det är dags att gå hem.

Vi var tomten, nu blir vi snart Huldran. Så vi får väl börja säga det! Huldran fick i alla fall till det igen, grillparty ute i Nosaby hos Malin. Det blev en lyckad kväll, dock vart natten lång & jag ångrar att jag inte följde med dig hem O, då hade jag åtminstone fått några timmars sömn. Jag var riktigt sliten igår kväll efter att jag gjort en all nighter. Jag satt ute i regnet i en solstol när folk började vakna lite var stans huller om buller. Det var dags för städning efter torsdagens roligheter, & det kändes stundtals som att jag snurrade runt i min egen lilla värld där jag gick och plockade burkar & torkade lite golv. Men det gick bra och vi alla hjälpte till att städa så att det såg någorlunda bra ut igen. Vi tackade för en trevlig fest & tog bussen klockan elva. Väl inne i stan blev det Big Tasty på Donkan, vilket var verkligen inte fel mmm. Jag & bästis tog bussen (hem), men fick reda på att vi inte kom längre än till Osby vilket var riktigt jobbigt att höra då vi bara ville hem till en säng och sova så snabbt så möjligt. Väl i Osby la vi oss skabbiga som vi var, på en bänk och vilade våra trötta ögon & kroppar. Skönt! Daisy stannade hos Djoan & mamma kom och hämtade mig. 

Det blev nog en halvtimmes sömn här hemma, & sen tog jag tåget till Hässleholm & sedan bussen vidare till Vanneberga! Jag har nu äntligen lärt mig vart på vägen jag ska trycka stopp, så att jag slipper be busschaufförer att säga till när jag ska stiga av. Hemma hos sötnos blev det mys, mat och ännu mer mys & en hel natt med tung sömn för min del. På morgonen blev det frukost, promenad i Vanneberga (det är mysigt där tycker jag!) Det var mysigt hela dagen fram till kvällen då jag fick lämna dig. ;( Jag köpte mitt godis som jag ätit ikväll medans jag saknat dig & din närhet. Men förhoppningsvis ses vi väl snart igen. 

Nu ska jag återgå till mitt rum som mamma städat ut medans jag inte varit hemma. Det är helt tomt & det ser verkligen ut som om jag ska flytta. Inga gardiner, inget står på mina hyllor och möblerna står lite huller om buller. Hon tyckte jag behövde rensa, suck!  

God natt alla vänner.  
Anchelajna.

Redan augusti?

Vart tog juli månad vägen?  Suck, varför går en sommar så snabbt? Jag gillar ju sommaren bäst! Det känns som att jag varit hemma i en evighet, ändå har det bara gått tre veckor. Tre veckors lathet ifrån min sida, många dagar har sett likadana ut. Men tack vare Daisy, har jag hunnit vara på Kristianstadsdagarna, Emmabodafestivalen & en festnatt i Kalmar. Thank?s hun.

 

Kroatien resan 07, blev så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Daisy min underbara hjärtevän, du var till stor förtjänst. Familjen, mormor & morfar också. Jag hade tre fantastiska veckor där nere med er, och våra andra vänner. Vi gjorde ett oförglömligt minne! Bilresan ner & bilresan hem. Soldagarna på stranden, bakom pannkaks tjejen. Doppen i det azurblåa havet. Middagarna på Edita. Besöken i Makarska, Tucepi, & Baska Voda. Kvällarna i Promajna. Kvällarna på OSEKA. Jag saknar allt vi gjorde där nere, jag saknar allt som finns där nere. Men nu är det mindre än ett år kvar till fjärde resan påbörjas & jag längtar galet redan.  

 

Så nu sitter jag här med 17 sommarlovs dagar kvar. 17 dagar som jag vill göra något riktigt bra med. Jag vill spendera dagarna med människor jag gillar mest & göra riktigt roliga saker. Jag vill träffa mina efterlängtade klasskamrater som jag inte sett på hela sommarlovet. Jag vill ha en sommarfest på min baksida. Jag vill hinna skicka tusen sms. Jag vill åka till havet. Jag vill titta på min O.C box. Jag vill åka till stan. & tro det eller ej, men jag vill jobba några timmar till. Jag behöver pengarna!



115411-11

 

Och O, du finns i mina tankar oftare nu. Jag börjar bli beroende av din närhet. Jag börjar känna det i magen. Jag vill vara med dig!  


 godnatt. 

RSS 2.0