trots att jag kört rekordsnabbt hem. Men jag överraskade Mormor och Morfar nere på Konvaljvägen och de var så glada. Fina mormor och morfar! Efter det åkte jag och överraskade Em, hon kom hem med fem-tåget från Malmö och när hon fick syn på mig tog hon all fart ivägen och sprang emot mig, jag blev nästan rädd. Hon skrek och skuttade upp i famnen på mig, så vi fick hela stationens blickar på oss. Men vilken känsla, att få krama om världens bästa vän igen efter drygt fyra månader ifrån varandra! Vi tog bilen och begav oss ut på en lite tripp bland de småländska skogarna och försökte uppdatera varandra om det viktigaste som hänt sedan vi sist sågs, det vill säga en heeel del. Dagen efter det fick jag träffa tre efterlängtade tjejer, Lina, Linn och Hanna! Underbart att få krama och pussa på dem igen. Jag hann även med ett besök i Landskrona, hos Mallis Chris. :) Dagen efter det spenderade jag i underbara Malmö med lillsis. Vi shoppade och laddade upp ordentligt efter valborgs mässoafton som skulle spåra ur på Wärkstan. Alltid lika roligt att parta i byn, speciellt när man varit borta ett tag. Det blev en galen kväll, med mycket taxiåkning och släng med pengar man inte ens hade. Dagen efter fikade jag med Farmor, Farfar och Faster ute i Möckeln, härligt att träffa familj!
.
Sen när måndagen var kommen packade jag en väska och begav mig till Stockholm och älskade mamma! Vi hade en underbart härlig vecka, med mysiga kvällar, promenader, fin mat på favoritrestaurangen Vapiano! och mycket mycket mer. Utbildade mig även i kassahantering och i gästbemötande och brandsäkerthet till Gröna Lund. Det blir nog hur bra som helst med ett jobb där i sommar. Hann även träffa fina sälen vänner, Sara & Christian. Mycket fint att få träffa dem, konstigt att umgås i annan miljö än fjällvärlden. På lördagen tog jag tåget hem till Småland, där det väntade party. Jag gick till Granada för första gången i mitt liv(!!!) och det var galet kul. I åldrarna från 18 till säkert 70! Galet, Lasse Stefanz levererade, men hängde mest på övervåningen. Åh, vad jag älskar att festa i hålorna, man träffar så mycket folk som man inser att man hur många gemensamma vänner med som helst, eller man kanske till och med än släkt med varandra. hehe. Dagen efter hade jag en baksmälla som hette duga vill jag lova, men den steg snabbt upp till en topp tio då jag fick åka motorcykel för första gången i mitt liv. Tack Osby och Hanna för en bra förfest och en bra kväll!
I måndags hade jag, Lisa och Lina en fin dag i Växjö och sedan var vi duktiga och besökte gymmet, det kändes i kroppen att man inte tränat på länge, phu. I tisdags blev det åter en tur till Växjö med Lisa och Lina, jag blonderade håret på Lisas salong Skönheten och vi hade det hur fint som helst.
Och igår, slutligen fick jag träffa min Em igen. Jag begav mig till Lund och mötte henne, och vi begav oss till Ebbot. Vi tillbringade sedan några timmar i en grön park i Lund och pratade och pratade och lyssnade och tittade på människor! :) Jag och Emilia tog senare bussen till Malmö och begav oss ut på en underbar powerwalk i västra hamnen, det är så fruktansvärt fint där att jag kände för att sova över utomhus på en filt. I Malmö vill jag bo!! Idag städar jag och fixar, tar små pauser och läser ett kapitel till i Ozzy Osbournes självbiografi, löööve it! Om någon timma sätter jag mig på tåget ner till Malmö igen, och min Emilia!
Fina dagar!

DALARNA IN MY HEART GÅNGER TVÅ!

Det har gått så längesedan jag skrev i bloggen. Jag saknar det, jag ljuger nog inte om jag tänkt varje dag att NU måste jag skriva om allt roligt som hänt mig sista tiden. Och nu är det så mycket jag varit med om att jag inte ens vet vart jag ska börja, och om jag ska börja? Det kommer ta en evighet att skriva! Jag stolpar upp de viktigaste och mest minnesvärda
.
Sista månaden i Dalarna!
Det var underbart, det var fint väder, sol och galet varmt, vi hade grillkvällar så många att jag inte ens kan räkna på två händer. Vi hade ett besök på Harrys för en galen kväll med Hoffmaestro. Vi hade party med Vanessa Falk sista gången på Club Crane. Vi hade en galet roligt och minnesvärd grillfest hemma hos Sussi i Tandö, vi satt utomhus till klockan blev sent och det kändes så fint! Sen hade vi en fin avslutningsdag som vi först spenderade hos familjen Björk i Lima, innan bussen tog oss vidare upp till fjället och Harrys. Sorgligt men att få en sista kväll med hela Kläppen samlat var fint som aldrig förr! Dagen efter var det slutstäd och hejdå kväll på Tranan. Dagen efter begav jag mig de långa milen hemåt, jag grät. Jag grät på morgonen när jag såg Kläppen för sista gången, det var tidig morgon och jag tror att de flesta sov. Och ensam i en bil satt jag för att försöka inse att jag nu gjort klart min andra säsong på Sälens finaste berg. åh, jag saknar och kommer att sakna i resten av mitt liv! Tänk vad det gett mig, så mycket glädje och så mycket nya möjligheter.
.
TACK ALLA SOM GJORDE MIN SÄSONG TILL DEN SÄSONG DET BLEV, FÖR MIG OFÖRGLÖMLIGT OCH UNDERBART!

RSS 2.0