INCEPTION

En mycket speciell film, men den var verkligen grym. Vilken story. Jag är sjukt imponerad av Christopher  Nolan som har skrivit denna story. Så djup, så intressant. Den vad så invecklad att jag inte ens ska försöka förklara vad den handlar om, kan bara säga - se den! Burkar inte vara mycket för sci-fi filmer, men denna hade mer, kärlek och drama, vilka känslor, det var galet. Nu vill jag bara se mer bra filmer!

JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE KUSINBARN!

Ella

SMIDIGT

Kom hem på lunch, stessad och sjukligt hungrig. Rotade lite i frysen och hittade farmors köttbullar & fasters muffins. Det är ju himla smidigt när släkten fyller på ens frys tycker jag. Så det blev pasta och köttbullar till lunch och muffins till efterrätt. Dock tog jag det bakvänt och åt muffinsen först. Men säger som Johan Glans, det är ju sånt som man kan göra nu när man är vuxen, äta godis och kakor innan maten. Det fick man aldrig som liten. Och nu är jag ju faktiskt vuxen och kan göra sånna val. Gott var det iallafall, så tack farmor & faster för att ni förser mig med mat!
.
Ikväll ska jag och Daddy åka på utflykt igen, vi beger oss ner till Kristianstad för mat & bio. Det blir Leonardo DiCaprio's nya Inception, mycket spännande!

DÅ SKA DET FINNAS TID ATT FALLA FRITT

Hemma efter en fin eftermiddag/kväll i Halmstad. Jag & Pappa tog bilen dit direkt efter att jag slutat jobba. Eftersom att Marinfestivalen pågår var det mycket folk i hela stan trots regnet. Vi åt iallafall en underbart god middag på Harrys och efter det begav vi oss ner till den scen där Melissa skulle spela. Pappa sa hejdå till mig för att gå och öla med några vänner. Melissa kom ut lika vacker som alltid och man bara ler när man hör hennes röst. Hon hade ett nytt band att turnera med, vilket var positivt till en livekonsert som denna, det var mer kraft och tempo i låtarna. Jag njöt hela konserten, jag trivdes och lät bara regnet vara en del av den härliga känslan. Trodde först att det skulle vara jobbigt att stå helt själv på en konsert, men det var hur härligt som helst, att stå där, i regnet och känna hennes röst och musik i hela kroppen. Jag mådde bra! Kommer leva på detta länge och jag längtar redan till Malmöfestivalen i augusti för då ska jag se henne igen.
.
När spelningen var klar gick jag till stan igen för att möta upp Sara. Följde med henne till den förfest hon befann sig på och satt och pratade lite skvaller innan jag mötte upp Pappa igen för att ta bilen tillbaka till Älmhult. Nu sitter jag i min säng, inte speciellt trött. Tänker mycket på min fina lilla lillasyster som befinner sig på Emmaboda, undrar hur blöta & kalla de är just nu. Stackars, men jag hoppas att de njuter av festivalen ändå. Imorgon jobbar jag min sista dag på de ställerna jag har nu och nästa vecka börjar jag på ett nytt ställe. Ska bli så himla skönt med ombyte, har tröttnat ganska ordentligt nu sista dagarna. Nu måste jag verkligen sova, godnatt

POWER

Svettig och hemma efter en powerwalk. Nu jäklar, nu är det slut. Nu är det läge, nu måste jag! Jag vet att ni har hört det förr. Beställt lite kuckelimuck på internet som jag hoppas på. Sen kör jag på strickt schema till punkt och pricka!
.
Vilken POWER det är i Meat Loaf's - I'd anytning for love!

I'D PULL A SUNSHINE STORY IN A POURING RAIN

Igår var det en bra dag! Jobbet gick ganska snabbt och det gillar jag när det gör. Det börjar bli tungt att gå upp på morgonen nu, göra samma sak dag ut och dag in, det är inte roligt längre. Men nu är det endast två dagar kvar och jag får istället se framemot mina höjdpunkter på mina dagar, vilket det faktiskt finns någon. Igår efter jobbet så åkte jag och pappa till byn och fixade lite ärenden till kära syster som var stressad till emmabodafestivalen. Efter det åkte vi upp till Jörgen & Yvonne och åt god mat och hade trevligt!
.
Nu är jag galet trött och liiite avundsjuk på de som åker till emmaboda för festival. Men imorgon åker jag till Halmstad efter jobbet för att lyssa på Melissa Horn som spelar på Marinfestivalen.

JAG GAV DIG MITT HJÄRTA BARA RAKT UT, HMM DET ÄR MIN DÅLIGA VANA

I fredags hade jag, michan och syster myskväll med mycket godis, frukt och hata göteborg! ;) Dock var vi super trötta efter en veckas jobb och gick därför och la oss ganska tidigt, men mysigt hade vi! I lördags vaknade jag tidigt i tron om att vi skulle få åka till havet, men vädret var inget vidare så vi somnade alla om. Senare på dagen började jag känna för att festa så jag hörde av mig till Linn och beslutade att jag skulle komma till hennes sommarfest i Gylsboda. Mamma skjutsade mig dit vid sextiden och det trots regnet blev det underbart bra kväll. Fina människor, glada människor som ger så mycket energi. Jag hade hur kul som helst! Tack fina Linn för att jag fick komma. På söndagen gjorde jag mest ingenting, men det var ganska skönt. Jag körde ut till Långhult på kvällen för att hämta Michan, när vi kom hem till lägenheten blev det prat och mat sen bums i säng för att ta igen ett antal timmar sömn. ;) Imorse väckte jag Michan innan jag gick till jobbet och sa hejdå, nu ska hon inte bo här mer och det känns så himla tråkigt. Jag har gillat att ha henne här, en bästa vän, som en syster för mig. Har ju för vana att vänja mig för lätt vid att ha människor runt mig. Men jag är glad att jag fick ha henne här i en hel vecka iallafall!
.
Idag gick jag trött till jobbet, men det kändes ändå helt okej då jag vet att jag jobbar min sista vecka. Senare ska jag byta till en annan plats. Känns helt galet att hela juli har gått och jag har jobbat vartenda dag, duktig tjej! Fick ett sms av finaste Linn imorse om lunchdejt, så vid tolv körde jag och hämtade upp henne och vi åkte ut till golfklubben och åt godaste maten och skvallrade om bland annat helgens bravader. Ser framemot att vi har någon semester vecka tillsammans för då ska vi tusan ta och göra något skoj! Ikväll väntar en långrunda med pappa!

ATT FYLLA TJUGO!

Det visade sig gå ganska lugnt och det kändes helt okej att faktiskt fylla tjugo. Dock tror jag att jag kommer fortsätta säga att jag är nitton när någon frågar, det låter ju ännu bäst! Vaknade flera gånger under natten endast för att kolla om jag verkligen hade tatuerat mig, att den satt kvar och såg okej ut. haha.
.
Dagen började iallafall väldigt tidigt redan klockan halv sex på morgonen blev jag väckt av att pappa, mamma, lisa & michaela kom in och sjöng för mig. Jag fick fin fina presenter som jag inte vet om jag kan tacka tillräckligt för. Lisa gav mig min favorit parfym armani code. Av Michaela fick jag pepptidningar och en peppbok, har redan börjat läsa lite och känner att nu jäklar. Av mamma & pappa fick jag en litografi av Carolina Gynning, en av hennes finaste verk skulle jag vilja påstå! Inte nog med det utan de hade fixat så att Carolina hade skrivit en grattis hälsning till MIG på baksidan. Min tavla är alltså signerad två gånger, den är unik, och den är bara min! Att de ansträngt sig så för min skull, en sak är jag dock lite avis på och det är att de fick komma ner till Carolinas mamma och hämta den, hemma hos henne, se hur hon bodde och prata konst med henne. Men vem vet, jag kanske någongång får ett ärende till henne jag med. :) Dagen fortsatte vidare med god frukost och gulliga grattis-hälsningar på jobbet och mobilen plingade då och då med ett fint sms. Efter jobbet begav vi oss ner till Sorello för att avnjuta en god middag. Jag åt min favorit lövbiff, persiljesmör och pommes! Personalen på Sorello var gulliga och sjöng för mig, ganska pinsamt när man sitter på ett offentligt ställe och jag var verkligen i centrum. Men det var roligt och väldigt gulligt av dem. Efter maten fick det bli ett första besök på systemet. Senare åkte vi hem och släkten börjar ramla in. Farmor hade gjort jordgubbstårta som vanligt, vet inte hur många födelsedagar jag har fått den av henne, men många är det! Det var hur mysigt som helst att ha dem här på besök, min familj är så underbara. Jag fick ett jättefint Thomas Sabo halsband med en söt berlock av kärleksguden Amor av moster och c/o, sen fick jag mycket pengar som jag ska klura ut vad jag ska göra med, ska nog köpa mig något riktigt fint!
.
Jag hade verkligen en underbar födelsedag och jag kände lycka hela dagen. Tack snälla vänner för alla fina grattis-hälsningar som kom under dagen på mejl, sms, facebook och telefon. ♥

SISTA DAGEN SOM NITTONÅRING

Hela dagen har jag haft en konstig känsla i kroppen. Hela tiden tanken på att det är min sista dag som tonåring, sista dagen, sen blir jag vuxen, iallafall för en siffra. En ångest, en spänning, ett rus, jag har gått på hel varv hela dagen. Kunde knappt koncentrera mig på jobbet och kände bara att någonting behöver hända idag, min sista dag som 19 åring. Morgonen började med att jag fick ett underbart sms av min fina mamma.
.
"Älsklings tjejen...vid den här tiden för 20 år sedan så
hade jag och din pappa precis kommit tillrätta inne på BB i Växjö.
Jag hade blivit undersökt och fått sjukhuskläder..
Det var lika varmt som nu och utanför fönstret
var det fullt liv på fåglar och stans ljud av bilar
och folk överallt.
Pappa Dennis sov...för vi hade haft Maria & Peder
på besök på kvällen innan, det blev sent.
Men jag kunde bara slumra lite mellan
värkarna och jag minns att allt kändes såå
spännande att snart skulle jag få en bebis!!
Och så ung, 16 timmar från nu så föddes du..
Vårt första kärleksbarn!!
Föralltid har du min kärlek!"
.
Det är tur att jag är ensam på jobbet för jag blev så rörd. Det är så speciellt, jag kan inte förstå att jag redan är tjugo år gammal och mamma är fortfarande så ung. Jag är överlycklig över alla år vi fått tillsammans och tanken på alla år vi har kvar gör mig så glad! Vår relation har alltid varit speciell och det kommer jag förevigt vara tacksam för. Jag älskar min fina mamma, hon är bäst! ♥
.
När det började närma sig lunch för mig ringde jag upp mamma och hon kom och hämtade upp mig. Vi styrde sedan bilen till tatuerings studion här i Älmhult. Jag gick in lite nervöst och frågade om de hade en tid för drop in, han sa bestämt nej, jag frågade igen lite envist och berättade om min tjugoårskris. Han började leta i almanackan efter tider, men jag vill ju ha en just precis då. Då kom mamma in i bilden och såg till att jag fick en tid om tjugo minuter, vilken mamma jag har! :) Så efter en halvtimme så var jag tatuerad, märkt för livet, med en fin symbol. Det känns märkligt men bra, fick en dämpad effekt fick den på min tjugoårs kris. Denna dagen kommer jag aldrig att glömma, min sista dag som 19 åring. Att jag fick en impuls tatuering av världens bästa mamma och att hon fanns vid min sida. En helt perfekt-fin-lyckad dag med min fina mamma.


FÖR HJÄRTAT PUMPAR UTAV NITROGLYCERIN

Dagarna bara går och går. Helt galet! Det är fint väder mest hela tiden och det är ju skönt samtidigt som jag känner att jag inte riktigt kan njuta av det såsom jag vill, vill ju helst ligga vid havet. Men det får vänta tills helgerna. Att ha Michaela här som inneboende är hur kul som helst, jätteroligt att få lite kvalitetstid med henne. Dagen idag på jobbet har gått ganska bra bortsett från att jag cyklade sönder min cykel innan idag så jag har fått gå genom halv Älmhult. Men det fungerade det med, åkte ner till mormor & morfar i eftermiddag och tillbringade lite tid med dem, härligt. Senare kom världens bästa Walle hit och vi pratade gamla minnen och läste mina gamla lunarinlägg/blogginlägg, herregud fjortisvarning på oss på den tiden. Men roligt var det, alltid lika roligt att höra henne berätta hennes historier om vad hon varit med om, vilken tjej. Så oerhört tacksam för vår fina vänskap!
.
Nu ska jag plocka lite här hemma. Sen ska jag gå en runda, för att bland annat hämta systers cykel nere hos mammen och se till att handla hem lite gott. Senare ikväll kommer Michan hem från jobbet, mysigt!

MIN KVÄLL SOM BARTENDER

Slutade jobba klockan tre på fredagen & vilken glädje att jag nu har avklarat två hela veckor. Det har gått så fruktansvärt snabbt och nu börjar jag längta galet efter min kommande lön, dock kommer det dröja nästan en hel månad till. Men väl hemma efter jobbet så taggade jag med hög musik, åt goda GI hamburgare med mina bästa och började sedan lite smått göra mig iordning för att ta bilen till Osby & möta upp Linn! Vi begav oss senare till ett folktjockt Kristianstad. När jag såg det STORA öltälet på stora torg förstod jag att vi skulle få en tuff kväll. Rätt hade jag. Vi fick en snabbgenom gång på kassan, vad vi serverade, kylarna och påfyllning av fatöl m.m När genomgången sedan var över och vi skulle börja ta emot kunder, började jag bli nervös på riktigt. Det var svettigt och galet mycket folk. Men i all stress flöt allt på ganska bra och det var en sjukt rolig erfarenhet. Jag har nu förstått hur man känner sig bakom baren. Och jag har lovat mig själv att aldrig klaga eller bli sur för att man inte får beställa tillräckligt snabbt. Är det någon som ska klaga så är de dem som står bakom disken och ska ha koll på allt. Blev utskälld ett antal gånger för att jag inte tagit rätt person i rätt ordning. Men hur tusan skulle jag kunna hålla koll på det. Det var ju inte direkt någon organiserad städad kö precis. haha. Folk gjorde också så mycket annat när de skulle beställa, de pratade/skrek i telefon, hånglade, dansade och sjöng. Det var roligt att se hur folk beter sig! Många skratt. :) Lämnade Kristianstad lite i tre och ramlade i säng hemma i Älmhult igen vid halv fem. Klockan tio väckte pappa mig och vi gjorde oss iordning och packade väskan för en natt i Tredenborg. Jag och Lisa mötte upp Nadia och vi begav oss till in till Kristianstad för en mysig fika på house of bagels. Som jag tycker om denna tjejen, helt galet att det var sex år sedan vi träffades för första gången. Jag trivs så bra! Vi bestämde lite på impuls att vi skulle in till Kristianstad på kvällen. Det blev snabbt hem till Sölvesborg för att äta och fixa oss. Åh, jag har haft en så skön och bra helg. Människor jag tycker om och har saknat.
.
Nu ska jag läsa lite tidningar och sedan slänga mig i sängen och få många timmars skön sömn. Imorgon väntar jobb, sedan får vi även en inneboende några dagar framöver. M ska sova här och det ska bli hur mysigt som helst. Längtar! :)

KÖPER ALLT SOM INTE KAN KÖPAS FÖR PENGAR

Det är för tusan nu bara en vecka kvar tills jag blir tjugo. Det som jag kan tycka är mest positivt med det är ju att lönen höjs en del. Men sen är det mest åldersnoja. Men jag kommer kanske över det.

HÄLSA FRÅN DITT EX

Sprungit ärenden och tagit med mig jobbet hem. Rastlös som tusan, vill få mycket gjort. Festlig fredag snart på ingång och jag längtar, galet vad en vecka kan gå snabbt! Hoppas även på stranden till helgen, vill bättra min bränna!

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Från och med nu
Från och med du
Jag blir aldrig samma, från och med du
Jag minns varenda scen ifrån vår film!
.
Oskars skiva är helt rätt rakt igenom sommaren 2010. Musikaliskt geni. Allt stämmer överrens med mig och mina upplevelser och känslor. Galet bra! Mycket bra svensk musik just nu, endast det som spelas i familjen nu.

DET ÄR INTE LÄTT ATT VARA SÅ UNG

Igår var det en bra och händelserik dag. Först avklarade jag jobbet lite snabbt på fyra timmar. Sedan var det mys med Lisa hemma i lägenheten. Linn kom senare och hämtade upp mig för en fin fika i byn. Tänk vad spännande livet kan vara. Vi vet inte vart vi ska men vi vet att vi ska komma dit! Det var trevligt som vanligt med en fika med världens bästa Linn och jag är så taggad till fredag då vi ska stå i ett öltält på Kristianstaddagarna och servera! Efter fikan begav jag mig hemåt för att möta upp Pappen och Lisen och vi tog senare oss ut till Långhult där det blev grillkväll med finaste familjen L. Det blev god mat, skratt till gamla minnen, nya planer, fotovisning från Greklandsresan 2004 många skratt! Jag och Michaela tog även en tur med fasters vovvar ute på flygfältet! Fin kväll!
.
Nu har jag avklarat två av tre ställen idag och nu har jag en paus till halv två. Ganska så soft. En och en halv vecka är redan avklarad och nu återstår bara tre och en halv innan jag får ett litet break. Tills dess ska jag se till att ta vara på helgerna ordentligt!

VÄRME VS. KYLA

Jag kan inte fatta det! Vilken värme vi har denna sommaren. Går tillbaka ett halvår här i bloggen och hittar ett inlägg från den 8 januari 2010. Jag förklarar då hur det känns att leva i 32 MINUS grader! Kan inte förstå att det nu ett halvår senare är över 60 graders skillnad. Hur sjukt är inte det? Frågan är vilket som är bäst? Att tvingas vara ute och jobba i den kylan gjorde ju stundtals ont i hela kroppen. Värmen för ju inte ont, det är bara så fruktansvärt jobbigt att man går runt klibbig hela dagarna och är så fruktansvärt trött.
Nu ska jag bege mig ut till Möckeln för att gå en runda med min fasters fina hundar.

TROPISK VÄRME

En helg har nu passerat och jag har påbörjat min andra vecka på jobbet. Helgen var kanon, åkte redan på fredag kväll ner till farmor och farfar i Sölvesborg/Tredenborg för att spendera hela helgen där nere. Tacksam att jag valde att vara vid havet då värmen här hemma inte är nådig. Underbart att få vara nere i Sölvesborg, har varit där varje sommar i hela mitt liv i princip. Det är något speciellt med det, så mycket minnen och det är liksom en sån skön trygghet på så många sätt. Under helgen väcktes många gamla minnen och det var super roligt att få prata dem med dig! Roligt att höra att det inte bara är jag som minns.
.
Nu ska jag strax återgå till jobbet för att beta av två och en halv timme till. Sedan är jag ledig igen, jag kan ju inte sticka under stolen med att jag har ett ganska slappt och okej jobb ändå. Dock är det ganska tufft att jobba i tjock tshirt och långbyxor i denna värmen.

MITT I SOMMAREN

När jag tänker efter har min sommar änsålänge varit ganska så effektiv, jag har hunnit med väldigt mycket saker.
Jag har varit i Vimmerby och träffat Sälen tjejerna, vi besökte även Borås (första gången för mig) och Göteborg (Liseberg) den helgen. Jag och Lisa bodde i Stockholm, Fridhemsplan över en helg och gick på Gröna Lund och såg sommarkrysset. Jag var på tre härliga studentskivor och fina fester. Jag och syster tog en sista minuten resa till Grekland. Har besökt Växjö ett antal gånger, närmare bestämt fem gånger. Åkte till Halmstad för att träffa en till efterlängtad Sälentjej. Sen har jag besökt Södertälje (även det för första gången) och även bekantat mig lite mer med Stockholm! Nu har jag även påbörjat mitt jobb som jag ska ha i sju veckor till framöver.
Tänka er och vi är bara MITT i sommaren, jag har mycket mer spännande att vänta det är jag säker på! :) Så jäklans spännande!

I LIKE THE WAY IT HURTS

Nu är snart en vecka avklarad på jobbet och det känns ganska bra. Det har gått ganska snabbt om man tänker efter och tur är väl det, för det är inte det roligaste jobbet jag haft. Men det är en bra erfarenhet, att få en inblick i det och ha en förståelse för dem som jobbar som det på heltid. Se att alla jobb faktiskt är mycket betydelsefulla! Sen har jag kommit på att jag kan göra jobbet roligare genom att prata med de folk jag möter varje dag på de olika företagen, dagarna går mycket lättare om man kan få ett leende och ett hej! Mycket viktigt i alla lägen.
Nu hoppas jag att de snart ska ringa från Telia butiken i Växjö och säga att min mobil har kommit så jag kan åka dit och inhandla den. I helgen blir det nog att jag pappa och lisa beger oss ner till farmor och farfar i husvagnen. Härligt!


MORFAR 73!

Igår fyllde finaste morfar 73 år och han bjöd mig, mormor, Jannica & Leif på fin middag ute på Sjöstugan. Efter middagen blev det mormors tårta & paketöppning på Bökhultsvägen 5. Det var en mycket fin kväll med ett mycket bra sällskap!
Idag bjöd pappa mig på lunch ute på Goaroije, de har så himla fin och god mat där ute och jag håller med pappa om att det är den bästa restaurangen vi har i Älmhult! Nu är det bara två och en halvtimme till älskade lillasyster anländer från Stockholm. Ska bli skönt att få hem henne igen. Min fin fina lillasyster! ♥


GOLARE

Såg en fruktansvärt hemsk sak i helgen när jag besökte Stockholm. På centralstationen mötte jag blick med en man. Mannen hade fått båda mungiporna uppskurna till öronsnibbarna. (Det var läkta så det var bara stora hemska ärr.) Men det såg så fruktansvärt hemskt ut. Det har funnits i mina tankar nu några dagar. Jag blev nyfiken på hans historia, hur det kunde gå så m.m. Jag antar att han umgåtts i farliga kretsar och sedan blivit en golare. Har läst en del om golare/tjallare som det gått illa för, och det är så overkligt. Men när jag såg honom så blev allt så mycket verkligare, jag såg med mina egna ögon att det verkligen hade hänt. Vilken hemsk värld vi lever i. Det är sjukligt! Stackars människor!

BOMB

Oskar Linnros
Melissa Horn
Maskinen
Shout Out Louds
Salem al Fakir
Jonathan Johansson
Johnossi
Familjen
Kapten Röd
!
Jag är helt uppe i varv. Vilka jäkla bra artister som ska till Malmöfestivalen. Åh, jag ber till gud att alla dessa kommer på någorlunda bra tider så att jag kan lyckas de de flesta! :)

SÖDERTÄLJE

Sommar Sverige, sommar Sverige, underbara sommar Sverige! Vilken värme det är, nästan lite för varmt för att bo i inlandet kan man tycka. I fredags efter jobbet tog jag, mamma och lisa den lilla blå och begav oss upp till Södertälje. Spännande, vi fick en rolig resa upp med mycket skratt och fniss. Flintisar som krängde hamburgare i 150 km/h var blev en rolig skrattfest. Väl i Södertälje kom vi till världens gulligaste lilla stuga. En aprikos stuga som nästan liknade en liten lekstuga. Där skulle vi spendera helgen och det var vi mycket lyckliga över. Vi sov mycket gott och vaknade upp till en strålande lördag i tropisk värme. Jag och Lisa satte oss på pendeltåget in till Stockholm och fick uppleva ett himla vackert sommar Stockholm. Värme, lyckliga människor, god mat, bra sällskap och allmänt fint. Vi åt god mat på Hurry Curry vid Hötorget. Senare gick vi lite på Drottninggatan och kollade utbudet. Vi begav oss sedan till Kungsträdgården där det var så härligt. Vi gick även en tur till Slottet och kollade! Det är så roligt att uppleva Stockholm, det finns såå mycket att kolla på att man blir alldeles stirrig. Vi tog efter några timmar pendeln tillbaka till Södertälje där det pågick möhippa! Det blev en underbart fin kväll hos Febe, och vid två tiden körde vi hem till vår lilla stuga igen efter en ljummen sommarkväll med gott sällskap, mycket skratt, jordgubbar & glass, jag-har-aldrig, singstar, nya bekantskaper och fina ringar. På söndagen begav vi oss alla tre in till Stockholm för att titta på Redbull's Event Flutag. Det stod still, luften dallrade och det var miljoner med människor så efter att vi trängts för att få se tre fyra stycken göra sina framträdanden bestämde vi oss för att sätta oss i skuggan och bara ta det lugnt. Senare blev det T.G.I.F innan jag sorgligt nog skulle ta tåget hem till Småland igen. Ett tåg utan aircondition i 5 timmar var inte roligt alls.

Det har iallafall varit en jättefin helg och jag önskar att jag kunnat få stanna kvar med mamma och lisa i Stockholm nu. Men nu är det jobb som kallar, första dagen idag gick någorlunda glömde dock att duka in frukosten på ett ställe. Klantigt, men det är ju mänskligt att fela. Jag samlar på mig vuxenpoäng mer och mer känner jag och det känns både och. I helgen kom jag på mig själv stå i en bok butik för att köpa böcker?! Hur många gånger har det hänt liksom? Aldrig! Vi får väl se hur mycket jag kommer läsa i sommar.

IDAG HAR JAG...

..gått upp en hel timme för tidigit
..åkt bil med en raggare
..städat sex toaletter
..smsat med en främling
..lärt mig mycket
..ätit upp lisas muffins
..äntligen fått mitt skoter körkort

TAXÅSKLINT

Vi hade en fin kväll i tisdags kväll. Den 29 juni 2010. Vi var fem i bilen, precis som förr. Vi åkte ut i den fina sommarkvällen, ut till Taxåsklint. Vi ställde oss alla fyra på klipporna och såg ut över sjön, tårarna rann. Vi pratade minnen vi har med dig, det var tufft och jobbigt. Gråten gjorde ont i halsen, vi hade alla väntat på denna dagen i snart tre månader. Det gjorde ont, vi påmindes, vi saknade, vi älskade, vi skrattade, vi grät. Vår lilla Tindra, vår älskade lilla tjej. Vi hade en sån fin kväll, vi fyra med dig i våra tankar, i våra hjärtan. Vi spred ut dig över klipporna, vinden tog tag och spred dig vidare över vatten, mark och i luften. Du älskade när vinden blåste i dina långa öron, man brukade se hur du njöt av det, du älskade naturen, skogen, du älskade att titta på saker i skogen, upptäcka. Kyrkklockan ringde några slag, det var fint. Det var så fint! En kväll jag alltid kommer minnas som speciell. Du betydde så mycket för oss och du sitter djupt i våra hjärtan för alltid. Jag undrar vad du gör nu. Vem du är nu. Jag vill så gärna träffa dig i ett senare liv. Det är vad jag vill tro. Jag saknar dig ofta. Men du har det bra, det vet jag!

Jag älskar dig, du var det bästa jag kunnat önska mig!
Tindra 1999-09-22 - 2010-04-01

RSS 2.0